Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΣΥΡΙΖΟΧΟΥΝΤΑ

O Ισλαμοφασίστας Αξέλ Τσιπρά κατάργησε το δικαίωμα του συναθροίζεστε των Ελλήνων

ΕΠΕΙΓΟΝ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ HOT SPOT ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. KYΡIAKH 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 6MM. ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ (ΑΓΑΛΜΑ ΒΟΤΣΗ). ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Τρέμουν την αντίδραση των Ελλήνων. Σήμερα, 23 Μαρτίου 2016, μία μόλις ημέρα πριν την μεγάλη πορεία-συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση κάλεσε τους οργανωτές και τους επέδωσε την απίοφαση ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ οποιασδήποτε συνάθροισης και πορείας, βάση του άρθρου 11 παράγραφος 2 του Συντάγματος για το διάστημα από 6μμ της Πέμπτης 24/3, μέχρι τις 01:00 ώρα της 25/3/2016, προβάλλοντας ως δικαιολογία «λόγους δημοσίας ασφάλειας».

Επί τοις ουσίας, το πολιτικό σύστημα, επιχειρεί να ποινικοποιήσει την πρώτη μεγάλη, ακομμάτιστη εκδήλωση κατά του Εξισλαμισμού της
πατρίδας μας.ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να υποχωρήσουμε στα ιδανικά μας και μη μπορώντας να αποδεχθούμε ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του «συναθροίζεσθε», είναι μόνο δικαίωμα των gay, των μπαχαλάκηδων και των λαθρομεταναστών, ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΥΜΕ την συγκέντρωση μας, με σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των Συλλόγων που συμμετέχουν, σε NEO, ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 6μμ, στο Λευκό Πύργο (στο άγαλμα του ναυάρχου Βότση). Επιτέλους, έχουν και οι ΕΛΛΗΝΕΣ δικαιώματα σε αυτή την χώρα. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Πρωτοβουλία: Ιερός Λόχος 2012
Συμμετέχουν και συνεχίζουν ΟΜΟΦΩΝΑ να στηρίζουν, οι : Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας Δεσμοί Ελλήνων Πατριωτικός Σύνδεσμος "Ελληνοκρατείν" Ορθόδοξος σύλλογος Άγιος Βασίλειος Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες Ορθόδοξος Σύλλογος Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος Καβάλας Πατριωτική Κίνηση Θεσσαλονίκης "Παρακαταθήκη" Πανελλήνιος Σύνδεσμος για την Ελληνορθόδοξη Παράδοση

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »