Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Η Le Pen είπε ότι ο Πούτιν δεν έχει κάνει τίποτα για να τον αποκαλούν «δολοφόνο»

© RIA Novosti. Alexei Nikolsky Πηγαίνετε στην τράπεζα φωτογραφιών Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Φωτογραφία αρχείου

ΜΟΣΧΑ, 6 Μαρτίου – RIA Novosti.

Η  Υποψήφια για τη θέση του Προέδρου της Γαλλίας και ηγέτης του «Εθνικού Μετώπου», Marine Le Pen δήλωσε ο σε συνέντευξή της  στο CBS News [1] ότι ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει κάνει τίποτα για να τον αποκαλούν «δολοφόνο».

Νωρίτερα,  από το κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι Fox News ο Bill O’Reilly σε μια συνέντευξη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ θύμισε τις κατηγορίες , τις  οποίες προέβαλε η Δύση εναντίον της Μόσχας, και αποκάλεσε τον  Πούτιν  «δολοφόνος». «Τι νομίζετε; Η χώρα μας είναι τόσο αθώα;» – Είπε σε απάντηση ο Trump, προσθέτοντας ότι για την  Αμερική είναι «καλύτερα να προχωρήσουμε μαζί  με τη Ρωσία, και όχι το αντίστροφο.»
Μετά από αυτό, γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι το Κρεμλίνο θεωρεί απαράδεκτες και προσβλητικές παρατηρήσεις του δημοσιογράφου και αναμένει να λάβει μια συγγνώμη. Η  Ρωσική Ένωση Δημοσιογράφων είπε επίσης ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κατηγορεί κάποιον άλλο δολοφόνο.

‘Όχι, δεν νομίζω ότι είναι έτσι , ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν  έχει
κάνει τίποτα για να φτάσουν σε τέτοιο συμπέρασμα» – δήλωσε η  Le Pen, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου του CBS News για  το αν θεωρεί τον Πούτιν ‘δολοφόνο’.

Ταυτόχρονα, Le Pen, δήλωσε ότι δεν «θαυμάζει» την Ρωσία  και τον  Πούτιν.

«Κοιτάξτε, δεν είμαι οπαδός σε μια ροκ συναυλία, είμαι ο πολιτικός ηγέτης ενός μεγάλου έθνους Αυτό που είναι σημαντικό για μένα – .. Είναι τα συμφέροντα της Γαλλίας», – δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου.

References [ βιβλιογραφικές αναφορές]  телеканалу CBS News
   ( http://www.cbsnews.com/news/frances-marine-le-pen-says-shes-not-waging-a-religious-war/ )
https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ