Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Τα γελοία επιχειρήματα των «διαφωτιστών» της Νέας Τάξης

Από τον Τσίπρα, τον Πάνο Χαρίτο κι από άλλους κλόουν της Νέας Τάξης ...θα ακούτε συχνά το παρακάτω επιχείρημα υπέρ της Υιοθεσίας Παιδιών από Ομόφυλα Ζευγάρια: «Μα δεν είναι καλύτερα να μεγαλώσουν με ένα ομόφυλο ζευγάρι παρά μαζί με ένα ετερόφυλο ζευγάρι που σκοτώνεται;»...

Φυσικά πρόκειται για MindTrap ...δηλαδή για μία εξαπάτηση του μυαλού που ξεκινάει από λανθασμένη υπόθεση προκειμένου να φτάσει στην επιθυμητή παράλογη απάντηση.

Με το ίδιο σκεπτικό μπορούμε να απαντήσουμε κι εμείς: «Δεν είναι καλύτερα να μεγαλώσει με ένα ετερόφυλο ζευγάρι παρά με ένα ζευγάρι παιδόφιλων;»

Κι αν σας ρωτήσουν: «Και πως ξέρεις ότι θα είναι παιδόφιλοι;»
Εσείς απαντάτε: «Κι εσύ πως ξέρεις ότι το ετερόφυλο ζευγάρι θα μαλώνει;»

Γράφει σε ιστοσελίδα κάποια «διανοούμενη» ότι είναι πρακτικά ...«καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί με ομόφυλο ζευγάρι παρά να το παρατήσουν στους
παππούδες ή να μεγαλώσει με έναν γονέα λόγω διαζυγίου ή λόγω θανάτου».

Με λίγα λόγια ...να ξέρετε ότι τα ομόφυλα ζευγάρια δεν χωρίζουν ποτέ, πεθαίνουν ταυτόχρονα στα βαθιά γεράματα και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουν τα παιδιά στους παππούδες.

Βλέπετε με τι γελοία επιχειρήματα προσπαθούν να μας «εκσυγχρονίσουν» οι «διαφωτιστές» της Νέας Τάξης;

Η εμπειρία όσων ξέρουν τον «χώρο» της ομοφυλοφιλίας κι όπως αποδεικνύεται, χωρίς πολύ ψάξιμο, από την τεράστια διάδοση του AIDS στους συγκεκριμένους κύκλους ...μας δείχνει ότι η σταθερότητα στις σχέσεις δεν είναι καθόλου διαδεδομένη.
Το αποδεικνύει κι ο ελάχιστος αριθμός συμφώνων συμβίωσης που συνήφθησαν και που ακόμα και γι' αυτά δεν ξέρουμε αν συντρέχουν και φορολογικοί λόγοι ή λόγοι λήψης υπηκοότητας όπως συμβαίνει με τους λευκούς γάμους μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών.
Καταλαβαίνετε δηλαδή πόσο σάπιο είναι το σκεπτικό και τη σκόπιμη σύγχυση της λογικής που προκαλείται όταν αντιπαραθέτουν την πιθανή αστάθεια ενός ετερόφυλου ζευγαριού με την σχεδόν ανύπαρκτη, στην πράξη, σταθερότητα ενός ομόφυλου ζευγαριού.

Προβάλλουν την εξαίρεση του προβληματικού ετερόφυλου ζευγαριού ως κανόνα, ενώ αντίθετα προβάλλουν την εξαίρεση του σταθερού ομόφυλου ζεύγους ...ως κανόνα στα ομόφυλα ζευγάρια ...για να οδηγήσουν στην εξαγωγή εσφαλμένου συμπεράσματος.

Σαν να σου λένε: «Από το να σε χτυπήσει κεραυνός και να πεθάνεις δεν είναι καλύτερα να χαρίσεις ένα νεφρό και να επιβιώσεις;» 




το είδα

 Σχόλιο από Οι Μάσκες Πέφτουν

Η αναίρεση τής παραπλάνησης γίνεται εμφανέστερη με την εξής σωστά εστιασμένη ερώτηση που καταρρίπτει το παραπάνω ψευδοδίλημμα:
Όταν γιά κοινωνικούς λόγους κάποια παιδιά έχουν ανάγκη υιοθεσίας, τότε είναι καλύτερο να υιοθετηθούν από ομοφυλόφιλους ή από ετεροφυλόφιλους;
Και επεκτείνοντας το ερώτημα με την ίδια πονηρή διάθεση που χρησιμοποιεί η προπαγάνδα: το να υιοθετηθούν από ομοφυλόφιλους είναι απλώς λιγότερο καλό ή απαράδεκτο;!
Αυτά τα ερωτήματα δεν απαντώνται στό ελάχιστο με το ψευδοδίλημμα που επικρίνεται από το άρθρο, ενώ αντιθέτως αυτό το ψευδοδίλημμα παρουσιάζεται συνήθως ως επιχείρημα υπέρ της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους. 
(Η ουσία της διαφωνίας περί δικαιώματος υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους, δεν αναλύεται περισσότερο εδώ διότι δεν είναι αυτός ο στόχος του σχολίου).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ