Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Μπαράκ Ομπάμα – Ο Νομπελίστας της Ειρήνης των 100.000 Βομβών!

Λιβύη- Οι τελευταίες στιγμές του Καντάφι

Ουκρανία – Βομβαρδισμός στη Μαριούπολη

Συρία – Μάχες στο Χαλέπι

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, κατέχει μια ξεχωριστή διάκριση στα χρονικά, καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει βραβευθεί με Νόμπελ Ειρήνης, χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα, παρά με την ελπίδα πως ίσως φέρει ειρήνη στον κόσμο.

Αντιθέτως επί προεδρίας του φιλελεύθερου Ομπάμα, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, βομβάρδισαν τη Λιβύη και ανέτρεψαν το καθεστώς Καντάφι βυθίζοντας τη χώρα σε χάος και εμφύλιο πόλεμο.

Υποστήριξαν ενεργά την ανατροπή της Δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας, η οποία και οδήγησε στον αιματηρό συνακόλουθο εμφύλιο.

Υποκίνησαν δυναμικά τη λαϊκή εξέγερση των Σουνιτών στη Συρία και εξόπλισαν τις Τζιχαντιστικές ένοπλες δυνάμεις που έχουν ερειπώσει τη χώρα.

Αν συμπεριλάβουμε σ’ αυτά την οξύ επιδείνωση των
σχέσεων με τη Ρωσία, τις χιλιάδες νεκρών αμάχων από βομβαρδισμούς Drones και την απηνή δίωξη των αντιρρησιών συνείδησης, ο Μπαράκ Ομπάμα δικαιωματικά ανακηρύσσεται ως ο χειρότερος Νομπελίστας Ειρήνης στην ιστορία.

Χειρότερος ακόμη κι από τον Κίσινγκερ, καθώς τουλάχιστον εκείνος έχει στο ενεργητικό του την Αμερικανοσινική προσέγγιση επί Νίξον.

Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα ο Νομπελίστας Ειρήνης των των 100.000 Βομβών!
.

(σημ. Μέλιας. ) Ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής χιουμοριστικής εκπομπής «Late Late Show»  ρώτησε τον «καλεσμένο» πρόεδρο των ΗΠΑ Obama για τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει.

-«Έχω σχεδόν 30 τιμητικές διακρίσεις και πήρα και το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης» .

-«Αλήθεια, γιατί το πήρατε;»

-«Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη δεν έχω μάθει».

.

Αντιγραφή/ Απομαγνητοφώνηση  Μέλια. για το Αβέρωφ


Εικόνα από: midtifleisen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ