Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Κοριτσάκι προς Κλάους Σβαμπ: «ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ;;;» – Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ για τις πόλεις των 15 λεπτών

Τα νέα σχέδια του συμβουλίου της βρετανικής κομητείας του Oxfordshire για τις «πόλεις των 15 λεπτών» κάνουν τον γύρο του κόσμου, καθώς το θέμα κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντικό.

Όπως είχε γράψει το ΕΛ, «μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν για ανοιχτό σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης να δημιουργήσει ζώνες γειτονιάς 15 ΛΕΠΤΩΝ που οι πολίτες δεν μπορούν να φύγουν χωρίς την άδεια της κυβέρνησης με πρόσχημα το μποτιλιάρισμα.

Φυσικά, αυτές οι ζώνες θα παρέχουν όλα όσα χρειάζεται ένα άτομο για να ζήσει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! Ωστόσο, οι πολίτες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια για να εισέλθουν σε άλλες γειτονιές». 

Λεπτομέρειες για τα «αόρατα τείχη του Βερολίνου», ΕΔΩ!

Ένα κοριτσάκι μίλησε για αυτές τις πόλεις απευθυνόμενη στον Κλάουσ Σβαμπ και «τρολλάροντας» την Γκρέτα Τούνμπεργκ:

«Θα μπορούσα να καθίσω εδώ και να λέω πάνω κάτω το τι πρόκειται να πουν οι άλλοι σχετικά με τις συνέπειες αυτών των 15λεπτων γειτονιών.

Σύντομα να γίνουν ζώνες αναγνώρισης προσώπου ψηφιακής ταυτότητας.

Ας πούμε ότι

ο φίλος μου μένει στη Ζώνη 3 και εγώ είμαι στην 1η ζώνη. Εάν για παράδειγμα, πήγαινα στο σπίτι του φίλου μου στην 3η ζώνη, οι γονείς μου φυσιολογικά θα ερχόταν να με πάρουν με το αυτοκίνητο τους -και θα χρειαζόταν μόνο 10 λεπτά. Οπότε αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να γυρίσουν στον περιφερειακό δρόμο και να επιστρέψουνκαι πάλι στην πόλη;

Εάν η μαμά ή ο μπαμπάς μου έπρεπε να οδηγούν με το αυτοκίνητο γύρω από την περιφερειακή οδό, θα χρειαζόταν 30 λεπτά, προκαλώντας πολύ περισσότερη ρύπανση και αφήνοντας πολύ μεγαλύτερο αποτύπωμα άνθρακα.

Θα πουν, -“μπορείς να περπατήσεις μέχρι το σπίτι”. Θα ήταν ασφαλές για μένα να περπατήσω μέχρι στο σπίτι; Εγώ, σαν 12χρονη πηγαίνοντας με τα πόδια σπίτι, στο σκοτάδι μόνη μου. Θα είναι αυτό πραγματικά ασφαλές;

Στην συνέχεια θα πουν, -“ω! μην ανησυχείς για αυτό, το έχουμε ήδη σκεφτεί. Θα είσαι ασφαλής, θα έχουμε χίλιες κάμερες στους δρόμους να σε ακολουθούν και σε παρακολουθούν μέχρι το σπίτι. -Ω -και να θυμάσαι, είναι για την ασφάλειά σου”.

Τι; Είστε σοβαροί; Πραγματικά πιστεύετε ότι θέλω να με παρακολουθούν κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας; Είστε σοβαροί;

Klaus Schwab, έχω να πω αυτό: “Πως τολμάς”!! Πως τολμάς να μου κλέβεις την παιδική ηλικία, το μέλλον μου, και το μέλλον όλων των παιδιών, υποδουλώνοντάς μας στην τρελή ψηφιακή σου φυλακή παρακολούθησης. Όλοι ξέρουμε που οδηγεί. Αυτά είναι τα πρώτα βήματα μιας δυστοπικής πραγματικότητας που αποκαλείται γειτονιές 15 λεπτών

Θα ελέγχουν ό,τι λέμε και ό,τι ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ».


2 σχόλια:

  1. ANTE KAI ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ,ΓΑΤΑΚΙΑ

    Περνάμε στην επόμενη φάση. Σε λίγο θα επιδοτούν και το νερό καθώς την τιμή του θα την πάνε στα ύψη => 🇫🇷 Οικονομία στο νερό ζητά ο Μακρόν από τους πολίτες

    https://twitter.com/mdenaxa/status/1629619528018567169?cxt=HHwWgoCx6fOUyZ0tAAAA
    ==========
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! Το WEF διατάζει τις κυβερνήσεις να ξεκινήσουν να δεσμεύσουν το κρέας και τα καύσιμα.

    https://attikanea.info/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CF%89%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dr. Eli David

    Τα ζαχαρούχα δημητριακά δεν είναι πλέον «ασφαλή και αποτελεσματικά», λέει ο FDA 🤣

    https://twitter.com/DrEliDavid/status/1629588350175772675?cxt=HHwWhoC85Y7-up0tAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »