Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Στὴν Συρία ἀκόμη …ἐμφύλιο βλέπουν οἱ πράκτορες!!!

Για «εμφύλιο» γράφουν ακόμη και σήμερα οι πράκτορες…
«Θρηνούν» για την ανθρωπιστική καταστροφή, αλλά δεν αποκαλύπτουν τους πραγματικούς ενόχους. Αυτούς που εκπαίδευσαν, πλήρωσαν κι εξόπλισαν τους ξένους μισθοφόρους.
Ούτε αναφέρουν πόσους νεκρούς προκάλεσε η …«Πολιτισμένη Δύση» και η Ελλάδα μαζί, μόνο με τις οικονομικές κυρώσεις που επέβαλαν στην Συρία.


Δυστυχώς θα μπορούν οι πράκτορες να παριστάνουν τους έξυπνους για πολύ καιρό, όσο το ποσοστό των
ασχέτων και των ηλιθίων παραμένει υψηλό.
Υπάρχουν χιλιάδες που πληρώνουν ακόμα για να υποστούν την πλύση εγκεφάλου αυτών των φυλλάδων.


Διαβάστε μερικά νούμερα…ενδεικτικά του κόστους αντίστασης στους επικυρίαρχους.


Πάνω από 270.000 νεκροί, τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός ξεριζωμένος, ένα ανθρωπιστικό δράμα και μια χώρα ερειπωμένη στα πέντε χρόνια του καταστροφικού συριακού εμφυλίου πολέμου μετά από άλλα τόσα χρόνια άκαρπων διπλωματικών προσπαθειών.


Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που διαθέτει μεγάλο δίκτυο πηγών πληροφορήσεως στην χώρα, έχει μετρήσει 271.138 νεκρούς.

Ανάμεσά τους είναι 79.106 άμαχοι από τους οποίους 13.500 είναι παιδιά και 8.760 γυναίκες, σύμφωνα με απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου.

Στα στοιχεία δεν περιλαμβάνονται χιλιάδες αγνοούμενοι, οι αντικαθεστωτικοί στις φυλακές και τα μέλη των δυνάμεων πιστών στον πρόεδρο Άσαντ που κρατούνται από τους αντάρτες και τις τζιχαντιστικές οργανώσεις, όπως το Ισλαμικό κράτος.

Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ, χιλιάδες άνθρωποι που κρατούντο από τις διάφορες εμπλεκόμενες πλευρές έχασαν την ζωή τους, κατηγορώντας το καθεστώς της Δαμασκού για «εξόντωση» των φυλακισμένων.

Σύμφωνα με συριακή ανθρωπιστική οργάνωση, 177 νοσοκομεία έχουν καταστραφεί και περίπου 700 μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού έχουν σκοτωθεί από το 2011.

Για ένα εκατομμύριο τραυματίες μιλά η γαλλική ΜΚΟ Handicap International κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τον όλεθρο που σκορπούν τα εκρηκτικά όπλα.


Ανθρωπιστικό δράμα!!!!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ