Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Ξαφνικά η υπερφόρτωση των νοσοκομείων και η δημόσια υγεία δεν έχουν καμία σημασία πια.

 Post 2715 Photo

Ξαφνικά το δυο βδομάδες λοκντάουν για το Flaten The Curve (επιπλάτυνση της καμπύλης), η προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από υπερκόπωση, η δημόσια υγεία, ο παππούς και η γιαγιά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Αρκεί να νικήσουμε του Ρώσους.

Κάντε μπάνιο με κρύο νερό

Μην ανάβετε θέρμανση

Μην χρησιμοποιείτε αερόθερμα

Αυτά μας λένε εδώ στη Γερμανία. 

Στην Ελβετία σχεδιάζουν να χώσουν φυλακή οποιονδήποτε θερμάνει το σπίτι του πάνω από τους 19 βαθμούς κελσίου.

Το αν ηλικιωμένοι άνθρωποι πεθάνουν από έμφραγμα στη ντουζιέρα γιατί έκαναν μπάνιο με παγωμένο νερό χωρίς θέρμανση. Το αν θα χρειαστούν νοσηλεία για βδομάδες ή

μήνες αυτοί που δεν θα πεθάνουν κατά τη διαδικασία. Το αν θα παρουσιαστεί ιστορικό ρεκόρ δηλώσεων ασθενείας (Krankmeldung) στις δουλειές. Το αν οι πνευμονίες σπάσουν κάθε ιστορικό ρεκόρ.

Τίποτε ξαφνικά δεν έχει σημασία

Ας πεθάνει ο παππούς και η γιαγιά. Ας πεθάνουν ή ας νοσηλευτούν για βδομάδες ή μήνες αυτοί που πάσχουν από χρόνια νοσήματα και έχουν ευαίσθητη υγεία.

Ας υπερφορτωθούν τα νοσοκομεία. Ούτως ή άλλως πέταξαν το προσωπικό στα σκουπίδια επειδή απλά αρνήθηκαν να τρυπηθούν με μια φονική πειραματική ένεση.

Ας γονατίσουν οι επιχειρήσεις διότι εκτός από τη γενικευμένη έλλειψη προσωπικού ο κόσμος θα ασθενεί πολύ περισσότερο στα παγωμένα σπίτια και γραφεία. Δεν θα μείνει άνθρωπος να δουλεύει μετά από μερικές βδομάδες έντονου ψύχους.

Ας καταρρεύσει το σύστημα ηλεκτροδότησης μόλις οι Γερμανοί ανάψουν τα 20.000.000 αερόθερμα που υπάρχουν σε σπίτια, γραφεία, αποθήκες και πατάρια.

Δεν πειράζει, αρκεί να νικήσουμε το Ρώσο

Αλήθεια υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος ακόμα στον πλανήτη να πιστεύει ότι οι πολιτικοί, «ειδικοί», πόρνες της ενημέρωσης και «επιστήμονες» κόπτονται για τους καημένους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και τη δημόσια υγεία; Ότι ξενυχτάνε για τον παππού και τη γιαγιά;

Αλήθεια υπάρχει έστω ένας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ