ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Τα "μπουμπούκια" του Σόρος οι Οικολόγοι-Πράσινοι στηρίζουν τον Μουζάλα.

Για το θέμα του "γλωσσικού ολισθήματος" του Υπουργού Μετανάστευσης κ. Μουζάλα, που συνεχώς από τότε που ανέλαβε Υπουργός ονόμαζε τα Σκόπια (ΠΓΔΜ) Μακεδονία, έσπευσαν να τον στηρίξουν τα "μπουμπούκια" του Σόρος, οι Οικολόγοι-Πράσινοι που δημοσίευσαν την ανακοίνωσή τους, η οποία έχει ως εξής:

Είναι δείγμα έλλειψης πολιτικής σοβαρότητας, δύο μέρες πριν την Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό, να ζητείται η παραίτηση του Υπουργού μετανάστευσης για ένα γλωσσικό ολίσθημα. Εν μέσω της πρωτοφανούς ανθρωπιστικής κρίσης την οποία βιώνουμε, όπου χρειάζονται άμεσες δράσεις, μία αλλαγή Υπουργού θα ήταν καταστροφική.
Αυτή την στιγμή το πρόβλημά μας με την πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) δεν αφορά στο όνομα, αλλά στα κλειστά σύνορα, και το θέμα αυτό χρειάζεται συνεργασία σε
Ευρωπαϊκό επίπεδο χωρίς να ανοίγουμε παράλληλα άλλες πληγές.
Αυτή την στιγμή το κυριότερο πρόβλημα είναι το έλλειμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην κυνική κατηγοριοποίηση σε πρόσφυγες και παράτυπους μετανάστες, σε Σύριους από την Δαμασκό και σε Σύριους από τη Χόμς, και σε άλλα κριτήρια που μόνο ρατσιστικά μπορούν να χαρακτηριστούν και καμία σχέση δεν έχουν με την Σύμβαση του Ο.Η.Ε για τους Πρόσφυγες.
Από πλευράς μας, στηρίζουμε την πολιτική κατεύθυνση που έχει ακολουθήσει μέχρι στιγμής ο κ. Μουζάλας και καλούμε τον κ. Καμμένο να αναλογιστεί και τις δικές του ευθύνες για τις καθυστερήσεις στη διαχείριση του προσφυγικού.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Υ.Γ.: Για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά και να καταλάβουν μερικοί-μερικοί ποιους ψηφίζουν...

Πηγή: makpress
το είδαΚίρο Γκλικόροφ πρωθυπουργός των Σκοπίων (Ιούνιος 1992).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ