Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Βρέθηκε ο πράκτορας του Πούτιν στην αμερικανική Γερουσία

Ο γνωστός καραγκιόζης γερουσιαστής της Αριζόνα και υπερασπιστής του ψευδόμενου Τύπου Τζον Μακ Κέιν προσπάθησε σήμερα να περάσει με ομοφωνία, «εξ υφαρπαγής», την επικύρωση της ένταξης του Μίλο στο ΝΑΤΟ. Και του ήρθε η «κεραμίδα».

Ο γερουσιαστής από το Κεντάκι Ραντ Πώλ έκανε το μόνο λογικό πράγμα και μπλόκαρε την επικύρωση της συμφωνίας προσχωρήσεως του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ. Το διεφθαρμένο καθεστώς Τζουκάνοβιτς με στρατό περίπου 1.900 ενεργό ανδρών δεν φέρνει απολύτως τίποτα στη συμμαχία του ΝΑΤΟ, εκτός από πολιτική αστάθεια, μαφία και διαφθορά.

Ο Μακέιν ζήτησε την ομόφωνη συναίνεση του σώματος για να προχωρήσει το νομοσχέδιο που εγκρίνει την ένταξη στο ΝΑΤΟ του Μαυροβούνιου και όταν ρώτησε εάν κανείς έχει αντίρρηση σηκώθηκε ο γερουσιαστής Πώλ και, στη συνέχεια, βγηκε από το δωμάτιο.

Ο Μακ Κέιν που έπαθε «εγκεφαλικό» άρχισε να φωνάζει ότι ο Πώλ είναι πράκτορας του Πούτιν.

«Σημειώνω ότι ο γερουσιαστής από το Κεντάκι αποχώρησε από
την αίθουσα χωρίς να αιτιολογήσει την ενέργεια του και χωρίς να μας εξηγήσει το σκεπτικό του . Αυτό είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, ότι ένας γερουσιαστής μπλοκάρει μια συνθήκη που υποστηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία, ίσως και 98 από τους συναδέλφους του. Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω όταν αποχωρεί με τέτοιο τρόπο είναι ότι δεν έχει καμία δικαιολογία για την αντίρρησή του να ενταχθεί στην προστασία του ΝΑΤΟ ένα μικρό έθνος που δέχεται επίθεση από τους Ρώσους. Γι 'αυτό και επαναλαμβάνω και πάλι, ότι ο γερουσιαστής από το Κεντάκι εργάζεται τώρα για Βλαντιμίρ Πούτιν».
Αυτά είπε ο καραγκιόζης. Που τα έχει αρπάξει από τη μαφία του Μίλο.
Στο ΝΑΤΟ δεν θέλει να ενταχτεί «ένα μικρό έθνος» αλλά μια πολύ μικρή μαφία.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ