ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Γερμανία: Βαγόνια μόνο για γυναίκες και παιδιά μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις στην ΚολωνίαΣχόλιο από Οι Μάσκες Πέφτουν

Γνωρίζουμε ότι στα δυτικά κράτη μεθοδεύεται η αναγνώριση της έννοιας του φύλου ως χαρακτηριστικού της προσωπικότητας, δηλαδή αν πχ. ένα άνδρας δηλώσει ότι βαθύτερα αισθάνεται γυναίκα, αποκτά πολλά παράδοξα δικαιώματα, όπως αυτό της χρήσης γυναικείων τουαλετών και αποδυτηρίων.
Η Γερμανία ως φανατικό κράτος υπέρ της αντιρατσιστικής πολιτικής, αναρωτιόμαστε πώς θα αντιμετωπίσει έναν άνδρα που δηλώνει ότι αισθάνεται γυναίκα και απαιτεί την προστασία των γυναικείων βαγονιών;
Θα αφήσει απροστάτευτες τις γυναίκες έναντι του παρείσακτου άνδρα ή θα έχει ρατσιστική στάση προς τον φτωχό μειονοτικό άνδρα που αισθάνεται γυναίκα, αφήνοντάς τον στους κινδύνους των μικτών βαγονιών;
Επειδή η λύση είναι δύσκολο να βρεθεί, εμείς προτείνουμε να χρησιμοποιούνται και άλλα βαγόνια για αποκλειστική χρήση ανδρών πού αισθάνονται γυναίκες, άλλα για γυναίκες που αισθάνονται άνδρες, ευνούχων που δεν ξέρουν τι να αισθανθούν, καθώς και όλων των σχετικών ειδικών κατηγοριών που θα μπορούσαν να προσδιοριστούν επακριβώς με την επιστημονική συνδρομή αρμόδιων ΜΚΟ.
Σε περίπτωση που τα βαγόνια αυτά θα είχαν λίγους επιβάτες, μία λύση θα ήταν να μπαίνουν όλες αυτές οι κατηγορίες μαζί σε ένα βαγόνι υπό την επίβλεψη κυανόκρανων του ΟΗΕ.
Αν υπάρχουν ενστάσεις ασυμβατότητας ως προς το φύλλο των κυανόκρανων από κάποιες από τις ειδικές αυτές κατηγορίες, τότε σαν έσχατη λύση θα μπορούσε να χωριστεί το βαγόνι σε διαμερίσματα με ειδικά κιγκλιδώματα.


Ακολουθεί, στο άρθρο

Γερμανία: Βαγόνια μόνο για γυναίκες και παιδιά μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία

Μια γερμανική σιδηροδρομική εταιρεία αποφάσισε να εγκαινιάσει βαγόνια τρένων, στα οποία θα
επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε γυναίκες και παιδιά. 

Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο την αύξηση της ασφάλειας, καθώς τα κρούσματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων έχουν πληθύνει στη χώρα.
Η εταιρεία που θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ονομάζεται «Regiobahn» και τα τρένα της διασχίζουν την απόσταση μεταξύ των πόλεων Leipzig και Chemnitz.

Μάλιστα, τα βαγόνια αυτά θα είναι τα αμέσως διπλανά από την καμπίνα του οδηγού, σε μια προσπάθεια να κάνουν τις γυναίκες να αισθανθούν ακόμα περισσότερη ασφάλεια.

Η απόφαση αυτή αποδεικνύει το αίσθημα του φόβου που επικρατεί ακόμα στη Γερμανία, μετά τα κρούσματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων στην Κολωνία, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το βράδυ εκείνο έγιναν καταγγελίες στην αστυνομία για 800 κρούσματα, Παρ' όλα αυτά η εταιρεία «Regiobahn» τονίζει πως η απόφασή της δεν σχετίζεται άμεσα με τα περιστατικά στην Κολωνία, αλλά με τη γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί στη χώρα.

Η ιδέα για τα βαγόνια, που θα χωρίζονται ανάλογα με το φύλο των επιβατών, προτάθηκε πέρυσι και στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn, ο οποίος είχε δηλώσει: «Κάποιες γυναίκες μου μίλησαν για την αύξηση των παρενοχλήσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πως θα μπορούσαν να μειωθούν αν λειτουργούσαν βαγόνια μόνο για γυναίκες».
Σημειώνουμε πως το συγκεκριμένο μέτρο ασφαλείας εφαρμόζεται ήδη στη Βραζιλία, το Μεξικό και την Αίγυπτο.

http://www.protothema.gr/world/article/565285/germania-vagonia-mono-gia-gunaikes-kai-paidia-meta-tis-sexoualikes-epitheseis-stin-kolonia/

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ