Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ναι στην πρακτοροφοβία και τη Ρουφιανοφοβία

Εχθρός μας είναι ο Σόρος και ο ανιψιός του Αξέλ Τσιπρά
η Ανοιχτή κοινωνία και το ΣΥΡΙΖΑ


Το πρόβλημα μας δεν είναι ο «ρατσισμός» , η «ισλαμοφοβία», και η «ομοφοβία» ούτε είναι καν η τρομοκρατία.
Το πρόβλημα μας, είναι και η «Ανοιχτή Κοινωνία» , ο Σόρος, οι τζιχαντιστές- διεθνιστές των Βρυξελλών, το Τέταρτο Ράιχ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αξέλ Τσιπρά. Πίσω από την «τρομοκρατία» βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες.
Η ισλαμοφοβία δεν σκοτώνει. Οι σαλαφιστες-Βαχαμποιστές σκοτώνουν.


Και όπως οι νικητές του Πολέμου έθεσαν εκτός νόμου τους Ναζιστές οφείλουμε να θέσουμε εκτός νόμου του Βαχαμπιστές. Πίσω από κάθε «τρομοκράτη» υπάρχει ένας Βαχαμπίτης Μουφτής και πίσω του η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και η Τουρκία με πλήρη στήριξη από τη Cia, το MI5,τους Γάλλους και τους Γερμανούς. Δικό τους σχέδιο είναι η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα.

Το υποτιθέμενο «μετριοπαθές Ισλάμ» που
υποστηρίζουν Γάλλοι, Άγγλοι, Αμερικανοί είναι ανύπαρκτο. Σαν τα πράσινα άλογα.

Για τους μουσουλμάνους σαλαφιστές-Βαχαμπιστές είμαστε απλά άπιστοι και χώρος επέκτασης του Χαλιφάτου.

ΥΓ. Εκτός από τους Βλάκες που λένε τη γνώμη τους υπάρχουν και οι έμμισθοί πράκτορες και προβοκάτορες. Οπότε συνιστώ πρακτοροφοβία.


το είδα

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »