Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ - Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι! [Ντοκιμαντέρ – GR Subs]

 Τα Ηνωμένα Έθνη αναπτύσσουν επί του παρόντος την Ατζέντα 2030, με τους περιβόητους "στόχους βιωσιμότητας". Αυτό το παγκόσμιο σχέδιο στοχεύει να μεταμορφώσει πλήρως κάθε πτυχή της ανθρώπινης ύπαρξης: τροφή, σεξουαλικότητα, οικογένεια, εργασία, οικονομικά, υγεία, εκπαίδευση, τα πάντα!

Αυτό υποτίθεται ότι θα βάλει τέλος στη φτώχεια, την πείνα, την ανισότητα, την αρρώστια και άλλα κακά πράγματα. Ένας πρώην εκτελεστικός διευθυντής που εργάστηκε στον ΟΗΕ για δύο δεκαετίες, περιγράφει μια διαφορετική εκδοχή.

Εξηγεί ότι ο ΟΗΕ ελέγχεται από εγκληματίες που τον χρησιμοποιούν για να πλουτίζουν και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Πώς μία και μόνη εταιρεία κατέχει ουσιαστικά ολόκληρο τον κόσμο, ποιες είναι οι σκοτεινές οντότητες που ελέγχουν τις περισσότερες κυβερνήσεις, πώς οι εκλογές μας είναι στημένες για να τοποθετηθούν οι μαριονέτες των εγκληματιών, πώς ο καιρός μας χειραγωγείται για να δημιουργηθεί η "κλιματική αλλαγή", και ακόμη πώς οι πανδημίες ενορχηστρώνονται για να επιβληθεί η τυραννία στην ανθρωπότητα. Τα πάντα είναι 100% τεκμηριωμένα και

μπορούν να ελεγχθούν εκτενώς με εκατοντάδες αναφορές.

Πηγή: https://rumble.com/v27ggd7-secrets-of-the-united-nations-what-everyone-should-know.html

--------------

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


 
 
 «Πᾶνος» 

2 σχόλια:

  1. Guardian: Αποκαλύφθηκε η ομάδα που παρεμβαίνει στις εκλογές | Διαθέτει ομάδα και στην Ελλάδα!

    15 Φεβρουαρίου 2023 ΙΣΡΑΗΛ - Μια μυστική ομάδα ισραηλινών εργολάβων που ισχυρίζεται ότι έχει χειραγωγήσει περισσότερες από 30 εκλογές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας χακάρισμα, σαμποτάζ και αυτοματοποιημένη παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύφθηκε σε μια νέα έρευνα του Guardian.
    Τη μονάδα διευθύνει ο Ταλ Χανάν [Tal Hanan], πρώην πράκτορας των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ, ο οποίος εργάζεται πλέον ιδιωτικά χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο "Χόρχε". Σε περισσότερες από έξι ώρες μυστικά καταγεγραμμένων συναντήσεων, ο Χανάν και η ομάδα του μίλησαν για το πώς θα μπορούσαν να συλλέγουν πληροφορίες για τους αντιπάλους, μεταξύ άλλων με την παραβίαση λογαριασμών Gmail και Telegram.

    https://rumble.com/v29sn0u-guardian-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ο ποταμός Οχάιο, ο οποίος εξυπηρετεί πάνω από το 10% του πληθυσμού των ΗΠΑ, φέρεται να έχει μολυνθεί λόγω χημικών ουσιών από τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη.
    Ο ποταμός παρέχει δημόσιο πόσιμο νερό σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια, επηρεάζοντας πάνω από 30 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στη λεκάνη του ποταμού Οχάιο.

    https://twitter.com/Patriot73507011/status/1627114798516142080?cxt=HHwWgICw5bqS1pQtAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ