Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ο Fauci παραδέχεται ότι τα εμβόλια COVID δεν μπορούσαν να ελέγξουν την πανδημία

Ο Δρ Anthony Fauci παραδέχτηκε σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη ερευνητική εργασία ότι τα εμβόλια κατά της COVID-19 δεν ήταν δυνατόν να αναμένεται να θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία.

Ο Fauci και άλλοι κορυφαίοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης και της υγειονομικής περίθαλψης τόνισαν επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της πανδημίας ότι ο εμβολιασμός θα σταματούσε την εξάπλωση της COVID-19 και ήταν το πιο σημαντικό βήμα που μπορούσαν να κάνουν τα άτομα για τον τερματισμό της πανδημίας. Ωστόσο, στη μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 11 Ιανουαρίου στο Cell Press, ο Fauci και δύο συν-συγγραφείς γράφουν ότι οι αναπνευστικοί ιοί όπως ο SARS-CoV-2 και η γρίπη δεν έχουν ποτέ καλά περιοριστεί με εμβόλια.

«Επειδή αυτοί οι ιοί γενικά δεν προκαλούν από μόνοι τους πλήρη και ανθεκτική προστατευτική ανοσία, μέχρι σήμερα δεν έχουν ελεγχθεί αποτελεσματικά από εγκεκριμένα ή πειραματικά εμβόλια», έγραψε ο Fauci και οι συν-συγγραφείς του, David Morens και Jeffrey Taubenberger του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Μολυσματικών Ασθενειών (NIAID), στη μελέτη.

Η ανάλυση, με τίτλο

“Rethinking next-generation vaccines for coronaviruses, influenza viruses, and other respiratory viruses” (Επανεξέταση των εμβολίων επόμενης γενιάς για κορονοϊούς, ιούς γρίπης και άλλους αναπνευστικούς ιούς), υπογραμμίζει τις ελλείψεις στην τρέχουσα τεχνολογία εμβολίων για τους αναπνευστικούς ιούς και εικάζει πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί στο μέλλον. Οι συγγραφείς συγκρίνουν τον SARS-CoV-2 με τη γρίπη, για την οποία λένε ότι υπάρχουν «λιγότερα από τα μη άριστα εμβόλια».

Η τεχνολογία εμβολίων για τη γρίπη δεν έχει εξελιχθεί πολύ από το 1957, είπαν, με αποτέλεσμα η γρίπη να είναι η πιο θανατηφόρα ιογενής αναπνευστική νόσος που μπορεί να προληφθεί με εμβόλια. Τα εμβόλια κατά της γρίπης ήταν μόνο μεταξύ 14 και 60 % αποτελεσματικά στη διακοπή της μόλυνσης τις τελευταίες 15 εποχές της γρίπης, σύμφωνα με τη μελέτη.

Συγκεκριμένα, οι Fauci et. al. φαίνεται να υποστηρίζουν ότι, εάν η φυσική ανοσία από μόνη της είναι ανεπαρκής για την πρόληψη της επαναμόλυνσης με ιούς του αναπνευστικού, τότε υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες για τα υπάρχοντα εμβόλια να την αποτρέψουν: «Αυτή η παρατήρηση εγείρει ένα ζήτημα θεμελιώδους σημασίας: εάν οι λοιμώξεις από φυσικούς ιούς του αναπνευστικού βλεννογόνου δεν προκαλούν πλήρη και μακροπρόθεσμη προστατευτική ανοσία έναντι της επαναμόλυνσης, πώς μπορούμε να περιμένουμε να το κάνουν τα εμβόλια, ειδικά τα συστηματικά χορηγούμενα μη αντιγραφόμενα εμβόλια;».

Αυτές οι παρατηρήσεις διαφέρουν δραστικά από τη ρητορική που χρησιμοποίησε ο Fauci όταν υπηρετούσε ως κορυφαίος ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Joe Biden και διευθυντής του NIAID. Τον Σεπτέμβριο του 2021, παρόλο που συνιστούσε σε όλους τους επιλέξιμους Αμερικανούς να εμβολιαστούν κατά της COVID-19, δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί έπρεπε να το κάνουν όσοι είχαν φυσική ανοσία.

Τον Μάιο του 2021, ο Fauci είπε ότι τα εμβολιασμένα άτομα ήταν «αδιέξοδα» για τον ιό, ένα συναίσθημα που απηχούσαν και άλλα μέλη της κυβέρνησης Biden, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του προέδρου. Όσον αφορά τις πολιτικές υποχρεωτικότητας για την COVID-19, ο Fauci ενέκρινε «οτιδήποτε θα εμβολιάσει περισσότερους ανθρώπους».

Ο Fauci και οι συν-συγγραφείς του συνεχίζουν να σημειώνουν ότι διαφορετικά εμβόλια έχουν διαφορετικούς στόχους. Σε αντίθεση με άλλα που μπορεί να στοχεύουν στην πλήρη πρόληψη της μόλυνσης ή στην πρόληψη της μετάδοσης, τα εμβόλια COVID-19 προορίζονταν μόνο για την «πρόληψη σοβαρών ασθενειών», έγραψαν.

Οι συγγραφείς καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «Προηγούμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες να προκληθεί σταθερή προστασία» από αυτούς τους ιούς είναι «επιστημονική αποτυχία και αποτυχία δημόσιας υγείας», αλλά ότι είναι ενθουσιασμένοι από τις προσπάθειες των ερευνητών να επανεξετάσουν τη διαδικασία «από τη βάση» στο μέλλον.

 

ΠΗΓΕΣ

Το άρθρο αυτό είναι μετάφραση του άρθρου “ Dr. Fauci Admits COVID Shots Didn’t Have A Chance Of Controlling The Pandemic” του Dylan Housman που δημοσιεύθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2023 στην ιστοσελίδα Daily Caller. https://dailycaller.com/2023/02/07/anthony-fauci-natural-immunity-coronavirus-covid-vaccines/

Τη μελέτη των Fauci et al που δημοσιεύθηκε στο Cell Press μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ: https://www.cell.com/action/showPdf?pii=S1931-3128(22)00572-8

 

Μάριος Δημόπουλος

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
    Το εμβόλιο για τα ανθρώπινα θηλώματα (HPV)

    Ένα νέο ντοκιμαντέρ σε σενάριο και αφήγηση της Joan Shenton
    και σκηνοθεσία του Andi Reiss
    Πώς τα νεαρά κορίτσια υφίστανται σοβαρές βλάβες από το εμβόλιο με τις υψηλότερες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες από οποιοδήποτε υπάρχον εμβόλιο.
    Το εμβόλιο για τα ανθρώπινα θηλώματα (HPV) είναι μια θεραπεία σε ευρεία χρήση, αλλά η αποτελεσματικότητά του στην πρόληψη του καρκίνου δεν έχει αποδειχθεί ιατρικά, ενώ οι ακούσιες, ανεπιθύμητες αντιδράσεις μαυρίζουν και βάζουν τέλος στις ζωές κοριτσιών και νεαρών γυναικών σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι κατασκευαστές φαρμάκων και πολλές υγειονομικές αρχές αρνούνται να αναγνωρίσουν ότι υπάρχει πρόβλημα και η ιατρική κοινότητα συνεχίζει να προσφέρει το εμβόλιο.

    Το Sacrificial Virgins – ονομάστηκε έτσι επειδή το εμβόλιο χορηγείται συχνά σε κορίτσια πριν γίνουν σεξουαλικά ενεργά – εκθέτει αυξανόμενα στοιχεία σοβαρής νευρολογικής βλάβης μετά τις ενέσεις HPV. Ζητεί την απόσυρση του εμβολίου με την ελπίδα ότι αυτό θα βοηθήσει να σταματήσει μια άλλη παγκόσμια τραγωδία.

    https://www.sacrificialvirgins.org/?fbclid=IwAR1dyXgkt8EArRwhoP_eX9LMlvE1hY-lC8piWIdB1hudc-WDkMsjMk9Wc08


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
    ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ......
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

    Χορήγηση του εμβολίου κατά των θηλοματοϊών (HPV) και στα αγόρια
    https://www.iatriko.gr/el/content/horigisi-toy-emvolioy-kata-ton-thilomatoion-hpv-kai-sta-agoria?cl=609

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @RobertKennedyJr : Το Πεντάγωνο και η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας έδωσαν την πλήρη απάντηση στην πανδημία .
    "Η Pfizer και η Moderna δεν κατέχουν πραγματικά αυτά τα εμβόλια. Τους χαστουκίζουν τις ταμπέλες τους, αλλά ήταν έργο του Πενταγώνου».

    https://twitter.com/VigilantFox/status/1624475671027130370?cxt=HHwWhICx3YKBpostAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρικ Κλάπτον: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τον πόνο...το εμβόλιο πήρε το ανοσοποιητικό μου σύστημα και απλώς το ταρακούνησε»
    Ο Έρικ Κλάπτον συζητά με γενναιότητα τα νευρολογικά του τραύματα από το εμβόλιο COVID-19
    BINTEO
    https://makismd.substack.com/p/eric-clapton-i-cant-sleep-because?r=2492x2&utm_campaign=post&utm_medium=email

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ