Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Πόσο νοιάζονται, για την υγεία μας οι πολυεθνικές του Φάρμακου!

 Της Ιωάννας Υψηλάντη


Πόσο νοιάζονται, για την υγεία μας οι πολυεθνικές του Φάρμακου! Έχω... εντυπωσιαστεί!
Ακόμη και κάποια  φαινομενικά ακίνδυνα φάρμακα μας σκοτώνουν!

Η Βρετανική εταιρεία Glaxo, η οποία παρήγαγε to Zantac Ulcer and Hermburn, για τις "καούρες" του στομάχου, γνώριζε για τις καρκινογενέσεις, που προκαλούνται, εξαιτίας του φαρμάκου εδώ και τέσσερις δεκαετίες, αλλά δεν το απέσυρε, από τις πωλήσεις.

Αυτό προκύπτει από τα δεδομένα της έρευνας που ξεκίνησε από τον ρυθμιστή.

Οι πελάτες έμαθαν για τον αυξημένο κίνδυνο σχηματισμού καρκίνου κατά τη λήψη φαρμάκων μόνο το 2019.

Η Glaxo πήρε άδεια για την χορήγηση του Zantac το 1978.

 Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Zantac έχει γίνει το καλύτερο συνταγογραφούμενο φάρμακο/φαρμάκι στον κόσμο.

Η εταιρεία βραβεύτηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β 'και ο εκτελεστικός της διευθυντής Andrew Witti χρίστηκε "ιππότης".

Το 2019, το NDMA - διμεθυλονοτροζαμίνη εντοπίστηκε, στο περιεχόμενο του φαρμάκου. Προηγουμένως, είχε χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα καυσίμου των πυραύλων και σήμερα χρησιμοποιείται μόνο για να προκαλέσει καρκίνο σε εργαστηριακούς αρουραίους.

Η Glaxo, όπως προκύπτει από τα έγγραφα που μελετήθηκαν, από το Bloomberg, γνώριζε το πρόβλημα από την αρχή, αλλά έκρυψε τα αποτελέσματα της μελέτης από την αμερικανική ρυθμιστική αρχή.

Εσείς ακόμα το παίρνετε;;

1 σχόλιο:



  1. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – Τα εμβόλια της Pfizer κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό

    https://rumble.com/vto521-kanteto-viral-pfizer-.html
    =======


    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Πλήρωσαν γιατρούς και νοσηλευτές για να δολοφονήσουν αθώους ασθενείς. Προσποιήθηκαν κρούσματα Covid και θανάτους για να ενσταλάξουν τον φόβο στον πληθυσμό. Αρνήθηκαν ασφαλείς πρώιμες θεραπείες που δολοφονούσαν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους. Υποχρέωσαν αναποτελεσματικά τοξικά εμβόλια Covid στον κόσμο.
    Λογοκρίνουν οποιονδήποτε μοιράζεται πληροφορίες έγκαιρης θεραπείας σώζοντας τη ζωή και οποιονδήποτε προειδοποιούσε για τους κινδύνους των εμβολίων Covd. Οι κυβερνήσεις διέπραξαν ηθελημένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1626317570784501760
    =======


    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ: Η Πανδημία δημιουργήθηκε και ενορχηστρώθηκε με δόλια από ένα Παγκόσμιο Εγκληματικό Καρτέλ με επικεφαλής τις Κυβερνήσεις, τους Γκέιτς, τον Φάουτσι, τον Τέντρος, τον Ντρόστεν, τον Σβάμπ, τον Ρότσιλντς, τον ΜπλακΡοκ, τον Ροκφέλερ για τον έλεγχο και την ένεση στον κόσμο με εμβόλια Covid.

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1626669648056836098
    ======


    ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΝΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ μαζί με τους Fauci, Gates, Tedros, Moderna, Pfizer, FDA, CDC, WEF, CIA και άλλους εμπλέκονται εκούσια και εγκληματικά σε εκβιασμό, παράνομη διαφήμιση, απάτη και μαζική εκ προμελέτης δολοφονία εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο .

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1627570174353195008

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »