Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Προστασία πρακτόρων!!!

Η Μοσάντ, που ελέγχει τις καταστάσεις στα Εξάρχεια,  προστατεύει τους ανθρώπους της και όταν αυτοί συλλαμβάνονται από …«λάθος», τότε ονόματα και πρόσωπα παραμένουν άκρως απόρρητα.

Η Δικαιοσύνη δεν κρίνει απαραίτητο να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες.
 Για τα παιδιά της Μοσάντ όσο λιγότερα ξέρουμε τόσο το καλλίτερο.

Οι Έλληνες υπήκοοι που διακινούσαν ρουκέτες προς την Τουρκία, προστατεύθηκαν επιμελώς. 
Ούτε ονόματα, ούτε πρόσωπα.

Προστασία πρακτόρων!!!1
Ο Ασπιώτης που κατείχε δύο Καλάσνικοφ, 4 χειροβομβίδες 1500 σφαίρες, κάτι ρουκετοβόλα και είχε συμμετοχή σε διάφορα κτυπήματα, αποφυλακίστηκε με ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα, για να
μην καταδικασθεί …κατά λάθος. Μάλιστα η Αντιτρομοκρατική …ξέχασε να του πάρει δείγμα DNA…
Μη γελάτε… Είναι όλα υπό έλεγχο!


Εκτός από το όνομά ούτε τρίχα από τα μαλλιά του δεν δημοσιεύθηκε από τα ΜΜΕ.
Πρόσφατα που αποκτήσαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-SOROS, ο Ασπιώτης παρεδόθη …«αυθόρμητα», ώστε να κλείσουν την υπόθεση «με αντικειμενικότητα» οι ΙΔΙΟΙ πολιτικοί που παρενέβησαν για την απελευθέρωση του τρομοκράτη και δολοφόνου επί πληρωμή.


Προστασία πρακτόρων!!!2

Δείτε τα ονόματα των πρακτόρων-πολιτικών που ήθελαν να αποφυλακίσουν το …«ταλέντο» με τα Καλάσνικοφ.

Προστασία πρακτόρων!!!3

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δεν τολμάει να αναφέρει ΟΥΤΕ το επίθετο του Ασπιώτη…

Προστασία πρακτόρων!!!4

ΟΥΤΕ ΜΙΑ φωτογραφία του δεν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, παρόλο που θεωρείται και ύποπτος για την δολοφονία των δύο νεαρών της Χρυσής Αυγής.
Όταν όμως συλλαμβάνουν 3 μπούφους Βορείων Προαστίων,  που τους βαπτίζουν ….τρομοκράτες, τους διαπομπεύουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προστασία πρακτόρων!!!5
Όταν έπιασαν μερικούς τσιγγάνους ληστές, με λεία μόλις 300.000 ευρώ, επίσης τους έβγαλαν στην «σέντρα» σε μηδενικό χρόνο.

Προστασία πρακτόρων!!!7


Όταν έπιασαν 2 Χρυσαυγίτες με ένα πιστόλι Ζastava, 4 σφαίρες και 2 σουγιάδες επίσης τους έδωσαν στην Δημοσιότητα.

Προστασία πρακτόρων!!!6


Την εφοριακό όμως που …εξαέρωσε 6.000.000 ευρώ από την ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, την προστατεύουν από τα αδιάκριτα μάτια μας.
Ούτε όνομα , ούτε πρόσωπο στην Δημοσιότητα …


Προστασία πρακτόρων!!!8

Όλα υπό έλεγχο και στην Αντιτρομοκρατική και στον Τύπο…

Σίγμα


ΠΗΡΕ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ

Πρόκληση Κασιδιάρη: Ο Τσίπρας υπέγραψε για να απελευθερωθεί τρομοκράτης

Μια ημέρα μετά την άρση της ασυλίας του από την Βουλή για το χαστούκι στην Λιάνα Καννέλη αλλά και ενισχυμένος από το γεγονός ότι τρία κορυφαία στελέχη της ΝΔ ψήφισαν υπέρ του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε σήμερα ανοικτά τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζουν τρομοκράτες.

Έδωσε μάλιστα στην δημοσιότητα Δελτίο Τύπου από το 2007 όταν Κινήματα, Κόμματα, δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές υπέγραψαν κείμενο για την απελευθέρωση τριών αντιεξουαστών-κρατουμένων που είχαν συλληφθεί για ληστεία. Πρόκειται για τους Π. Ασπιώτη, Γ. Καλαϊτζίδη και Π. Καρασαρίνη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλάκισε τρομοκράτη»

Ο κ. Κασιδιάρης σε δηλώσεις του κατηγόρησε ονομαστικά τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος υπέγραφε το κείμενο συμπαραστάσεως, ότι οι υπογράφοντες υπερασπίστηκαν έναν «αναρχικό τρομοκράτη». «Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλάκισε έναν τρομοκράτη που από τις μολότοφ πέρασε στα καλάσνικοφ» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Το έγγραφο του 2007 που έδωσε στους δημοσιογράφους ο Κασιδιάρης:

Προστασία πρακτόρων!!!9 Προστασία πρακτόρων!!!10

Ποιος είναι ο Ασπιώτης και οι άλλοι δύο αντιεξουσιαστές

Ο 29χρονος Παναγιώτης Ασπιώτης συνελήφθη το 2007 στα Καμίνια του Πειραιά, για ληστεία που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2005 σε χώρο μουσικών εκδηλώσεων στην Μαλακάσα.

Παρά το γεγονός ότι η όψιμη σύλληψη δημιούργησε ερωτηματικά, η αστυνομία υποστήριξε ότι η αργοπορία στην εξιχνίαση της ληστείας ήταν φυσιολογική, δεδομένου ότι είχαν ληφθεί δεκάδες αποτυπώματα και άλλα στοιχεία, τα οποία έπρεπε να αξιολογηθούν και να εξετασθούν.

Η ληστεία είχε γίνει από αγνώστους που φορούσαν κουκούλες στις 25 Ιουνίου 2005, στον χώρο διεξαγωγής του Rock Wave Festival, στο 37,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας. Οι δράστες είχαν επιτεθεί με κλομπ σε υπαλλήλους της ιδιωτικής ασφάλειας, που βρίσκονταν στην είσοδο του χώρου και είχαν αρπάξει 7.000 ευρώ και 2.000 μάρκες-κουπόνια.

Ο Παναγιώτης Ασπιώτης, είχε συλληφθεί ξανά τον Ιούλιο του 2005, μαζί με τους Γιώργο Καλαϊτζίδη και Πέτρο Καρασαρίνη, με την κατηγορία ότι είχαν αρπάξει ασπίδες από αστυνομικούς των ΜΑΤ ύστερα από επίθεση αναρχικών.

Ο Ασπιώτης είχε μείνει αρκετούς μήνες προφυλακισμένος για την υπόθεση και είχε αποφυλακισθεί τον Ιούνιο του 2006.

Τι δήλωσε ο Κασιδιάρης

«Ο αναρχικός τρομοκράτης την πρώτη φορά που συνελήφθη για την λήστεία και την επίθεση στα ΜΑΤ είχε στο πλευρό του όλο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του τον κύριο Τσίπρα, οι οποίοι μιλούσαν για απαράδεκτες και κατασκευασμένες κατηγορίες λόγω της πολιτικής του δράσεως και υποστήριζαν το αίτημα της άμεσης αποφυλακίσεώς του και το πέτυχαν κιόλας.

Ποιοι; Τσίπρας Αλέξης, Νίκος Βούτσης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης, Γιώργος Σταθάκης, Γιάννης Μηλιός. Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλάκισε ένα τρομοκράτη που από τις μολότοφ πέρασε στα καλάσνικοφ. Είναι ντροπή αυτοί οι άνθρωποι να μας κάνουν σήμερα μαθήματα τρομοκρατίας. Τον κ. Τσίπρα δεν τον ξεπλένει ούτε ο Ομπάμα ούτε ο φίλος του ο Σόρος».

Πήρε θάρρος από το γεγονός ότι τρία στελέχη της ΝΔ ψήφισαν υπέρ του

Με τρία «όχι» (ψήφισαν 209 βουλευτές και βρέθηκαν 205 «ναι» και ένα «παρών» του Δημ. Κρεμαστινού) επιχείρησαν χθες τρία «γαλάζια» στελέχη να αθωώσουν τον Ηλία Κασιδιάρη από την διαδικασία άρσεως της ασυλίας του στην Βουλή για το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη. Τα όχι ανήκαν συγκεκριμένα στους Μ. Κεφαλογιάννη, Γ. Ιωαννίδη και Γ. Καράμπελα. Ειδικά για την στάση του κ. Κεφαλογιάννη, ο οποίος προσπάθησε -χωρίς επιτυχία- να ανασκευάσει αργότερα εχθές, υπήρξε έντονη δυσφορία στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σημείωναν ότι την ώρα που ο κ. Σαμαράς μιλούσε σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ κατά των δύο πολιτικών άκρων, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ εμφανιζόταν να υιοθετεί μια διαφορετική στάση απέναντι σε έναν κατεξοχήν εκπρόσωπο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, μετά τον σάλο που ξέσπασε, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι με την ψήφο του ήθελε να δώσει μια ευκαιρία στον κ. Κασιδιάρη ώστε να ζητήσει συγγνώμη -εξωδικαστικά- για την πράξη του. Οι άλλοι δύο βουλευτές της ΝΔ ξεκαθάρισαν ότι έκαναν λάθος, λέγοντας πως εκ παραδρομής ψήφισαν κατά της άρσεως ασυλίας, ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε πως ψήφισε χωρίς να γνωρίζει το θέμα.

Η «γραμμή» για δηλώσεις περί λάθους επιλογής από τους «αντιφρονούντες» (προτάσσοντας την θέση του κόμματος στην Επιτροπή Δεοντολογίας) φαίνεται πως είχε ήδη δοθεί από το Μαξίμου από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα τρία ονόματα, όπου επίσης διεμηνύθη πως το κόμμα αντιτάσσεται σε οποιαδήποτε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Αντίθεση
Ωστόσο, σε αντίθεση με τους άλλους δύο, ο Μ. Κεφαλογιάννης βρέθηκε εκτός γραμμής τόσο στην ψήφο όσο και στις μετέπειτα δηλώσεις του. Μάλιστα ο επικεφαλής της ΚΟ της ΝΔ, Θ. Μπούρας, είπε πως οι τρεις ψήφοι είναι ξεκάθαρα εκτός γραμμής.

Ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ αιτιολόγησε την στάση του λέγοντας ότι επέλεξε την αρνητική ψήφο ώστε να δώσει στον κ. Κασιδιάρη «την ευκαιρία να ζητήσει συγνώμη μέσα στην Βουλή, κάτι που δεν έκανε εδώ και μήνες», ενώ προσέθεσε ότι αν η ψήφος του «παρεξηγείται ως άφεση αμαρτιών, τότε ασφαλώς και δεν είναι».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν ήταν συνειδητή η στάση του απήντησε ότι «συνειδητή είναι η πράξη καταδίκης, συνειδητή δεν είναι η πράξη της ψήφου».

Στις επίμονες δε ερωτήσεις των δημοσιογράφων απήντησε «ερμηνεύστε όπως θέλετε την ψήφο μου, αρκεί να μου βάλετε μια καλή φωτογραφία».

Λίγο αργότερα ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε πως «εκ παραδρομής στην ονομαστική ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ψήφισα όχι, ενώ έχοντας ιδία γνώμη του επεισοδίου σαφέστατα η πρόθεσή μου ήταν να ψηφίσω ναι», ενώ ο Γ. Καράμπελας τόνισε: «Έκανα λάθος, ήθελα να περάσω άλλα μηνύματα. Αν ψήφιζα αυτήν τη στιγμή, θα ψήφιζα υπέρ της άρσεως της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη. Έκανα φάουλ κομματικό, το παίρνω επάνω μου».

Από την πλευρά του ο Δ. Κρεμαστινός ερωτηθείς για την επιλογή του να ψηφίσει «παρών» δήλωσε ότι προσήλθε στο τέλος της ψηφοφορίας για τις άρσεις των ασυλιών και δεν γνώριζε το θέμα.

Σαπούνι που να ξεπλένει την ναζιστική βρώμα δεν υπάρχει

Νωρίτερα, κατά την συζήτηση επί της άρσεως ασυλίας, υπήρξε έντονη κόντρα μεταξύ των «πρωταγωνιστών» του επεισοδίου. Η Λιάνα Κανέλλη υποστήριξε πως ο Ηλ. Κασιδιάρης «έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο και δεν χρειάστηκε γι’ αυτό να… ντυθεί παπάς. Έφτανε που φορούσε τα μαύρα της Χρυσής Αυγής», ενώ είπε πως «σαπούνια μπορεί να υπάρχουν πολλά και αρωματικά, αλλά τέτοιο που να ξεπλένει την ναζιστική βρώμα δεν υπάρχει».

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής μίλησε για δύο μέτρα και δύο σταθμά καθώς, όπως σημείωσε, έχει υποβάλλει μηνύσεις εναντίον των δύο γυναικών πολιτικών, αλλά μόνο η δική του υπόθεση διεβιβάσθη στην Βουλή.

ΠΗΓΗ
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ