Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ στο ΝΤΑΒΟΣ


"Εντάξει, ας προλάβω την ιερή αγανάκτηση για την εικόνα. Αυτό που βλέπουμε είναι αναπόφευκτο. Υπάρχει απόλυτη συνάφεια.

Υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην καλέσουν τον Ζελένσκι να πει δυο κουβέντες στο Νταβός;

Ας απογυμνώσουμε το World Economic Forum από τις προθέσεις του και την προφανή σήψη που αποπνέει ο ρόλος του και ας το δούμε ΜΟΝΟ σύμφωνα με τις πρακτικές του.

Οι ιδέες και οι προτάσεις του προωθούν τον ακραίο παρασιτισμό και την ανομία των Πολυεθνικών. Τελεία.

Προτείνουν έναν ισοπεδωμένο, παγκοσμιοποιημένο χάρτη όπου οι αποφάσεις δεν θα παίρνονται σε κάθε χώρα σύμφωνα με τις ανάγκες, τα χαρακτηριστικά και το Σύνταγμά της, αλλά διεθνώς και σύμφωνα με τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιριών. Χωρίς δεσμεύσεις και όρους!

Πρόκειται για την υλοποίηση ενός αργού, ύπουλου διεθνούς Πραξικοπήματος, του πιο επικίνδυνου και αρρωστημένου ολοκληρωτισμού στην καταγεγραμμένη ιστορία.

Διότι κάτι τέτοιο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην τελική, απόλυτη ανισορροπία και τον όλεθρο.

Όταν ένα κερδοσκοπικό σύστημα δεν έχει εμπόδια να αντιμετωπίσει ώστε να αναγκαστεί να βρει ΕΝΝΟΜΟΥΣ τρόπους να πουλήσει τα προϊόντα του, τότε η νόσος θα παροξυνθεί: η τακτική του να επινοούνται ανύπαρκτες ανάγκες για να καταναλωθούν τα προϊόντα που τις καλύπτουν, έχει οδηγήσει στο τερατώδες: να επινοούνται ανύπαρκτα προβλήματα για να επιβάλλονται οι δήθεν λύσεις τους.

Τι σύμπτωση... Οι "λύσεις" αυτές ΠΑΝΤΟΤΕ είναι ολέθριες για τις κοινωνίες και ωφέλημες για τον διεθνή υπόκοσμο της Ελίτ και των Πολυεθνικών της!

Τυχαίο θα 'ναι, μη γίνεστε καχύποπτοι.

Το Ναζιστικό Ουκρανικό Καθεστώς είναι απαραίτητο εργαλείο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Άρα του WEF.

Η περίπτωσή του είναι ένα τεχνητό "πρόβλημα" ώστε να δικαιολογηθούν ως συνέπειές του οι γενοκτονίες και η παρασιτική υποβάθμιση των κοινωνιών, πράγματα που είχαν δρομολογηθεί χρόνια πριν.

Όταν η ανισορροπία φτάνει σε ακραία σημεία, η ισορροπία επέρχεται νομοτελειακά - είτε με το καλό, είτε με το κακό.

Το παράσιτο έχει κορεστεί. Ψοφάει. Θα σκάσει, όπως ένα τσιμπούρι σκάει απ' το αίμα του ζώου που απομυζεί. Πρέπει να επιταχύνουμε τον θάνατό του, το έχω ξαναγράψει.

Γιατί αν "σκάσει" μόνο του, θα πάρει ΠΟΛΥ κόσμο μαζί του."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ