Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Μια συλλογή από την αισχρή πλύση εγκεφάλου που δέχονται καθημερινά οι νέες Ελληνίδες

Χρυσούλα Μπουκουβάλα

 ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΦΤΥΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΥΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.

Μια συλλογή από την αισχρή πλύση εγκεφάλου που δέχονται καθημερινά οι νέες Ελληνίδες για να ζευγαρώσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ΜΑΥΡΟΥΣ και να κάνουν παιδιά μαζί τους, αντί με τους συμπατριώτες τους Έλληνες, ή με άλλους λευκούς, ή έστω με κίτρινους ή με ερυθρόδερμους.

Έλεος! Γιατί μόνο με μαύρους;

Μα γιατί ΜΟΝΟ black lives matter, γιατί έτσι έχουν σχεδιάσει οι ξεφτιλισμένοι ψυχοπαθείς ανθέλληνες που όμως δεν τα κάνουν αυτά στη δική τους πατρίδα, και νομίζουν ότι θα επιβάλλουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μια "γκρίζα" φυλή που θα τους υπακούει τυφλά.

Όποια νέα Ελληνίδα ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι

η Ελλάδα δεν είναι ΧΩΡΟΣ που μπορεί να μπουκάρει και να τον νέμεται ο οποιοσδήποτε και μάλιστα με τα δικά μας λεφτά, αλλά η μονάκριβη, η πανάρχαιη ΠΑΤΡΙΔΑ, η κοιτίδα του Ελληνισμού, τα χώματα των Ελλήνων τα ιερά, και κανείς δεν μπορεί να τα προσβάλλει, δεν αξίζει να ζει.

Και όλοι αυτοί οι διαφημιζόμενοι είναι ρατσιστές, διότι πουθενά σ' αυτό το εμετικό μπαράζ δεν εμφανίζεται ΛΕΥΚΟΣ ή ΚΙΤΡΙΝΟΣ ή ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΣ άνδρας με ΜΑΥΡΗ ή ΚΙΤΡΙΝΗ ή ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΗ γυναίκα.

Για ποιο λόγο λέτε;

Mα γιατί όλοι οι άντρες της Ελλάδας πρέπει να γίνουν GAY και να μην τεκνοποιούν ώστε το ελληνικό έθνος να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Τόσο απλά.

Ενώ στους νέους Έλληνες άνδρες γίνεται εντατική προπαγάνδα να γίνουν gay, τα κορίτσια και οι νέες γυναίκες -αν δεν γίνουν λεσβίες- πρέπει να καθήσουν να τις γονιμοποιήσει ένας μαύρος, και ΜΟΝΟ μαύρος.

Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός πρωτίστως κατά των λευκών, και κατόπιν κατά των κίτρινων και των ερυθρόδερμων ανδρών, τότε τι είναι;

Δόλος, διαστροφή, φυλετικό απαρτχάιντ, εχθρική ενέργεια, απόπειρα γενοκτονίας, προσβολή ταυτότητας, λίαν επιεικώς.

Όποιος γονιός ακόμα δεν καταλαβαίνει τι διακυβεύεται εδώ, να φύγει από την Ελλάδα σήμερα κι όλας. Στα τσακίδια.

Πετάχτε τις τηλεοράσεις από τα σπίτια σας, και εξηγήστε στις κόρες και στις εγγονές σας γιατί πρέπει να φτύνουν αυτές τις διαφημίσεις οπουδήποτε και αν τις δουν. Μαύρο στους νεοταξίτες, μαύρο σε κάθε εχθρό των Ελλήνων και της λευκής φυλής. Τα τομάρια!

* Μπράβο στον Επίκροτο που ανέβασε αυτό το βίντεο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »