Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Παρωδία ...στην υπηρεσία της Νέας Τάξης!

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Παρωδία της Υποκρισίας στην υπηρεσία της Νέας Τάξης ...δεν είδε ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ENA από τα αμέτρητα Εγκλήματα Πολέμου του ΝΑΤΟ που διέπραξε κατά τις «σωτήριες» επεμβάσεις του στις «ευτυχείς» κι «απελευθερωμένες» νέες χώρες.




το είδα





Το Βάρος των Αλυσίδων του Boris Malagurski (αγγλικά: The Weight of Chains) είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ καναδικής παραγωγής που σχολιάζει το αλληλένδετο ρόλο που έπαιξαν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, το Δ.Ν.Τ., και η Ευρωπαϊκή Ένωση στην διάλυση ενός ευρωπαϊκού κράτους, της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Η ταινία είναι γεμάτη από σπάνια πλάνα, μια δημιουργική από πρώτο χέρι αναζήτηση των αιτίων που η Δύση παρενέβη τελικά στρατιωτικά στην εσωτερική σύγκρουση εθνοτήτων, που προηγουμένως η ίδια συνέγειρε και συγκάλυπτε, με συνεντεύξεις ακαδημαϊκών, διπλωματών, προσωπικοτήτων των μέσων ενημέρωσης, αλλά και απλών πολιτών της πρώην δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας.

…Γιατί η Αμερική βομβάρδισε το Βελιγράδι,σταθμούς τηλεπικοινωνίας, νοσοκομεία κλπ?

Γιατί κατέστρεψαν το εργοστάσιο της JUGO?


Γιατί κατέστρεψαν τα ορυχεία ,το εργοστάσιο παρασκευής τσιγάρων?Ποιός ο ρόλος των δημοσιογράφων?


Γιατί ,γιατί γιατί….


Πολλές οι ομοιότητες με την κατάσταση της Ελλάδας όπου θα τις δείτε και μόνοι σας από τα πρώτα κίολας λεπτα του ντοκυμαντέρ!



spiros repits

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ