Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Καταρρίφθηκε και ισραηλινό αναγνωριστικό στη Συρία...

 © AFP 2017/ JALAA MAREY 
Από το "PRESS-GR"
Επί τροχάδην... Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Προχθές, η αεράμυνα της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας κατέρριψε ισραηλινό αεροσκάφος, που παραβίασε τον εναέριο χώρο της χώρας και επιχείρησε να κτυπήσει στόχους στην περιοχή της μόλις απελευθερωμένης Παλμύρας. Μια απελευθέρωση που στοίχισε ακριβά στη δύση:
Γιατί πενθεί η Ελλάδα κι η δύση, με την απελευθέρωση της Παλμύρας;

Σε "μετάφραση": "Δεν περιμέναμε τη δική σας αντίδραση... η Μοσάντ δεν λειτουργεί όπως παλιότερα...".

Ο Avigdor Lieberman. γνωστός ισραηλινός υπουργός άμυνας του ισραηλινού κατοχικού καθεστώτος απαρτχάιντ, προσωπικός φίλος του Γ. Παπανδρέου και
επίλεκτο στέλεχος της "σοσιαλιστικής διεθνούς", απείλησε πως "θα καταστρέψει την αεράμυνα της Συρίας, αν επιχειρήσουν ξανά να ανοίξουν πυρ εναντίον αεροσκαφών του Ισραήλ", όπως μετέφερε ο...

ισραηλινός ραδιοφωνικός σταθμός "Col Israel".


Οι σιωνιστές "ξύνονται στη γκλίτσα"... Με λεονταρισμούς ξεδοντιασμένου και γέρικου ζώου, θέλουν να αποκρύψουν από την εγχώρια κοινή γνώμη τον πανικό που έχει κυριαρχήσει στο εσωτερικό της χώρας: Ισραήλ... "Πιο αδύναμο κι από τον ιστό μιας αράχνης"


Χθες, ένα αναγνωριστικό μη επανδρωμένο ισραηλινό αεροσκάφος (drone). που παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο της Συρίας, καταρρίφθηκε στην περιοχή της Quneitra.


Οι προκλήσεις από την πλευρά του Ισραήλ συνεχίζονται. Γνωρίζουν πολύ καλά πως σήμερα η Συρία, μετά από εξαετή ιμπεριαλιστική επίθεση, έχει αποκτήσει τεράστια πολεμική επιχειρησιακή εμπειρία, αλλά κι έχει εξοπλιστεί με τα τελειότερα και σύγχρονα όπλα, ρωσικής προέλευσης. Για εσωτερική κατανάλωση προβάλουν -και διαδίδουν μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ της Μέσης Ανατολής- πως: Greece, Turkey and Israel In Strategic Repositioning. Θέλουν να πουν στην εσωτερική κοινή γνώμη πως διαθέτουν συμμάχους και δεν θα βρεθούν στο έλεος του άξονα της Συριακής Αντίστασης, διατυμπανίζοντας τις άριστες σχέσεις τους και με τα δικτατορικά αραβικά καθεστώτα (Σαουδική Αραβία, Κατάρ...), αλλά και την στενή συνεργασία με την Παλαιστινιακή αρχή (Αμπάς), για την καταπολέμηση της "τρομοκρατίας".



Υ.Γ. Επισημαίνουμε για ακόμη μία φορά πως η Ελλάδα έχει σημαντική εμπλοκή σε ότι συμβαίνει στην "αυλή" μας, την Νότιο-Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως έδρα της Συριακής "αντιπολίτευσης", των μισθοφόρων-δολοφόνων: Η Ελλάδα θα είναι η βάση των τρομοκρατών για την ανατροπή Άσαντ!


Οι καταυλισμοί στην Ελλάδα (hot spots) ελέγχονται πλήρως από το οργανωμένο έγκλημα (ποινικοί που απελευθέρωσαν οι τζιχαντιστές, όπου είχαν καταλάβει περιοχές), τους έμμισθους του "ελεύθερου συριακού στρατού", με τη συμπαράσταση της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" και των επαγγελματιών "αντιρατσιστών" της "κοινωνίας των πολιτών", με μεγάλη ευθύνη των αρχών ασφαλείας. Χωρίς να παραβλέψουμε τα "εργοστάσια" παραγωγής ναρκωτικών για τους μαχητές του χαλιφάτου στη Συρία.

Η πρόσφατη "διαδήλωση" στην Αθήνα, στην οποία μεταφέρθηκαν μαζικά Ευρωπαίοι "ακτιβιστές", υπέρμαχοι των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" -στα πρότυπα των gay pride-, με κραυγές εναντίον του προέδρου Άσαντ και του μαρτυρικού λαού της Συρίας, απλώς επιβεβαιώνουν πως η επιλογή για την έδρα τους θα είναι η δική μας πατρίδα.
Δείτε σχετικά:
Τις εξαιρετικές παρατηρήσεις του Θύμιου Παπανικολάου στο περιοδικό "Ρεσάλτο": «Αντιρατσιστικός» Λόγος, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ Πράξη…
Το κείμενο του Χριστόφορου Τραντάφυλλου:  Από γιορτή κατά του ρατσισμού, γιορτή υπέρ του ΝΑΤΟ

Σχετικό βίντεο από την χθεσινή κατάρριψη του ισραηλινού drone:



πηγή

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/03/blog-post_621.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ