Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Απατεώνας ο δήθεν οικολόγος Al Gore!!! Τον έβγαλαν στην σέντρα

 Η New York Post....

Ο Αλ Γκορ είναι εκ των μπροστάρηδων των διεθνιστών για την υποτθέμενη κλιματική αλλαγή. Μιλάει για αυτό για πάνω από 20 χρόνια, έχοντας γράψει ένα βιβλίο προπαγάνδας που έγινε ακόμη και ταινία.

Όμως, όπως πολλοί διεθνιστές ακτιβιστές ο Γκορ είναι απατεώνας. Όχι μόνο πετά σε όλο τον κόσμο με ιδιωτικά τζετ, αλλά η εταιρεία πράσινων επενδύσεών του προφανώς κατέχει επίσης μετοχές σε εταιρείες που ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Εκπλήσσει κανέναν αυτό;

Η New York Post αναφέρει:

Η «πράσινη» επενδυτική εταιρεία του Al Gore κατέχει μερίδια σε ρυπογόνες εταιρείες: Η «πράσινη» επενδυτική εταιρεία, που συνιδρύθηκε και διευθύνεται από τον πρώην Αντιπρόεδρο Αλ Γκορ, 74 ετών, φέρεται να κατέχει μετοχές άνω των 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε σχεδόν δύο δωδεκάδες εταιρείες που έχουν αναφερθεί ότι έχουν αυξήσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου τα τελευταία χρόνια.

Ο Γκορ προεδρεύει της Generation Investment Management με έδρα το Λονδίνο, την οποία διαφημίζει με «δηλωμένη εστίαση στη βιώσιμη επένδυση». Ωστόσο, μια πρόσφατη ανάλυση του Bloomberg News διαπίστωσε ότι

το Generation’s Global Equity Fund, το οποίο περιλαμβάνει 42 εταιρείες συνολικά, περιλαμβάνει 18 εταιρείες που εκπέμπουν μεγάλες ποσότητες από αέρια θερμοκηπίου ετησίως μεταξύ 2015 και 2021.

Το Bloomberg κατέταξε την Generation, η οποία έχει υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία 40,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ως μία από τις εταιρείες, σε σύγκριση με άλλα funds που επικεντρώνονται στα λεγόμενα ESG ( περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση) που με τις μεγαλύτερες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ