Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πίεσαν τον Robert De Niro να αφαιρέσει το ντοκιμαντέρ αντι-εμβολιασμού!

Kάποτε μιλούσαν για τη μαφία. Τώρα μπορείτε και να την ονομάζετε Big Pharma – οι μαφιόζοι έγιναν «νόμιμοι» επιχειρηματίες, ελέγχουν κυβερνήσεις και πάνω απ’ όλα, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης! Και οι τεχνικές πάνω κάτω οι ίδιες: Λαδώματα, απειλές, ενίοτε ακόμα και δολοφονίες.Χτες γράψαμε για την απόφαση του De Niro να προβάλει στο φεστιβάλ ταινίας Tribeca Film Festival του οποίου είναι συνιδρυτής, το αντι-εμβολιαστικό ντοκιμαντέρ του Andrew Wakefield, “Vaxxed”.

Ο διάσημος ηθοποιός με αυτή του την απόφαση κατάφερε να ξεσηκώσει κυριολεκτικά θύελλες. Όλα τα ΜΜΕ έπεσαν πάνω του να τον φάνε με ιδιαίτερα καυστικά σχόλια και ειρωνείες ότι “το παίζει επιστήμονας”.
Ο ίδιος σε προηγούμενη δήλωση του σχετικά με την απόφαση του ήταν ξεκάθαρος:

«Η Grace και έχουμε ένα παιδί με αυτισμό και πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας να συζητιούνται ανοιχτά όλα τα ζητήματα που αφορούν τα αίτια του αυτισμού και να εξεταστούν. Στα 15 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca, ποτέ δεν έχω ζητήσει την προβολή κάποιας ταινίας ούτε εμπλέκομαι στον προγραμματισμό.
Ωστόσο, αυτό είναι πολύ προσωπικό για μένα και την
οικογένειά μου και θέλω να υπάρξει μια συζήτηση, η οποία είναι ο λόγος της προβολής του Vaxxed Δεν υιοθετώ προσωπικά την ταινία, ούτε είμαι κατά του εμβολιασμού, απλά παρέχω μόνο την ευκαιρία για μια συζήτηση γύρω από το θέμα».

Με λίγα λόγια, ούτε καν έκανε αντιεμβολιαστικό αγώνα, το μόνο που ζήτησε είναι να ακουστεί και αυτή η φωνή. Αλλά όχι! Στην υποτιθέμενη δημοκρατία που βιώνουμε όλες οι υποτιθέμενες ελεύθερες χώρες, κάτι τέτοιο είναι πολυτέλεια. Οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι πολυεθνικές και ειδικά αυτές των τροφίμων και φαρμάκων μπιπ και δέρνουν! Και… σκοτώνουν καμιά φορά αν χρειαστεί, όπως έγινε με την “πανδημία” θανάτων εναλλακτικών γιατρών το περασμένο καλοκαίρι.
Τελικά ο De Niro  “αποφάσισε” να αποσύρει την ταινία από το φεστιβάλ. Κι έτσι έρχεται η δήλωση νούμερο δυο!

«Η πρόθεσή μου για εξέταση αυτής της ταινίας ήταν να δώσει την ευκαιρία για συζήτηση γύρω από ένα θέμα που είναι βαθιά προσωπικό για μένα και την οικογένειά μου. Όμως, επανεξετάζοντας το θέμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών με την ομάδα Tribeca Φεστιβάλ Κινηματογράφου και άλλους από την επιστημονική κοινότητα, δεν πιστεύουμε ότι συμβάλλει ή προάγει τη συζήτηση που είχα ελπίσει.

Το φεστιβάλ δεν επιδιώκει να αποφύγει ή να ξεγλιστρήσει από τη διαμάχη. Ωστόσο, έχουμε ανησυχίες με ορισμένα πράγματα σε αυτήν την ταινία που μας κάνουν να αποτρέψουμε την παρουσίασή της στο Φεστιβάλ. Αποφασίσαμε να το αφαιρέσουμε από το πρόγραμμά μας».

Η «επιστημονική κοινότητα»:

Είναι πάντα και μόνο αυτή που ενδίδει στις ακόρεστες ορέξεις των μεγάλων συμφερόντων. Θα μιλήσει υπέρ των εμβολίων, υπέρ της πατεντοποίησης ιών και κατασκευής νέων, υπέρ της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη (Σχόλιο από Οι Μάσκες Πέφτουν: πιό σωστά,
υπέρ της υποτιθέμενα ανθρωπογενούς αιτιολογίας κλιματικής αλλαγής και υπερθέρμανσης του πλανήτη
), υπέρ του υπερπληθυσμού της γης και πως αυτός πρέπει να μειωθεί, υπέρ των ανίερων γενετικών επεμβάσεων, υπέρ της μεταλλαγμένης τροφής μας, υπέρ της ρομποτοποίησης της εργασίας, υπέρ της εξερεύνησης νέων πλανητών για αποικισμό ώστε να μπορούν άνετα να καταστρέψουν αυτόν που μας φιλοξενεί τόσους αιώνες, υπέρ των “πειραμάτων” σε ανθρώπους, ζώα, φύση, θεϊκή ενέργεια και το ίδιο το σύμπαν!
Οποιοσδήποτε επιστήμονας ΔΕΝ συμφωνεί με τα ανωτέρω, απλά ΔΕΝ ανήκει στην «επιστημονική κοινότητα».
Τραγικό δε στα γεράματα να μην έχεις τα @@ να υπερασπιστείς το δίκιο του παιδιού σου μέχρι τέλους, ειδικά όταν είσαι ήδη καταξιωμένος και εύπορος…

Η αλήθεια θα λάμψη είτε το θέλετε είτε όχι. Το τρέιλερ της ταινίας που κόπηκε:



Πηγή:nea.allnewz.gr

http://ellaniapili.blogspot.gr/2016/03/robert-de-niro.html#more

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ