Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Διαγωνισμός Πολεμικoού Ναυτικού για ανάδειξη αναδόχων παροχής σίτισης σε Πρόσφυγες, (συνολικού Προϋπολογιζόμενου Κόστους € 9.979.000,00, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και κρατήσεων), για 1.700.000 Ημερήσιες Ατομικές Μερίδες Τροφής.

Εδώ το έγγραφο του διαγωνισμού του Πολεμικoού Ναυτικού. (Anakinosi_dim.pdf)

Οι 1.700.000 Ημερήσιες Ατομικές Μερίδες Τροφής αντιστοιχούν σε πόσα άτομα; 

9 σχόλια:

  1. Στην καλύτερη περίπτωση είναι 1.700.000 / 3 = 566.666 σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ισχύς του διαγωνισμου είναι 6μηνη. Αρα 1,7 εκατ. μερίδες είναι 2-3 φορές την ημέρα χ 30 ημέρες χ 6 μήνες. Περίπου 10.000 άτομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έγγραφο γράφει:

      "Χρόνος ισχύς προσφοράς προμηθευτών: 6 μήνες από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού" .

      και

      "Αντιστοιχούντος σε 1.700.000 Ημερήσιες Ατομικές Μερίδες Τροφής"

      Άρα Do the Math...

      Διαγραφή
    2. Η ισχύς της προσφοράς είναι για 6 μήνες οπότε (λογικά) θα καλύπτονται για ένα 6μηνο μέχρι την επόμενη προμήθεια,1700000:180=9500 άνθρωποι περίπου.

      Διαγραφή
    3. Απορία,

      α) Γιατί βάζεις την λέξη λογικά σε παρένθεση;

      β) Λογικά το "1.700.000 Ημερήσιες Ατομικές Μερίδες Τροφής" τι σημαίνει;

      Το 1.700.000 Ημερήσιες Ατομικές Μερίδες Τροφής σου φαίνεται μεγάλος αριθμός; Σου θυμίζω ότι η Chipita μοίρασε 1.000.000 κρουασάν (πρωινό θα λέγαμε) για πλάκα. O διαγωνισμός είναι μειοδοτικός και δεν νομίζω πως με € 9.979.000,00 θα περιλαμβάνει χαβιάρι..

      γ) O Διαγωνισμός του Πολεμικoού Ναυτικού για ανάδειξη αναδόχων παροχής σίτισης σε Πρόσφυγες γράφει επακριβώς:

      " Ανακοινώνεται ότι την 9 Μαΐου 2016, ημέρα ∆ευτέρα και ώρα 09:00, θα διενεργηθεί ανοικτός ηλεκτρονικός μειοδοτικός διαγωνισμός, με έγγραφες ενσφράγιστες προσφορές, και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την «Σύναψη Συμφωνίας - Πλαίσιο για Ανάδειξη Αναδόχων Παροχής Σίτισης σε Πρόσφυγες της Ανοικτής ∆ομής Προσωρινής Φιλοξενίας Σχιστού Περάματος
      Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, Λαυρίου Ανατολικής Αττικής και Τυχόν Έτερων Ανάλογων ∆ομών από Φορείς του ΥΠΕΘΑ, Συνολικού Προϋπολογιζόμενου Κόστους € 9.979.000,00, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και κρατήσεων, Ενδεικτικά Αντιστοιχούντος σε 1.700.000 Ημερήσιες Ατομικές Μερίδες Τροφής». "

      Μας λες δηλαδή ότι ο διαγωνισμός για Παροχή Σίτιση σε Πρόσφυγες :

      της Ανοικτής ∆ομής Προσωρινής Φιλοξενίας Σχιστού Περάματος
      Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά,

      Λαυρίου Ανατολικής Αττικής

      και

      Τυχόν Έτερων Ανάλογων ∆ομών από Φορείς του ΥΠΕΘΑ

      αντιστοιχούν σε 9500 άνθρωποι περίπου;

      δ) Όταν εσύ διαβάζεις στο έγγραφο τη φράση "και Τυχόν Έτερων Ανάλογων ∆ομών από Φορείς του ΥΠΕΘΑ" εσύ τι καταλαβαίνεις;
      Λογικά πάντα, μπορείς να μας πεις, τι θέλει να μας πει (αλλά και που αναφέρεται) ο ποιητής του εγγράφου;

      Διαγραφή
    4. Bάζω την λέξη 'λογικά' σε παρένθεση γιατί για τουλάχιστον 6 μήνες που θα είναι ανοιχτός ο διαγωνισμός,πρέπει να καλύψουν την διατροφή τους.
      Θα μπορούσε η ένσταση - καταγγελία να σταθεί αν δηλαδή λες σήμερα 5€ η ημερίσια μερίδα και 6 μήνες μετά σου λένε ΟΚ και είσαι υποχρεωμένος να τις δώσεις άσχετα αν έχει ανέβει (ή κατέβει) το κόστος.
      Το πρώτο σχόλιο που σε βρίσκει σύμφωνο (566.666)είναι παντελώς αστήριχτο και αβάσιμο για τόσους μιάς και στην χειρότερη πρόβλεψη μιλούν για 150.000 στην επικράτεια.
      Δομές στην Αττική δεν έχει χώρο πέρα από το Ολυμπιακό Σκ/ριο στο Μαρκόπουλο που μέρος του είναι η έδρα της ομάδας Δίας και κάποια παλιά πεδία βολής σε Ελευσίνα - Ασπρόπυργο.Εκτός και κάνει συμβάσεις με ξενοδοχεία όπως πχ στη Φθιώτιδα.

      Διαγραφή
  3. Στις 8 Απριλίου μέσω της Ανωτάτης Επιτροπής Προμηθειών (ΑΕΠ) του Κέντρου Εφοδιασμού Ναυτικού (ΚΕΦΝ) θα διενεργήθει νέος μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη μειοδότη αναδόχου για την κάλυψη αναγκών σίτισης στους πρόσφυγες που θα φιλοξενούνται στο νέο κέντρο φιλοξενίας στον Σκαραμαγκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από "www.protothema.gr",

    Στην προμήθεια 100.000 εντύπων αιτήσεων ασύλου καταφεύγει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα μαζικά αιτήματα, κατά τις τελευταίες ημέρες, από χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια για ένταξη σε καθεστώς διεθνούς προστασίας.

    Επίσης, Θα δοθούν δελτία παραμονής και εργασίας για όσο καιρό περιμένουν άσυλο..

    Οι αιτούντες επιτρέπεται να παραμένουν στην Ελλάδα μέχρι την ολοκλήρωση της διοικητικής διαδικασίας εξέτασης της αίτησης τους και απαγορεύεται η απομάκρυνσή τους με οποιονδήποτε τρόπο.

    Οι αιτούντες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης της σχετικής αίτησης έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε εξαρτημένη εργασία ή την παροχή υπηρεσιών ή έργου.

    Οι δικαιούχοι δε διεθνούς προστασίας και τα πρόσωπα στα οποία έχει χορηγηθεί καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, καθώς και τα μέλη της οικογένειάς τους, εφόσον κατέχουν την προβλεπόμενη άδεια παραμονής σε ισχύ, εγγράφονται σε εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες που σχετίζονται με την απασχόληση και την επαγγελματική κατάρτιση με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για τους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ