Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Εφεύρημα του νέου δόγματος είναι και οι νεόκοπες λέξεις (παιδοβιαστής, σεξιστής, γυναικοκτονία, συμπερίληψη κοκ)

Κανελλα Σκουρα

Απ᾽την στιγμή που οι στυλοβάτες της παγκοσμιοποίησης άνοιξαν, για το συμφέρον τους, την πόρτα του... φρενοκομείου και έβγαλαν έξω κάθε είδους διαταραγμένο άτομο, κάθε λογής τυχοδιώκτη για να εξυψώσουν σε πρότυπο κάθε ασχήμια, κακία, κάθε απωθημένο, κάθε διαστροφή, και μέσω προπαγάνδας, να τα περάσουν ως ᾽᾽Διαφορετικότητα'', ακτιβισμό, ᾽᾽Αλληλεγγύη᾽᾽, αφού προηγουμένως ισοπέδωσαν επιτήδεια, την τέχνη την ιστορία, τον πολιτισμό, οι επιπτώσεις είναι ολοφάνερες: η σύγχυση, η αμορφωσιά και ο διχασμός δουλεύουν αυτόματα για λογαριασμό τους.

Εφεύρημα του νέου δόγματος είναι και οι νεόκοπες λέξεις (παιδοβιαστής, σεξιστής, γυναικοκτονία, συμπερίληψη κοκ) ώστε εντελώς ξεκομμένοι από την ίδια μας τη γλώσσα να μην ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάμε, ενώ διαστρέφουν το νόημα σε άλλες, όπως ᾽πατριαρχία᾽᾽, η, πχ ᾽᾽αλληλεγγύη᾽᾽ που ασφαλώς δεν σημαίνει την διακίνηση ολόκληρων πληθυσμών και μάλιστα έναντι αμοιβής. Δεν σημαίνει καταγγέλλω τη χώρα μου, προς υποστήριξη της Τουρκίας. Λέξεις, που επιβάλλονται στον δημόσιο λόγο ως σύμβολα πίστεως!. Πράξεις ποινικά κολάσιμες που νομιμοποιούνται και εκθειάζονται. Ο διακινητής των τουρκικών συμφερόντων θεωρείται ᾽᾽αλληλέγγυος᾽᾽ και οι στρατευμένοι καταστροφείς του έργου του Βαν Γκογκ ᾽᾽ακτιβιστές᾽᾽, η πόρνη είναι ᾽᾽σεξεργάτρια᾽᾽και το φλερτ ᾽᾽παρενόχληση᾽᾽!

Οι άνεμοι της... σχιζοφρένειας που σκόπιμα απελευθερώθηκαν, είναι μήνυμα παρότρυνσης, για κάθε είδους έγκλημα, ασυδοσία καταστροφή και διαστροφή, αλλά και όπλο στα χέρια του νέου συστήματος. Με το χάος που προκαλείται στα μυαλά των ανθρώπων χτίζουν την Βαβέλ, όπου ήδη κανείς δεν μπορεί πλέον να συνεννοηθεί με κανέναν, επομένως δεν μπορεί να υπάρξει μαζική αντίδραση σε αυτήν την παράνοια, εφόσον δεν μπορεί να υπάρξει ούτε διάλογος πλέον μέσα στην κοινωνία της ετερόκλητης και διχασμένης μάζας.

Αν λοιπόν η ελληνική κοινωνία νοσεί, δεν είναι επειδή στους κόλπους της, όπως σε κάθε κοινωνία, βρίσκονται (ανέκαθεν) κάποιοι εγκληματίες, διεστραμμένοι. Νοσεί, γιατί μεγάλο μέρος της έχει υποταχθεί στην διαχείριση που της ασκούν οι επιτήδειοι αυτού του συστήματος. Παρέδωσε σε αυτούς το μυαλό και την κρίση της. Αντιδρά όταν και όπως της το επιβάλουν τα ΜΜΕ (τα πλέον αφερέγγυα στον κόσμο), Όπως θέλουν οι ιστοσελίδες των MeToo,των LGBT και κάθε ύποπτης ᾽᾽συλλογικότητας᾽᾽. Αντιγράφει την ίδια φρασεολογία, ίδιους κώδικες και δεν αναρωτιέται γιατί όλος αυτός ο συρφετός που ενθαρρύνει και περιφέρει την ''Διαφορετικότητα᾽᾽ σαν εικόνισμα, που την έχει επιβάλει στα σχολεία, γιατί άραγε ο ίδιος συρφετός ρίχνει κάθε τόσο κάποιον, ή κάτι, στην αρένα για να το κατασπαράξει το πλήθος και έτσι ανέξοδα να εκτονώσει την οργή του; Και ναι μεν πρόσφατα ήταν η ευκαιρία να ισοπεδώσουν ξανά το: ᾽᾽Πατρίς θρησκεία οικογένεια᾽᾽ καθώς και την έννοια του ευυπόληπτου πολίτη, αλλά για να μπει στη θέση τους τι; Οι εικονιζόμενες στρατευμένες μαϊμούδες!

Θέλουν την διάλυση της οικογένειας και την παρέμβαση του κράτους σε αυτήν, με πρόσχημα την προστασία των παιδιών, εξ᾽ού και ο γονέας 1 και 2.. Διότι η οικογένεια ήταν το ισχυρότερο ανάχωμα στον καταναλωτισμό και στα σχέδια τους.

Μην πέφτετε απ᾽τα σύννεφα γιατί κάνετε θόρυβο. Ανώφελο θόρυβο δυστυχώς. Οι ενορχηστρωτές το ξέρουν και τρίβουν τα χέρια τους.

Δ. Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »