Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Οχάιο: Εικόνες αποκάλυψης, οργή των κατοίκων, αποσιώπηση από την κυβέρνηση Μπάιντεν

 ΟΧΑΙΟ

Αναλυτές κάνουν λόγο για νέο Τσερνόμπιλ, για την μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή στην ιστορία των ΗΠΑ. Η παρατεταμένη σιωπή του Λευκού Οίκου, προκαλεί πλέον τεράστιες απορίες για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο.

Πρόκειται για ένα τοξικό κοκτέιλ θανατηφόρων χημικών ουσιών που καίγονται σκόπιμα στην Ανατολική Παλαιστίνη μετά από εκτροχιασμό τρένου. Η διαρροή των συγκεκριμένων επικίνδυνων ουσιών μετά τον εκτροχιασμό του τρένου, οδηγήσει στην απόφαση να προκληθεί τέχνη την πυρκαγιά επιτόπου. Στην περιοχή επικρατεί πλήρης συσκότιση, απαγορεύεται στους δημοσιογράφους να προσεγγίσουν εδώ και ημέρες, ενώ κάποιοι έχουν ήδη συλληφθεί.

Οι αρχές έκαψαν χλωριούχο βινύλιο, το οποίο είναι τοξικό και καρκινογόνο, και απελευθέρωσαν επιβλαβές και επικίνδυνο υδροχλώριο και φωσγένιο στον αέρα.

Το φωσγένιο είναι ένα εξαιρετικά τοξικό, άχρωμο αέριο με

έντονη οσμή που προκαλεί εμετό και αναπνευστικά προβλήματα και χρησιμοποιήθηκε ως χημικό όπλο στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το υδροχλώριο είναι ένα άχρωμο έως κιτρινωπό αέριο με έντονη οσμή, που προκαλεί ερεθισμό του δέρματος, των ματιών, της μύτης και του λαιμού.

Ο τομέας Υγείας του Ουισκόνσιν εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η έκθεση στο χλωριούχο βινύλιο μπορεί να επηρεάσει το ήπαρ, τα νεφρά, τους πνεύμονες, τον σπλήνα, το νευρικό σύστημα και το αίμα ενός ατόμου».

«Μελέτες σε ανθρώπους και ζώα δείχνουν υψηλότερα ποσοστά καρκίνου του ήπατος, του πνεύμονα και αρκετών άλλων τύπων καρκίνου».

Η καύση χλωριούχου βινυλίου συνέβη κοντά στον ποταμό Οχάιο που ρέει απευθείας στον ποταμό Μισισιπή.

Χιλιάδες αγροκτήματα μπορεί να επηρεαστούν από αυτό.

Η EPA έστειλε επιστολή στη σιδηροδρομική εταιρεία, δηλώνοντας ότι ο μονοβουτυλαιθέρας της αιθυλενογλυκόλης, ο ακρυλικός αιθυλεεξυλεστέρας και το ισοβουτυλένιο βρίσκονταν επίσης στα σιδηροδρομικά βαγόνια.

«Βασικά βομβαρδίσαμε μια πόλη με χημικά για να μπορέσουμε να ανοίξουμε έναν σιδηρόδρομο».

Η Amanda Breshears βρήκε τα κοτόπουλα της νεκρά δέκα μίλια από την Ανατολική Παλαιστίνη.

«Μόλις άρχισαν την καύση, τα κοτόπουλα μου πέθαναν».

«Αν μπορεί να το κάνει αυτό στα κοτόπουλα σε μια νύχτα, φανταστείτε τι θα μας κάνει σε 20 χρόνια».

Υπάρχουν αναφορές για νεκρά ψάρια σε ποτάμια και κολπίσκους 5 μίλια μακριά από τον εκτροχιασμό του τρένου.

Ο Taylor Holzer, ένας φύλακας αλεπούδων, λίγο έξω από τη ζώνη εκκένωσης, λέει ότι μία από τις αλεπούδες του πέθανε και όλες είναι άρρωστες από τότε που κάηκε το χλωριούχο βινύλιο.

«Τα χημικά που μας λένε ότι είναι ασφαλή… δεν είναι σίγουρα ασφαλή για τα ζώα… ή τους ανθρώπους».

Κάτοικος της Ανατολικής Παλαιστίνης λέει “είναι πολύ χειρότερο” από ότι μας λένε τα μέσα ενημέρωσης.

“Το νερό έχει μολυνθεί. Το έδαφος είναι μολυσμένο. Ο αέρας είναι μολυσμένος.”

Οι κορυφαίοι ιδιοκτήτες σιδηροδρόμων περιλαμβάνουν τις εταιρείες:

Vanguard
JPMorgan
BlackRock

Ίσως αυτή να είναι η απάντηση για την αποσιώπηση της περιβαλλοντικής τραγωδίας που ενδέχεται να εξελιχθεί σε γενικευμένη καταστροφή.

Ενδεικτικά τα βίντεο που αναρτούν κάτοικοι της περιοχής

2 σχόλια:

  1. Η τελευταία ομιλία του Klaus Schwab αποδεικνύει ότι οι
    συνωμοσιολόγοι έχουν δίκιο ξανά | Άμεσο μήνυμα | Έκθεση Rubin

    Ο Dave Rubin του «The Rubin Report» μιλά για την τελευταία ανατριχιαστική ομιλία του Klaus Schwab στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Το νέο βιβλίο της Γκρέτα Τούνμπεργκ «The Climate Book»; Ψηφοφορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την απαγόρευση των αυτοκινήτων αερίου σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων· Συνέντευξη του Tucker Carlson με κατοίκους της Ανατολικής Παλαιστίνης του Οχάιο στους οποίους η EPA είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό από τον εκτροχιασμό του τρένου του Οχάιο που έριξε τοξικές χημικές ουσίες στον αέρα και το νερό τους. Ο Pete Buttigieg επικεντρώνεται στην ισότητα της διαφορετικότητας και την ένταξη σε εργοτάξια υποδομής. Η αγνωσία του Τζο Μπάιντεν για την κατάρριψη του κινεζικού κατασκοπευτικού μπαλονιού. Ο Μπιλ Γκέιτς χρησιμοποιεί αντισταθμίσεις άνθρακα για να δικαιολογήσει την υποκρισία του για τις εκπομπές άνθρακα. Η Cathy McMorris Rodgers ρωτά τη Rochelle Walensky του CDC γιατί η καθοδήγηση της εντολής μάσκας για παιδιά δεν αλλάζει παρά τα τελευταία δεδομένα από την επιθεώρηση Cochrane. Το CBS News συζητά την απότομη αύξηση των θανάτων από καρδιακά επεισόδια σε άτομα νεαρής ηλικίας. Ο Έλον Μασκ προειδοποιεί τη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης για τους κινδύνους μιας πραγματικής παγκόσμιας κυβέρνησης· και πολλα ΑΚΟΜΑ.

    https://rumble.com/v29n21m-klaus-schwabs-latest-speech-proves-conspiracy-theorists-right-again-direct-.html

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είμαι ειλικρινής, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο άσχημες
    επιθέσεις κατά των υποδομών μας είχαν γίνει μέχρι αυτό @TuckerCarlson
    Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει ένα οργανωμένο εγχώριο τρομοκρατικό δίκτυο που επιτίθεται στην παροχή τροφίμων, στους σιδηρόδρομους, στα δίκτυα ηλεκτροδότησης και στην παροχή νερού

    https://twitter.com/DC_Draino/status/1625519646177730561?cxt=HHwWgoC93a_ggI8tAAAΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »