Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΗ ΣΥΡΙΑ Βγήκε ο εχθρός… Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Συρία βομβαρδίζει τα ερείπια του σεισμού! Φάνηκε ποιός ήταν ο δάκτυλος που μπλόκαρε τη βοήθεια Δύσης και έθαψαν όλοι μαζί ζωντανούς γυναικόπαιδα ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ. ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΗ ΣΥΡΙΑ 

Βγήκε ο εχθρός… Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Συρία βομβαρδίζει τα ερείπια του σεισμού!! 

 Φάνηκε ποιός ήταν ο δάκτυλος που μπλόκαρε τη βοήθεια Δύσης και έθαψαν όλοι μαζί ζωντανούς γυναικόπαιδα ενώ στην Τουρκία έσωζαν ως και ……. γατούλες!

Πριν από λίγο το πρακτορείο Sana μεταδίδει ότι εκρήξεις ακούστηκαν στον ουρανό της Δαμασκού και επαληθεύεται η φύση τους καθώς αντιδρά η συριακή αεράμυνα.

Συρία: Συριακή τηλεόραση: Η αεράμυνα απαντά σε μια ισραηλινή επίθεση στον ουρανό της Δαμασκού
(AlMayadeen)



·
Συρία: «SANA»: Εκρήξεις ακούστηκαν στον ουρανό της Δαμασκού και επαληθεύεται η φύση τους.

Τα συριακά αντιαεροπορικά κροταλίζουν μέσα στη νύχτα. Xτυπούν μέσα στη Δαμασκό χτυπήθηκαν πολυκατοικίες φωτιές. Η συριακή αεράμυνα αντιμετώπισε διαδοχικά κύματα ισραηλινών πυραύλων από την κατεύθυνση των συριακών υψωμάτων Γκολάν και της λίμνης Τιβεριάδας και κατέρριψε έναν αριθμό από αυτούς. Oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια γυναίκα νεκρή. H ισραηλινή αεροπορία βομβαρδίζει τη Δαμασκό. Πολλοί νεκροί και τραυματίες ίσως ένα πρώτο νούμερο μιλάει για 3 νεκρούς….Πρώτος επίσημος απολογισμός 5 νεκροί ο 1 στρατιώτη και 15 τραυματίες πολίτες κάποιοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Δύση έστειλε τελικά ”βοήθεια” στους σεισμόπληκτους Σύρους αλλά ήταν βόμβες μέσω του Ισραήλ της..

Δεν έχει ξαναγίνει..

Δεν έχει ξαναγίνει

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ η μη αποστολή βοήθειας σε σεισμόπληκτη χώρα

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ο βομβαρδισμός σεισμόπληκτης χώρας

καθώς σύμφωνα με ειδικό απεσταλμένο ΟΗΕ στη Συρία περίπου 8,8 εκατομμύρια άτομα αγγίχθηκαν από συνέπειες σεισμού στη Συρία.

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΗΠΑ ΕΕ αποκαλύφθηκαν, ποιός είχε το βέτο για να θάψουν ζωντανούς Σύρους.

Ορισμένες συριακές αναφορές κάνουν λόγο για θύματα στην επίθεση σε κτίριο στο Kafar Sousah
Το SANA αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες στο φερόμενο ισραηλινό χτύπημα στο Kafar Sousah στη Δαμασκό.

Σκάγια ρουκέτα έπεσαν στην περιοχή του τζαμιού Al-Iman στην περιοχή Mazraa και είδηση ​​για το μαρτύριο μιας γυναίκας

  • Πύραυλος έπεσε σε πολυκατοικία στη συνοικία Καφαρσούσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί
  • Θραύσματα που πέφτουν μέσα στο Κάστρο της Δαμασκού χωρίς ζημιές
  • Ο Γενικός Διευθυντής του «εργατικού» Νοσοκομείου της Δαμασκού, Δρ. Αχμέντ Αμπάς, είπε στο Al-Watan: 3 θάνατοι (μάρτυρες) έφτασαν στο νοσοκομείο λόγω της βάρβαρης ισραηλινής επίθεσης και δύο νοσηλεύτηκαν και η κατάστασή τους είναι σταθερή.
  • Σφοδροί βομβαρδισμοί με στόχο τη Δαμασκό
  • Πληροφορίες αλλά όχι επιβεβαιωμένες: 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 7 τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της ισραηλινής επίθεσης στη Δαμασκό
  • Διευθυντής Al-Masasa : 4 τραυματίες
  • Το Ισραήλ στοχοποιεί τη Δαμασκό για να αποτρέψει τη συνεχιζόμενη άφιξη αεροπλάνων βοήθειας στα θύματα του καταστροφικού σεισμού
  • Στρατιωτική πηγή: Ακριβώς στις 22:00 σήμερα, ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση με εκρήξεις πυραύλων από την κατεύθυνση του κατεχόμενου συριακού Γκολάν, στοχεύοντας ορισμένα σημεία στην πόλη της Δαμασκού και τα περίχωρά της, συμπεριλαμβανομένων κατοικημένων γειτονιών που κατοικούνται από πολίτες , και τα μέσα μας αεράμυνας αναχαίτισαν τους πυραύλους επιθετικότητας και κατέρριψαν τους περισσότερους από αυτούς. Η επίθεση οδήγησε, ως προκαταρκτικό αποτέλεσμα, στο θάνατο 5 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου ενός στρατιώτη, και στον τραυματισμό 15 αμάχων, συμπεριλαμβανομένων κρίσιμων περιπτώσεων, και στην καταστροφή ορισμένων σπιτιών πολιτών και υλικές ζημιές σε ορισμένες γειτονιές και γύρω από τη Δαμασκό.
  • Υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν: Οι διαδοχικές επιθέσεις της σιωνιστικής οντότητας και η επίθεση του ISIS στον συριακό λαό επιβεβαιώνουν την εγγενή σχέση μεταξύ αυτών των δύο.

Χαριστική βολή. Έγκλημα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας…

Τα ισραηλινά ΜΜΕ μιλούν για προληπτικό ισραηλινό χτύπημα κατά κατοικημένου quartier στη Δαμασκό…….

Με τη συνέργεια και τη συνενοχή της Διεθνούς κοινότητας το Ισραήλ δημιούργησε μια 2η Γάζα, τη Συρία που τη βομβαρδίζει καθημερινά… Ενώ φρικτή ισραηλινή Κατοχή της Παλαιστίνης είναι το σύγχρονο στίγμα της ανθρωπότητας.. ο απόλυτος ναζισμός …..που δεν καταγγέλεται από τα φιλοσιωνιστικά καθεστώτα της Δύσης.

Ερείπια όχι από το σεισμό αλλά από το βομβαρδισμό το Τεχνικό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κάστρου της Δαμασκού και το Πολιτιστικό Κέντρο της Kafr Souseh.

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ