Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Η διεθνής δημοσιογραφική πορνεία μεταστράφηκε... σε λίγο θα δούμε και τις εγχώριες δημοσιογραφικές πόρνες, λες και δεν συνέβη ποτέ και τίποτα!

Του Σίμου Πετρόπουλου

Όπως αλλάζουν οι άνεμοι, έτσι και τα "έγκυρα ΜΜΕ"...

Για πέντε (5) ολόκληρα χρόνια μας βομβαρδίζουν: "οι δυνάμεις του Άσαντ"... "οι δυνάμεις του Άσαντ"... "οι δυνάμεις του Άσαντ"... "οι δυνάμεις του Άσαντ"... "οι δυνάμεις του καθεστώτος"...

και...

"Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός"...  "Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός"... "Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός"... δηλαδή οι φονιάδες μισθοφόροι, τα ανθρωπόμορφα κτήνη που θα "εκδημοκράτιζαν" το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ..." (η αγαπημένη φράση της "αριστερής" ΄Αυγής΄, της Δούρου και του "αριστερού" Ήσυχου, που τη διαδέχθηκε στο τμήμα εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ).

Και φυσικά ο Αβραμόπουλος, ο Βενιζέλος, ο ΓΑΠ, ο Κοτζιάς που έσερνε πρώτος το...

χορό και το γλέντι τους για την κατάληψη της Παλμύρας...

Δεν ξεχνάμε με τίποτα: (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ video) Δεν ξεχνάμε... όταν η Παλμύρα έπεφτε στα χέρια των φονιάδων-μισθοφόρων της δύσης, ο ελληνόφωνος υπουργός των εξωτερικών το γλέντησε σέρνοντας πρώτος τον χορό των φονιάδων!

Με εξαίρεση μόνον δύο
(2) εφημερίδες ("Ριζοσπάστης" και ¨"Λαϊκός Δρόμος"), όλα τα έντυπα και οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του Κωνσταντίνου, έδιναν τον αγώνα υποστήριξης στα ανθρωπόμορφα κτήνη! Στρατευμένοι με τους ιμπεριαλιστές!


Η Παλμύρα Λευτερώθηκε!








Τώρα τα διεθνή "έγκυρα ΜΜΕ" γράφουν: αντί για τις "δυνάμεις του Άσαντ"... "ο Συριακός Στρατός"!


Ελήφθη από τις εγχώριες δημοσιογραφικές πόρνες, ή αναμένετε γραμμή από τον ειδικό... Κοτζιά;


Το ΑΠΕ του Κοτζιά, νομίζει ότι θα σβήσει τις "ειδήσεις" -διάβαζε δελτία τύπου της Μοσάντ, μέσω του "παρατηρητηρίου του Λονδίνου";


Ο Κοτζιάς θα σβήσει το γλέντι τους για την πτώση της Παλμύρας και πως έσερνε πρώτος τον χορό των φονιάδων, αγκαζέ με τον εγκληματία, λαθρέμπορα του Συριακού πετρελαίου, Τούρκο ΥΠΕΞ;

Η πλάκα είναι πως η αποικία Ελλάδα, θα είναι η τελευταία που θα διακόψει το δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου με την απέλαση της πρέσβειρας της Συρία από την Ελλάδα "ως ανεπιθύμητη... μέχρι να εκδημοκρατιστεί το δικτατορικό καθεστώς Άσαντ"!
ΝΑΤΟπεοθηλαστές, γιουσουφάκια, πουλημένα τομάρια!

Μας άρεσε αυτό του Ιταλού γερουσιαστή Ρόσι: H Παλμύρα είναι Λεύτερη! Σήμερα, αυτοί είναι οι ήρωες μας!
και οι δεσμοί του "PRESS-GR":












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ