Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

O Πειραιώς Σεραφείμ ξεμπροστιάζει τον πατριδοκάπηλο με τις οφσόρ…

Ο Πρόεδρος του «ΛΑΟΣ» και νυν του εκκολαπτομένου «ΕΘΝ.ΟΣ»
κ. Γ. Καρατζαφέρης, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 σε συγκέντρωσή του στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης με την παρουσία δυστυχώς και του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, «ύψωσε το λάβαρο της Ορθοδοξίας» και ζήτησε από τον Ελληνικό Λαό να του εμπιστευθεί τις τύχες του.

Επειδή οφείλω ως Ποιμενάρχης να ενημερώνω το λαό του Θεού ώστε να κρίνη ελεύθερα τα δρώμενα, παραθέτω τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά που καταδεικνύουν εναργέστατα το αληθινό πρόσωπο του κ. Γ. Καρατζαφέρη.
Τρεις μήνες προ των εκλογών του 2015 με επεσκέφθη στο Γραφείο μου στην Ι. Μητρόπολι Πειραιώς και με θερμοπαρεκάλεσε να προσφέρω δωρεάν στον τηλεοπτικό του σταθμό ART μία εκπομπή θρησκευτικού περιεχομένου λέγοντάς μου ότι θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ στην ζώνη υψηλής τηλεθεάσεως των 8.00 και κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί.

Παρ’ όλο το μεγάλο φόρτο των υποχρεώσεών μου
ανέλαβα ιδία δαπάνη για καθαρά λόγους εσωτερικής ιεραποστολής, την παραγωγή και παρουσίαση μιάς ημιώρου εκπομπής με θρησκευτικά θέματα και την ανάλυση του Ευαγγελίου της επομένης Κυριακής με τίτλο «Ύδωρ εκ πέτρας».

Τρεις μήνες μετά τις εκλογές του 2015 και συγκεκριμένα μετά την εκλογική αποτυχία του κόμματός του ΛΑΟΣ το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 χωρίς καμμία ενημέρωσί μου αιφνίδια «κόπηκε» η εκπομπή και αντικαταστάθηκε από μία εκπομπή για «κρεμμύδια, πατάτες και άλλα ζαρζαβατικά» που διαφήμιζε εταιρεία παραγωγής και πωλήσεως αλόης !!!

Κατόπιν αυτού βεβαίως διέκοψα οποιαδήποτε σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό ART και τον κ. Γ. Καρατζαφέρη για «πνευματικούς λόγους», άλλωστε δεν είχα κάποιο προσωπικό όφελος παρά μόνον την διακονία του Ευαγγελικού κηρύγματος.
Η ανωτέρω υπόθεσι αποδεικνύει αυτό που ο Δομήτωρ της Εκκλησίας και Σωτήρας μας είπε ότι δεν «βάζουν νέο κρασί σε παλιούς ασκούς γιατί οι ασκοί θα σπάσουν και το κρασί θα χυθεί» (Ματθ. 9, 17).

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ + ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Ἐν Πειραιεῖ τῇ 22ᾳ Μαρτίου 2016


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ