Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Δείτε τους γελοίους. Τα γερμανικά ΜΜΕ μας λένε πως θα στοκάρουμε σαβούρα και πως θα τη φάμε στα Blackout

Τέτοια ξεφτίλα δεν την περίμενα από αυτή τη χώρα. Φυσικά και συνιστά η αρμόδια υπηρεσία «καταστροφών» εδώ και πολύ καιρό να αγοράσουμε προμήθειες. Το θέμα είναι ότι τώρα υπάρχει ομοβροντία των μέσων επί του θέματος. Σαν να μας λένε ότι αν γίνει το κακό είστε μόνοι σας.

Όχι φυσικά ότι μάθαμε τίποτε το καινούργιο. Τίθεται όμως ένα θέμα.

Τις κυβερνήσεις τις εκλέγουμε και τις πληρώνουμε αδρά για να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά.

Να φροντίσουν η χώρα να έχει υποδομές, αυτές να λειτουργούν απροβλημάτιστα, να υπάρχει υγεία, παιδεία, ασφάλεια και εθνική άμυνα. Παράλληλα καθορίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού να αφήσει την οικονομία να λειτουργεί απρόσκοπτα και να ανθεί παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα στους πολίτες.

Αν τα παραπάνω δεν τα κάνουν τότε γιατί τους έχουμε όλους αυτούς;

Αν με τις πανηλίθιες αποφάσεις τους οδηγούν στη διάλυση των παραπάνω τότε τι διάολο τους πληρώνουμε με αίμα μέσω των φόρων. Για να θησαυρίζουν τη στιγμή που εμείς θα ξύνουμε τον πάτο της κονσέρβας αν έχουμε κονσέρβα; Για να ακούμε τις θεόχαζες δηλώσεις τους περί πράσινων αλόγων και του σφιξίματος της μασέλας για να νικήσουμε το Ρώσο;

Πως αλήθεια κατατροπώνουμε το Ρώσο όταν παγώνει ο κώλος μας στο διαμέρισμα χωρίς θέρμανση και ρεύμα; Όταν τρώμε τις κονσέρβες και

κάνουμε την ανάγκη μας σε κουβάδες; Δεν διάβασα ποτέ στην ιστορία κάποιον πόλεμο να κερδήθηκε έτσι.

Καλύτερα να τοποθετήσουμε Αμοιβάδες στις κυβερνήσεις να παίρνουν αποφάσεις. Δεν μπορεί, κάτι καλύτερο θα σκεφτούν.

Το βίντεο είναι φυσικά στο γερμανικά. Έχω ένα μικρό κοινό (6%) ήδη από Γερμανία που γνωρίζει τη γλώσσα. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και αναγνώστες από Ελλάδα που γνωρίζουν τη γλώσσα.

Για τους υπόλοιπους υπάρχει πάντα η αυτοματοποιημένη μετάφραση του YouTube στα αγγλικά ή ελληνικά. Πατήστε απλά το κουμπί CC.

Δείτε τη γελοιότητα

Το βίντεο δημιουργήθηκε πριν από μια πενταετία αλλά είναι απόλυτα ενδεικτικό της κατάστασης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »