Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Το YouTube βρήκε τον τρόπο να εξαφανίσει κάθε αντίθετη ιατρική άποψη…

 Δείτε τι αποφάσισαν...

Το YouTube ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επιτρέψει στους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα να «πιστοποιηθούν» ως «αξιόπιστες» και «έγκυρες πηγές» σε μια νέα προσπάθεια να περιορίσει τη λεγόμενη «ιατρική παραπληροφόρηση» (όπως αποκαλούν ό,τι δεν ταιριάζει με την ιατρική καθεστηκυία τάξη πραγμάτων).

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου , ο παγκόσμιος επικεφαλής του YouTube Health Dr. Garth Graham έγραψε ότι «Το YouTube Health εργάζεται σε πρόσθετους τρόπους για να βοηθήσει δήθεν τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας και τους παρόχους πληροφοριών υγείας να φέρουν υψηλής ποιότητας πληροφορίες υγείας στους χώρους που επισκέπτονται οι άνθρωποι όλη την ημέρα τους – όπως η αγαπημένη τους εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο».

Η ανάρτηση περιγράφει ότι οποιοσδήποτε υποβάλλει αίτηση για πιστοποίηση πρέπει να υποβάλει την ιατρική του άδεια και να ακολουθεί τα κριτήρια «βέλτιστων πρακτικών» για την κοινή χρήση πληροφοριών υγείας που ορίζονται από το Συμβούλιο Ιατρικών Ειδικευμένων Εταιρειών (CMSS), την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής (NAM) και

την Παγκόσμια Υγεία Οργανισμός (ΠΟΥ). ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!!!

Η ανάρτηση αναφέρει ότι οι αιτούντες για πιστοποίηση πρέπει επίσης να έχουν λογαριασμό σε καλή κατάσταση στο YouTube και να συμμορφώνονται και με άλλα κριτήρια .

Η κίνηση είναι. όπως σχολιάζουν εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ, απλώς η πιο πρόσφατη προσπάθεια του YouTube για την καταστολή οποιουδήποτε ιατρικού γεγονότος ή γνώμης που δεν συνάδει με όσα έχουν αποφασίσει οι επιλεγμένες «αρχές».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »