Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Σχεδιάζοντας μια “θρησκεία” του χάους για την υπονόμευση της ορθολογικής σκέψης

 θρησκεία του χάους

Κατανοώντας τον κεντρικό ρόλο των «τεχνικών γητέματος» στα προγράμματα μαζικού ελέγχου του ανθρώπινου νου.

Global Research, February 14, 2023

Εάν κάποιος προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει ορθολογικές διαδικασίες σκέψης για να παράγει μια αιτιολογημένη εξήγηση για εκείνο που δεν είναι ούτε λογικό ούτε αιτιολογημένο, θα καταλήξει να χτίσει μια λανθασμένη εικόνα του κόσμου γύρω του.

Αυτό συνέβη σε όσους προσπάθησαν να «βγάλουν νόημα» σε μια παγκόσμια ατζέντα της οποίας η πρώτη αρχή είναι η δημιουργία χάους και σύγχυσης. Το να προσπαθείς να συνενώσεις πτυχές που «από πρόθεση» δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους είναι προφανώς ένας δρόμος προς το πουθενά.

Οι σκιώδεις αρχιτέκτονες της Μεγάλης Επανεκκίνησης/Νέας Παγκόσμιας Τάξης/Μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης έκαναν ένα έξυπνο τέχνασμα σχεδιάζοντας ένα ολοκληρωτικό πρόγραμμα για αλλαγές από πάνω προς τα κάτω, του οποίου προγράμματος τα επιμέρους κομμάτια αντιφάσκουν το ένα με

το άλλο.

WEF

Έτσι, η προσπάθεια συναρμολόγησής τους από τον «λογικό» κοινό νου, κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι ίσως υποφέρουν από μειωμένο ατομικό επίπεδο νοημοσύνης, επειδή δεν μπορούν να κάνουν την ατζέντα να έχει κάποιο λογικό νόημα.

Τι κάνουν λοιπόν οι περισσότεροι; Διαμορφώνουν μια παρηγορητική αλλά απίθανη θεωρία, που ικανοποιεί την ανάγκη να πιστεύουν ότι τα γεγονότα ακολουθούν κάποιο λογικό μοτίβο που μόνο οι «υπεύθυνοι» μπορούν να κατανοήσουν σωστά.

Αυτό επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα της κλίκας να νικήσει κάθε αντίσταση στο πρόγραμμα που επιβάλλεται. Εάν οι παραλήπτες δεν μπορούν, ή δεν θέλουν, να πιστέψουν ότι οι δράστες βλέπουν και βιώνουν τη ζωή από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία από τη δική τους, δεν δύνανται να κατανοήσουν γιατί μια αντι-ανθρώπινη ατζέντα θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η πραγματικότητα της ημέρας.

Αλλά είναι η φύση των ψυχωτικών/δαιμονικών όντων να σπέρνουν τους σπόρους της σύγχυσης και μετά να στέκονται πίσω και να παρακολουθούν, αντλώντας ικανοποίηση από την παρατήρηση των αποτελεσμάτων που εκτυλίσσονται. Είναι τόσο σίγουροι για τις διαρκείς ψυχολογικές αδυναμίες που επιδεικνύει η πλειοψηφία των ανθρώπων που ανακοινώνουν δημόσια κάθε νέα περιστροφή της βίδας, μέσω του συμμορφούμενου και ελεγχόμενου κόσμου των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αν αρκετά μεγάλα ονόματα, παγκόσμιοι θεσμοί και επιχειρήσεις μέσων ενημέρωσης λένε ότι το μαύρο είναι άσπρο και το δύο συν δύο κάνουν πέντε, οι περισσότεροι θα προτιμήσουν να ακολουθήσουν αυτή τη διαστροφή παρά να αντιμετωπίσουν τη δική τους αδυναμία να αναγνωρίσουν ότι τα πράγματα εσκεμμένα έχουν όντως παραμορφωθεί 100%.

Αυτή η στρέβλωση είναι πλέον πλήρως λειτουργική σε κάθε τομέα της ζωής που ελέγχεται από την αλυσίδα διοίκησης, η οποία – ξεκινώντας από την «ελίτ» του 0,5% – εκτείνεται σε εταιρικά φέουδα, τραπεζικές δικτατορίες, υπερεθνικούς ομίλους ετερογενών δραστηριοτήτων (δηλαδή την Ευρωπαϊκή Ένωση), υπερπλανητικά ιδρύματα όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη, το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα και τέλος οι εθνικές και τοπικές κυβερνήσεις και το ευρύ κοινό.

Ενσωματωμένα σε ένα πολύ πραγματικό πρόγραμμα συγκεντρωτικού παγκόσμιου ελέγχου και της αδυσώπητης κλοπής βασικών ατομικών και συλλογικών ελευθεριών, είναι μια ολόκληρη σειρά από ψεύτικες πινακίδες που φαίνεται να δείχνουν ότι όλα τα προβλήματα του κόσμου προκύπτουν από ακραία εξωτερικά γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπινο λάθος ή νοητική τύφλωση.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη, οι πανδημίες, η οικονομική αναταραχή, ο πόλεμος, οι μαζικές μετακινήσεις προσφύγων είναι όλα μέρος ενός κόσμου «στο χείλος της καταστροφής», μας πληροφορούν συνεχώς οι ίδιοι οι  αρχιτέκτονες των αναταραχών.

Καθεμία από αυτές τις «καταστροφές» έχει προγραμματιστεί, σχεδιαστεί και εκτελεστεί με ψυχρή κακόβουλη πρόθεση από τη σκοτεινή κλίκα, σίγουρη για την ικανότητά της να παίζει επιτυχώς με τους φόβους όλων όσων αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν τους κανόνες του Matrix. Η χρηματοπιστωτική κλίκα (cabal) ανακοινώνει εκ των προτέρων κάθε περαιτέρω φάση της προγραμματισμένης κατάρρευσης της δικαιοσύνης, της ελευθερίας, του νόμου και της τάξης.

Αν λοιπόν κάποιος αναφωνήσει αργότερα «Μας ανάγκασαν, χωρίς καμία προειδοποίηση, να συμμορφωθούμε με την κακή τους ατζέντα», μια έτοιμη απάντηση αναφέρει «Σας το είπαμε και το αγνοήσατε». Είναι χαρακτηριστικό της ολισθηρότητας αυτών των σκοτεινών απατεώνων ότι καλύπτουν τα ίχνη τους σε όλες τις καταστάσεις.

Το απόλυτο θράσος ορισμένων δηλώσεων κόβει την ανάσα.

THINK

Ο Bill Gates υποστηρίζει ψύχραιμα την ανάγκη μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη.

Ο Klaus Schwab μας ενημερώνει ότι «θα χαιρόμαστε» όταν μας κλέψουν όλα τα ακίνητά μας.

Ο Yuval Noah Harari συμβουλεύει ότι οι τσιπαρισμένοι και ψηφιοποιημένοι άνθρωποι θα είναι μια μεγάλη πρόοδος της ανθρώπινης φυλής, που θα μπορούσε να πετύχει πράγματα «Καλύτερα από τον Θεό». 

Ο Tedros Ghebreyesus, επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δηλώνει ότι μόνο αυτός και οι φίλοι του μέλη του διοικητικού συμβουλίου του μπορούν να αποφασίσουν πότε θα κηρύξουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης υγείας που επηρεάζουν όλα τα ανεξάρτητα εθνικά κράτη του κόσμου.

Σχεδόν όλοι οι ηγέτες των εθνικών κρατών είναι στην ευχάριστη θέση να πείσουν τους ψηφοφόρους τους να ακολουθήσουν αυτές τις δικτατορικές εξαγγελίες. Για παράδειγμα, τους λένε να πάρουν το οπλοποιημένο mRNA γενετικά τροποποιημένο εμβόλιο Covid, «Εάν θέλετε να αναγνωρίζεστε ως υπεύθυνοι πολίτες, να διατηρήσετε την ελευθερία κινήσεών σας και μην μπείτε στην κόκκινη λίστα εκείνων που υπονομεύουν το κατεστημένο».

Δεν είναι σαν να γίνεται κάποια από αυτές τις δηλώσεις με μυστικότητα. Γίνονται σε κοινή θέα στο δημόσιο πεδίο. Αλλά και πάλι η μεγάλη πλειοψηφία του κοινού δεν μπορεί ή δεν συνηθίζει να ανταποκρίνεται με τη φυσιολογική/φυσική οργανική αντίδραση οποιουδήποτε τίθεται κάτω από αυτού του είδους άμεση απειλή «Έι! Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Μη με απειλείς με την πομπώδη μεγαλομανία σου – πρέπει να σε μπαγλαρώσουν αμέσως!».

Υπάρχει κάτι που συμβαίνει το οποίο κάνει τις φυσιολογικές ανθρώπινες βιολογικές αντιδράσεις να παρεμποδίζονται και να καθίστανται φαινομενικά στείρες.

Κατά τη γνώμη μου, είναι μια καλά ανεπτυγμένη μορφή ύπνωσης.

Το να παρακινήσεις το κοινό σου να βιώσει μια ποικιλία από εκδοχές φόβου, είναι το πρώτο στάδιο. Το να εμφανίζεσαι ως μια φιγούρα εξουσίας με υψηλή θέση είναι το δεύτερο στάδιο. Η προσφυγή σε σκοτεινές δυνάμεις για να «μαγέψεις», είναι το τρίτο στάδιο.

Όταν και τα τρία αυτά συσκευάζονται σε ένα πακέτο εξελιγμένου προγράμματος ελέγχου του νου/κοινωνικής μηχανικής, ο διανομέας κρατά έναν αριθμό άσων. Μάλιστα, δεν είναι ελάχιστο το γεγονός ότι αν και όταν αποκαλυφθεί θα «ακούγεται πολύ απίστευτο για να είναι αληθινό» σε όλους εκτός από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά.

Έτσι, εμείς που γνωρίζουμε έχουμε το κρίσιμο καθήκον να αντιστρέψουμε τη μηχανική της αλληλουχίας των γεγονότων που μαγεύουν το ευρύ κοινό, εκθέτοντας έτσι την προμελετημένη και υπολογισμένη χρήση του χάους και της σύγχυσης που καθιστούν τη δηλητηριασμένη ατζέντα του cult μια τόσο θηριώδη εξαπάτηση.

Μπορεί να γίνει αυτό;

Ναι μπορεί. Αλλά περιλαμβάνει την εμβάθυνση της κατανόησής μας για τους τρόπους του ψυχοπαθητικού και ψυχωτικού νου. Πρέπει να κατανοήσουμε πώς οι «τεχνικές γητέματος» παίζουν πολύ πιο κεντρικό ρόλο στα προγράμματα μαζικού ελέγχου του ανθρώπινου νου από ό,τι αναγνωρίζεται επί του παρόντος.

Αυτή η εξερεύνηση απαιτεί θάρρος και συνειδητοποίηση των βαθύτερων πνευματικών μας δυνάμεων. Ένα τέτοιο έργο δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να αυξηθούν τα ενεργειακά επίπεδα των σε λανθάνουσα κατάσταση υψηλότερων δυνατοτήτων μας – μια συγκεντρωμένη εστίαση σε αυτό που έχει τη δύναμη να διαλύσει το σκοτάδι έτσι ώστε να σπάσει την κυριαρχία των δαιμονικών στοιχείων πάνω από τον ανθρώπινο νου.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με αυτή τη δοκιμασία – εδώ και τώρα. Αν αντιμετωπιστούν άμεσα και γενναία, οι υποκινητές του παρόντος σκότους θα νικηθούν. Θα είναι ηττημένοι από την εκδήλωση ενός αυξανόμενου επιπέδου αλήθειας που οι απατεώνες δεν μπορούν να αντέξουν, καθώς η «επιτυχία» τους βασίζεται στη διατήρηση της καθολικής ύπαρξης μιας πολύ χαμηλής δονητικής ενέργειας, την οποία προσπαθούν διαρκώς να μεταδώσουν ως τη μόνη ενεργειακή κατάσταση που είναι διαθέσιμη στην ανθρωπότητα. Τίποτα λιγότερο από την τρισδιάστατη φυλακή του Matrix.

Μόλις αυτή η τεράστια απάτη αποκαλυφθεί σε επαρκή κλίμακα, η σκοτεινή μάσκα θα πέσει και οι πρώτες φάσεις της αληθινής μας απελευθέρωσης θα ξεδιπλωθούν μπροστά μας σαν τον ανατέλλοντα ήλιο, προαναγγέλλοντας μια άνευ προηγουμένου παγκόσμια επέκταση των ανώτερων δυνάμεων της ανθρωπότητας και όλων των πλανητικών και διαπλανητικών ενεργειών.

****

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης. Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Ο Julian Rose είναι από τους πρωτοπόρους της βρετανικής βιολογικής γεωργίας, συγγραφέας, διεθνής ακτιβιστής, επιχειρηματίας και ολιστικός δάσκαλος. Είναι συνιδρυτής της Hardwick Alliance for Real Ecology HARE Το τελευταίο βιβλίο του Julian «Overcoming the Robotic Mind – Why Humanity Must Come Through» συνιστάται ανεπιφύλακτα να το διαβάσετε γι’ αυτή την εποχή: δείτε εδώ.

Είναι τακτικός συνεργάτης της Global Research.

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »