Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ο J. Tucker κατακεραυνώνει το ίδρυμα Gates: Ήθελαν LOCKDOWN μέχρι να εμβολιαστούν όλοι, vid

Ο Τζέφρι Άλμπερτ Τάκερ είναι Αμερικανός συγγραφέας, εκδότης, επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ινστιτούτου Brownstone.

Δήλωσε, σχετικά πρόσφατα, για το ίδρυμα Bill Gates και τα εμβόλια:

«Θυμάμαι τον Απρίλιο, -θυμάμαι ότι με κάλεσαν από, -δεν ξέρω αν γνωρίζετε έναν τύπο που ονομάζεται Rajeev Venkayya, και ήταν επικεφαλής του τμήματος “ιών”, στο Ίδρυμα “Gates Foundation” και,  το ιστορικό του ανάγεται παλιά από την διοίκηση Μπους το 2005-2006.

Είναι αυτός που ισχυρίζεται ότι εφηύρε τον σχεδιασμό της πανδημίας με τηn μορφή “lockdown”. Με κάλεσε τον Απρίλιο και μου είπε να σιωπήσω. Έπρεπε να να σταματήσω να γράφω εναντίον των lockdown γιατί ήμουν ένας από, ξέρετε, -δεν υπήρχαν πολλοί από εμάς πραγματικά, αλλά έγραφα κατά των lockdown και προσπαθούσα να πω ότι πρόκειται για καταστροφή, ότι θα δημιουργήσει κάθε είδους ανεργία και απόγνωση, πρόκειται να δημιουργήσει κρίση Δημόσιας Υγείας, οι άνθρωποι θα στραφούν στην κατάχρηση ουσιών, θα είναι καταστροφή και δεν πρόκειται να απαλλαγούμε από τον ιό.

Και με κάλεσε λέγοντας μου να σταματήσω να γράφω αυτά τα πράγματα, και απάντησα ότι  δεν πρόκειται να το κάνω αυτό.

Τελικά παραδέχτηκε πως τελικός σκοπός είναι το εμβόλιο: ‘Θα τους εμβολιάσουμε. Είναι η

έξοδός μας από αυτή την πανδημία’.

Και σε αυτό το σημείο… παραλίγο να μου πέσει το τηλέφωνο.

Είπα […] Ο εμβολιασμός είναι η έξοδος σας από αυτήν την πανδημία; Τι θα γίνει; Θα μείνουμε κλεισμένοι για  πέντε χρόνια (μέχρι να τα βγάλετε – αφού παραδέχτηκε πως τα lockdown δεν είναι η λύση); Χάσατε το μυαλό σας;

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι πραγματικά ήθελαν να μείνουμε κλειδωμένοι, μέχρι να  πάρουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο».


6 σχόλια:

  1. Dr David Martin 600.000.000 άτομα με αναπηρία
    ΣTA ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    https://www.facebook.com/socialmediaorm/videos/511183067737682/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΊΔΙΑ ΣΤΟ ΑΊΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΊΑΣΤΩΝ
    ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ-ΔΟΜΈΣ ΑΥΤΟΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗΣ ΣΕ MRNA-ΕΝΈΣΕΙΣ /ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΔΙΕΡΕΎΝΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΏΝ ΕΓΚΛΗΜΆΤΩΝ
    Τι είναι όμως αυτό που ανακάλυψε ο Ντέιβιντ μέσω της μικροσκοπίας σκοτεινού πεδίου στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Διερεύνησης Διεθνών Εγκλημάτων;
    Σε αυτό το επεισόδιο του ICIC, ο Δρ Reiner Fuellmich και ο συμπαρουσιαστής του Δρ Mike Yeadon έχουν μια διορατική συζήτηση με τέσσερις ειδικούς για αυτό το εκρηκτικό θέμα.
    Χρησιμοποιώντας μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου, ο Dr David Nixon εξετάζει δείγματα.

    https://www.facebook.com/socialmediaorm/videos/844413476834054/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pfizer: «Δεν εξαπατήσαμε την κυβέρνηση, παραδώσαμε την απάτη που διέταξε η κυβέρνηση».

    Η κυβέρνηση έχει μπλέξει τώρα. Mόλις εκτέθηκαν .

    https://twitter.com/Aliyah01150546/status/1626563130187816960?cxt=HHwWgIC9uZGj25ItAAAA


    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ VS K.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 170223

    https://www.youtube.com/watch?v=LzRNBhkH-BY

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νέα Ουτοπία
      Συγγραφέας: Τζέρομ Κ. Τζέρομ (Jerome K. Jerome, 1859-1927)
      Μετάφραση: Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (1851-1911)

      Στις παραστατικές περιγραφές της Νέας Ουτοπίας του Jerome Κ. Jerome -από τα οικοδομικά τετράγωνα με τα πανομοιότυπα κτίρια και το κάψιμο των βιβλίων, μέχρι τη στρατιωτικού τύπου ένδυση και την αριθμοποίηση των ανθρώπων- είναι μάλλον αδύνατο να παραβλέψει κανείς μια εύστοχη προεικόνιση των ολοκληρωτικών καθεστώτων του 20ού αιώνα, θαρρείς και οι δικτάτορες του υπαρκτού σοσιαλισμού και εθνικοσοσιαλισμού μελέτησαν τη νουβέλα και ξεσήκωσαν ιδέες και πρακτικές.

      file:///E:/Downloads/5630.pdf

      KAΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ --- ΑΞΙΖΕΙ

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. το λίνκ για κατέβασμα του βιβλίου «Η Νέα Ουτοπία» του Τζέρομ Κ. Τζέρομ
      https://www.openbook.gr/i-nea-oytopia/

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »