Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

«Οι ΑΡΡΕΝΩΠΟΙ άντρες ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τον πλανήτη»!!! Έπεσε και αυτή η «ΒΟΜΒΑ»

 Μπρος ολοταχώς για έναν νέο κόσμο...

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη του 2021, γράφει η βρετανική «SUN», οι «άντρες σκοτώνουν τον πλανήτη τρώγοντας πολύ κρέας και αποφεύγοντας την χορτοφαγία».

Μια έρευνα με περισσότερους από 800 ανθρώπους διαπίστωσε ότι οι αυτοαποκαλούμενοι «αρρενωποί» άντρες τρώνε περισσότερο βοδινό και κοτόπουλο από ό,τι οι γυναίκες. Άρα τι πρέπει ακριβώς να συμβεί;;; Να μειωθεί η αρρενωπότητα;;;

Είναι επίσης λιγότερο διατεθειμένοι να στραφούν σε μια

διατροφή με βάση τα φυτά από ό,τι οι λιγότερο αντρικοί συνάδελφοί τους (θυληπρεπείς – unmanly counterparts), έδειξαν ερευνητές στο UCLA.

Γράφοντας στο περιοδικό Appetite , κατηγόρησαν την τάση στην ευρέως διαδεδομένη αντίληψη ότι «οι πραγματικοί άνδρες τρώνε κρέας».

«Το κρέας θεωρείται ως ένα παραδοσιακά αρσενικό φαγητό», δήλωσε ο συγγραφέας της μελέτης Daniel Rosenfeld στη Sun.«Οι άντρες που ακολουθούν χορτοφαγικές δίαιτες θεωρούνται στην πραγματικότητα λιγότερο αρρενωποί».

Σύμφωνα με την έρευνα, αυτό το στερεότυπο πρέπει να αλλάξει εάν η ανθρωπότητα θέλει να μειώσει την πρόσληψη κρέατος για να σωθεί από την δήθεν καταστροφική κλιματική αλλαγή.

Η παραγωγή κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων συμβάλλει, λένε, σε μεγάλο βαθμό στην δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη (υπερθέρμανση με ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ;;;;;;;), αντιπροσωπεύοντας το 14,5 τοις εκατό των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου παγκοσμίως.

«Η μείωση της ποσότητας κρέατος που καταναλώνουμε μειώνει την χρήση του νερού, την ρύπανση του νερού και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου», είπε ο Ρόζενφελντ και προσέθεσε:

«Από όλα τα κρέατα, το βοδινό κρέας είναι ιδιαίτερα απειλητικό για τον πλανήτη μας. Η παραγωγή του καταναλώνει το περισσότερο νερό και απελευθερώνει τα περισσότερα αέρια του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα. Αν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το στερεότυπο ότι «οι πραγματικοί άντρες τρώνε κρέας», τότε πιθανότατα μπορούμε να μειώσουμε την ποσότητα του βοείου κρέατος που τρώνε οι άνδρες και τελικά να βελτιώσουμε τόσο την ανθρώπινη όσο και την πλανητική υγεία».

Για τη μελέτη τους, η ομάδα του UCLA ξεκίνησε να διερευνήσει πώς οι πεποιθήσεις των ανδρών για την δική τους αρρενωπότητα θα μπορούσαν να εξηγήσουν πόσο κρέας τρώνε.

Εξέτασαν 813 ενήλικα αγόρια για να δουν αν ο ανδρισμός τους επηρέασε το πόσο έτρωγαν τέσσερα κρέατα: βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο και ψάρι.

Ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να απαντήσουν σε μια κλίμακα από το ένα (πολύ θηλυκό) έως το επτά (πολύ αρσενικό) σε δηλώσεις όπως “θεωρώ τον εαυτό μου ως…” και “παραδοσιακά, η εξωτερική μου εμφάνιση θα θεωρούνταν …”.

Στη συνέχεια, η αυτοπροσδιοριζόμενη «αρρενωπότητά» τους συνδυάστηκε με τις διατροφικές τους συνήθειες.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι αρσενικοί άντρες έτρωγαν περισσότερο βοδινό και κοτόπουλο -αλλά περίπου την ίδια ποσότητα ψαριού και χοιρινού κρέατος- με τις γυναίκες.

Κατά μέσο όρο, οι λιγότερο αρρενωποί άνδρες ανέφεραν ότι τρώνε λιγότερο από μία μερίδα βοδινό κρέας την εβδομάδα, ενώ οι πιο αρρενωποί άνδρες ανέφεραν ότι έτρωγαν σχεδόν δύο μερίδες βοδινό κρέας κάθε εβδομάδα.

Οι άνδρες άνδρες ήταν επίσης πιο πιθανό να αναφέρουν ότι δεν είχαν σκοπό να γίνουν χορτοφάγοι στο μέλλον.

Κατά μέσο όρο, οι πιο αρρενωποί άνδρες είχαν τρεις φορές λιγότερες πιθανότητες να πουν ότι είναι ανοιχτοί στο να γίνουν χορτοφάγοι από τους λιγότερο αρρενωπούς άνδρες.

«Το κρέας θεωρείται στερεότυπο ως ανδρικό φαγητό, οπότε αυτό κάνει τους άνδρες να θέλουν να τρώνε περισσότερο κρέας – είναι ένας τρόπος για να νιώθουν αρρενωποί», είπε ο Ρόζενφελντ.

Τα αποτελέσματα έδειξαν επίσης ότι οι άνδρες γενικά έτρωγαν περισσότερο βοδινό κρέας από τις γυναίκες, από τους οποίους 893 ερωτήθηκαν από την ομάδα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΡΡΕΝΩΠΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΡΕΑΣ;;; ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ;;;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »