Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

"Έλεγχος του νου μέσω της νανοτεχνολογίας" - Επιστημονική εργασία του 2020 εξηγεί τον πλήρη έλεγχο της σκέψης και του εγκεφάλου μέσω της νανοτεχνολογίας

 Ana Maria Mihalcea, MD, PhD


Αυτό το έγγραφο εξηγεί αυτό για το οποίο μιλάω εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση με την ικανότητα της νανοτεχνολογίας στις ενέσεις C19, καθώς και της νανοτεχνολογίας που εισπνέουμε μέσω των γεωμηχανικών χημικών ουρών και των τροφίμων να ελέγχει τον ανθρώπινο νου.

Όλες οι πτυχές της ανθρώπινης λειτουργίας μπορούν να τροποποιηθούν στον εγκέφαλο χωρίς ο αποδέκτης της τεχνολογίας να το γνωρίζει. 

Αυτό σημαίνει ότι και η ψυχή μπορεί να τροποποιηθεί, όπως ακριβώς ανέφερε ο Yuval Noah Harari του WEF στην περίφημη αποκάλυψή του ότι η ψυχή και το πνεύμα θα αποτελέσουν παρελθόν. 

Οι κβαντικές κουκκίδες, οι νανοσωλήνες άνθρακα  (γραφένιο) και τα λιπιδικά νανοσωματίδια που δημιουργούν υδρογέλη είναι όλα τα συστατικά που

συζητήθηκαν προηγουμένως στις αναρτήσεις μου.

Για το πλήρες άρθρο σύνδεσμος:

Έλεγχος του νου με τη χρήση της νανοτεχνολογίας

Περίληψη

Η επιχειρηματολογία του νου είναι μια σημαντική παράμετρος που είναι δύσκολο να αναλυθεί. 

Με τα βασικά στοιχεία της τεχνικής, θα είναι ένα εξαιρετικά αδύνατο έργο. 

Ως εκ τούτου, είναι επιθυμητή μια τεχνολογία τόσο ισχυρή όσο η νανοτεχνολογία για την επίτευξη απεριόριστου συνδυασμού ή λειτουργίας και ιδιοτήτων των νευρικών κυττάρων. 

Τα νανοσωματίδια αποτελούνται από διαφορετικά υλικά, μεγέθη και σχήματα. Μέγεθος που κυμαίνεται από 1-100nm, σχήμα σωλήνων, σφαιρών, μονών, διπλών ή πολλαπλών στρωμάτων, φουλερένια με ή χωρίς διακλαδώσεις και υλικά όπως άνθρακας, μέταλλο, κεραμικά, ημιαγωγοί, πολυμερή και λιπίδια. 

Πώς μπορεί αυτά να ελέγχουν τον νού; 

Η Nanotechnology αλλάζει το παιχνίδι στη φαρμακευτική βιομηχανία, το σύστημα χορήγησης φαρμάκων, τις κάψουλες μεγέθους Nano και τα ιατρικά εργαλεία. 

Έχοντας αυτή την τεράστια γνώση, η νανοτεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ανάπτυξη νευρικών ιστών, προσαρμόζοντας επίσης συσκευές για παρεμβολές νευρωνικών δικτύων.

Η εφαρμογή στα νευρικά κύτταρα οδηγεί στη χαρτογράφηση εικόνας και στη παροχή θεραπείας. Η χαρτογράφηση εικόνας επικεντρώνεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα, ανοίγοντας επίσης το δρόμο για καινοτόμο τεχνολογία χαρτογράφησης εικόνας. 

Εισαγωγή

Κατανοώντας την ενότητα της εγκεφαλικής δραστηριότητας, η νευροεπιστήμη έχει μια μακροχρόνια μόχλευση στην εγκεφαλική δραστηριότητα. Παρέχουν βιοσυμβατή απεικόνιση που προκαλείται από υπερήχους για την ανάπτυξη μη εγκλωβισμένων φαρμάκων [1]. Η εικόνα του τμήματος ελέγχου του νου του εγκεφάλο [1].


Ωστόσο, υπάρχουν δευτερογενείς επιδράσεις στον εγκέφαλο που χαρτογραφούν τις αλλαγές στο λειτουργικό δίκτυο, όπου τα φάρμακα στοχεύουν σε συγκεκριμένο τμήμα του εγκεφάλου. 

Αυτή είναι η νευροδιαμόρφωση (τροποποίηση) του εγκεφάλου. Είναι επεμβατικό και επιτακτικό μέρος, που επιτρέπει τον έλεγχο διαφορετικών τρόπων επικοινωνίας [3]. Το παρακάτω σχήμα δείχνει τα νανοϋλικά που προκαλούν νευρική ανάπτυξη [2].



Διαφορετικές γενιές από την πρωτόγονη εποχή, μας βοήθησαν να κατανοήσουμε την κορυφή του εγκεφάλου και τις λειτουργίες του[8]. Η προσφυγή σε συνομηλίκους οδήγησε στην περίπλοκη κατανόηση της νοημοσύνης σε κάθε άτομο. 

Η στήριξη από τους συνομηλίκους οδήγησε στην περίτεχνη κατανόηση της νοημοσύνης σε κάθε άτομο. 

Έτσι, η νευροεπιστήμη εξελίχθηκε σταδιακά από την κατανόηση του επιπέδου νοημοσύνης στη χαρτογράφηση και την καταγραφή μοτίβων λεπτό προς λεπτό [7-9]. 

Ακόμη και η σκέψη έχει εξελιχθεί μέσω τεχνικών εγκεφαλικών κυμάτων που σχετίζονται με την ατομική συμπεριφορά. 

Ο στόχος είναι να επιτευχθεί η οπτικοποίηση του νου και των σκέψεών του κατά την καταγραφή των εγκεφαλικών κυμάτων [8]. 

Κατά τη διάρκεια του πειράματος συμβαίνουν πολλές δομικές και συμπεριφορικές αλλαγές συμβαίνουν στην τοπογραφία του εγκεφάλου. Οι φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν στον εγκέφαλο θα μπορούσαν να μετρήσουν για τις επεμβατικές και φαρμακολογικές τεχνικές για τη βελτίωση της μνήμης και της νοημοσύνης μας [9]. 

Το παρακάτω σχήμα δείχνει τον χάρτη της αύξησης του εγκεφάλου, του αποκωδικοποιητή μνήμης [10].


Συμπεριφορά εγκεφαλικών κυττάρων

Τα κύτταρα του εγκεφάλου δεν κάνουν διάκριση μεταξύ διδασκόμενων και αυτοδιδασκόμενων.
Εκπαιδεύονται να εκτελούν επαναλαμβανόμενες εργασίες, με κάποιες αναλύσεις [11].
Ορισμένες εργασίες έχουν έχουν ζητηθεί να εκτελεστούν υπό συνεχή παρακολούθηση της εγκεφαλικής δομής καθ' όλη τη διάρκεια της δοκιμής.
Συνεχείς αλλαγές συμπεριφοράς έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή του προμετωπιαίου φλοιού, αυξάνοντας έτσι τη φαιά ουσία [13]
Αλλαγές παρατηρήθηκαν επίσης στη δεξιά περιοχή του ιππόκαμπου και στην παρεγκεφαλίδα, δίνοντας έτσι μια ένδειξη για τη μετάβαση της κατανόησης του νου.
Η σημαντική αύξηση της φαιάς ουσίας υποδεικνύει επίσης ότι η μπορεί να εργάζεται προς την κατεύθυνση της αύξησης των νοητικών ικανοτήτων, των κινητικών δεξιοτήτων, των δεξιοτήτων πλοήγησης και επίσης της βελτίωσης της σκέψης σε συνδυασμό με τις δεξιότητες για γνώση και παιχνίδια [12].

Παρακάτω παρουσιάζεται νανοσωματίδιο μέσα στον εγκέφαλο για την ενεργοποίηση του ελέγχου του νου[14].


Η ηλεκτρική και μαγνητική ώθηση στον εγκέφαλο ονομάζεται νευροδιαμόρφωση, νευροτροποποίηση, που ονομάζεται επίσης εν τω βάθει εγκεφαλική διέγερση (DBS) [37]. 
Η νευροδιαμόρφωση είναι μια μέθοδος εμφύτευσης νανοσωματιδίων μεγέθους 22 nm. 
Επικαλύπτονται με πολυμερές για την αύξηση της συμβατότητας, ενώ διασπείρονται μέσω του αιματοεγκεφαλικού φραγμού. 
Πολλά πειράματα έχουν διεξαχθεί σε ποντίκια και αυτά τα εμφυτεύματα έχουν φτάσει στις στοχευμένες θέσεις για τη διαμόρφωση του νου. Κάποια άλλη μελέτη πρόσθεσε επίσης ότι τα νανοσωματίδια μπορούν να παραμείνουν για ένα μήνα στον εγκέφαλο και παρέχουν διαρκή επιτυχία στη νευροδιαμόρφωση [37-45]. 

Το παρακάτω σχήμα σας δείχνει νανοσωματίδια στο αίμα του εγκεφάλου [34].


Κατανοώντας το μοτίβο των νανοσωματιδίων στον εγκέφαλο, οι ιστοί καλλιεργούνται αναλόγως για να φορτώσει το Nano gel σε ένεση και να εγχυθεί στα εγκεφαλικά κύτταρα [44].
Αυτά τα νανο γελη στοχεύουν στο συγκεκριμένο τμήμα του εγκεφάλου μετατρέποντας τις υπό ανάπτυξη περιοχές του εγκεφάλου σε ώριμα κύτταρα μέσω της αναγέννησης των βλαστικών κυττάρων. 
Η καλλιέργεια του ιστού εκτός του σώματος βοηθά στην ανάπτυξη νευρώνων ανάλογα με το περιβάλλον του εγκεφαλικού ιστού [45]. 
Αυτή η μέθοδος γενικά τείνει να προσαρμόζεται στα εγκεφαλικά κύτταρα δίνοντάς της έναν απόλυτο έλεγχο της νευρικής περιοχής.  
Τα εγκεφαλικά κύτταρα στη συνέχεια περιβάλλουν το τζελ το οποίο σταθεροποιεί δομές που μοιάζουν με σύρμα. 
Αυτές οι δομές που μοιάζουν με σύρμα ονομάζονται νανοσύρματα [49]. Αυτά τα νανοκαλώδια  μπορούν να βοηθήσουν στην αποστολή ηλεκτρικών σημάτων για την ανάπτυξη νευρώνων και μυϊκών κυττάρων. Βοηθούν επίσης στην παρακολούθηση των επιπέδων ph στα κύτταρ [46]. Αυτό το μοντέλο ανάπτυξης ενισχύει τις γνώσεις μας για την αύξηση του εγκεφάλου ενός ατόμου. 
Βοηθούν επίσης στην τεχνητή νοημοσύνη συγχωνεύοντας οργανικά και κατανοώντας τους νευρώνες και τα νευρωνικά τους δίκτυα [37].
 
Τα νανοκαλώδια ξετυλίγουν την πλήρη λειτουργία του εγκεφάλου των θηλαστικών.


Υπήρξε μια μελέτη σύμφωνα με την οποία η συσκευή μπορεί να μετρήσει το τμήμα ντοπαμίνης στον εγκέφαλο που ονομάζεται ουραίος πυρήνας και τον υποθαλαμικό πυρήνα σε ένα άλλο τμήμα του εγκεφάλου. 
Αυτή η ακολουθία μας βοηθά να κατανοήσουμε το DBS. 
Βοηθούν επίσης στην παρακολούθηση των νευροχημικών ουσιών που αισθάνεται τον πόνο [48] υπάρχει επίσης μια άλλη ομάδα που εργάζεται σε υγιές και διαταραγμένο τμήμα του εγκεφάλου χρησιμοποιώντας χημικές αισθήσεις. 
Η κατανόηση των εγκεφαλικών κυττάρων ή μάλλον του νού επιτυγχάνεται μέσω του DBS, η νανογέλη στέλνει τους παλμούς μέσω των κινητικών περιοχών ενός μεμονωμένου εγκεφάλου δίνοντας σήματα σκέψης.


πηγή

2 σχόλια:

  1. Focus 8-11 20/2/23 Στέφανος Δαμιανίδης

    https://www.youtube.com/watch?v=T6wsgQmTCTQ
    ===========
    ΣΟΥΧΑΡΙΝΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ 200223

    https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%84-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BD%CF%84%CE%B9-200223/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ 170223
    https://www.youtube.com/watch?v=pS-eRBFtqoU
    ==
    Γκυστάβ Λε Μπον —- Ψυχολογία Των Μαζών

    https://pernoampariza.files.wordpress.com/2013/12/gustave-le-bon-cf88cf85cf87cebfcebbcebfceb3ceafceb1-cf84cf89cebd-cebcceb1ceb6cf8ecebd.pdf
    ==
    Η Ψυχολογία των μαζών τou Gustave Le Bon θεωρείται πλέον σήμερα
    κλασικό σύγγραμμα κοινωνικής και πολιτικής ψυχολογίας. Δημοσιεύτηκε το 1895


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »