Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

«Θέλετε ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ;;;»!! Χαμός στο Ευρωκοινοβούλιο, πρωτόγνωρες στιγμές – ΒΙΝΤΕΟ

 Κρίσιμες και ιστορικές στιγμές...

Γερμανίδα ευρωβουλευτής επιτίθεται στους διεθνιστές των Βρυξελλών: “Η ΕΕ είναι στην πραγματικότητα μέρος του πολέμου – θέλετε πραγματικά να ξεκινήσετε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;”

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος για την ειρήνη και την εξωτερική πολιτική της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Οζλέμ Ντεμιρέλ, επιτέθηκε στις Βρυξέλλες την Πέμπτη στο κοινοβούλιο της ΕΕ για την κλιμάκωση της πορείας του πολέμου προς τη Ρωσία και προειδοποίησε για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως τόνισε, η Ουκρανία βρίσκεται -περισσότερο από ποτέ- υπό δυτική επιρροή.

Αντί όμως η ΕΕ να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να προωθήσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες, το μόνο που κάνουν οι Βρυξέλλες είναι να βγάζουν πολεμικές κραυγές όπως το «1914» και συνθήματα για να κερδίσουν οι Ουκρανοί στο «πεδίο της μάχης».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Στρατηγό των ΗΠΑ, τον οποίο επικαλέστηκε η ευρωβουλευτής, αυτό είναι εντελώς «απίθανο», ότι

δηλαδή η Ουκρανία θα μπορούσε πραγματικά να το κάνει αυτό και θα οδηγούσε, αντίθετα, μόνο σε περισσότερους θανάτους.

Πραγματικός στόχος είναι η επίθεση στα σύνορα της Ρωσίας, η οποία, παρά τις όποιες συμφωνίες, δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε παγκόσμια λαίλαπα και υπάρχουν πολιτικοί που το βλέπουν αυτό από όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις. Μόνο στην Ελλάδα δεν πολυασχολούνται…

Όλα αυτά είναι αν μη τι άλλο πρωτόγνωρε στιγμές για την Ευρώπη καθώς πλέον η φράση «Τρίτος Παγκόσμιος» είναι στην ημερησία διάταξη!!!

2 σχόλια:

  1. Τεχνολογία Ανάλυσης και Αναφοράς Αυτοελέγχου
    Πόλη 15 λεπτών στον Καναδά .
    Μια γυναίκα δεν επιτρέπεται να φύγει από την πόλη των 15 λεπτών...
    Λέει: "Δεν πρόκειται να σιωπήσω, μας λέτε ψέματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάμε εκεί που πάμε εδώ ....
    Εδώ είναι Canada, μια ελεύθερη χώρα!" ( ?? )

    https://anatropitora.blogspot.com/2023/02/self-monitoring-analysis-and-reporting.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθώντας το καθώς βρισκόμαστε στον γκρεμό του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου με το ντόμινο των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία και τη Ρωσία.Οι προβλέψεις και οι προειδοποιήσεις αυτού του ντοκιμαντέρ έχουν γίνει 1000% επίκαιρες.

    Zeitgeist (2) Addendum Full (Ελληνικοί Υπότιτλοι)
    https://www.youtube.com/watch?v=j2wfru7OG6o

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »