Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

H πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας ξεκινάει πόλεμο απέναντι στα αέρια των αγελάδων για να καταπολεμήσει την κλιματική κρίση

H πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας ξεκινάει πόλεμο απέναντι στα αέρια των αγελάδων  για να καταπολεμήσει την κλιματική κρίση

Η ανεπιτυχής πολιτική της πρωθυπουργού Jacinda Ardern για τον μηδενικο Covid δεν την έχει πτοήσει να ακολουθήσει μια άλλη αποστολή του WEF. Σε με πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας θα φορολογήσει τα ζώα για να «καταπολεμήσει την κλιματική κρίση».. Στο μέλλον θα φορολογούνται τα αέρια, τα ρεψίματα και τα ούρα.

Σύμφωνα με τη βρετανική The Guardian , το πεπτικό σύστημα των αγελάδων της Νέας Ζηλανδίας είναι από τα μεγαλύτερα «περιβαλλοντικά προβλήματα» του νησιού του Νότιου Ειρηνικού. Περίπου 6,3 εκατομμύρια αγελάδες εκπέμπουν τα αέρια του θερμοκηπίου μεθάνιο και οξείδιο του αζώτου, που συχνά αποκαλούνται «δολοφόνοι του κλίματος» από τους ειδικούς. Αυτά τα αέρια αντιπροσωπεύουν περίπου το ήμισυ των συνολικών εκπομπών της Νέας Ζηλανδίας.

Βασικό στοιχείο στο σχέδιο του WEF είναι η απαξίωση και η απομάκρυνση των πολιτών, απο την ιδιοκτησία γης. Άλλωστε, οι αγρότες είναι η ραχοκοκαλιά της παραγωγής τροφίμων κάθε χώρας. Το «Young World Leader» του WEF στοχέυει τους αγρότες της Νέας Ζηλανδίας, που ήδη στενάζουν κάτω από ένα υψηλό φορολογικό βάρος, προς εξαφάνιση.

Οι μαθητές του WEF προωθούν την απαλλοτρίωση

Η γεωργία είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγικός τομέας της χώρας (46,4 δισεκατομμύρια δολάρια). Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Ardern, η νέα εισφορά θα σημαίνει ότι θα εισρεύσουν πολλά χρήματα στα φορολογικά ταμεία. Από το

2025, θα δίνεται εντολή σε μια επιτροπή ετησίως για την παρακολούθηση του μεγέθους του κοπαδιού και η χρήση λιπασμάτων θα αφαιρείται από τον νέο φόρο. Τα έσοδα θα πρέπει επομένως να εισρεύσουν σε «νέες τεχνολογίες, έρευνα και πληρωμές κινήτρων στους αγρότες που εργάζονται οικολογικά».

Οι αγρότες ως υποτιθέμενοι «δολοφόνοι του κλίματος» είναι από καιρό μια κοινή αφήγηση των παγκοσμιοποιητών του WEF. Τον Αύγουστο, τα σχέδια του ομολόγου της Ardern και υποστηρικτού του WEF Mark Rutte στην Ολλανδία για ριζική μείωση των επιπέδων αζώτου στη γεωργία οδήγησαν σε εξέγερση μεταξύ των Ολλανδών αγροτών. Φοβούνται για την ύπαρξή τους, επίσης επειδή η κυβέρνηση ήταν σχετικά ανοιχτή στο γεγονός ότι κάθε τρίτος αγρότης δεν θα επιβίωνε τις αναταραχές υπό το πρόσχημα της «βιωσιμότητας».

Κτηνοτροφία με «νέες τεχνολογίες»

Η αναφορά στη χρήση των κονδυλίων για «νέες τεχνολογίες» φαίνεται εντελώς παράξενη, γιατί στοχεύει στο να αερίζονται οι αγελάδες με πιο «φιλικό προς το κλίμα» τρόπο. Αλλά οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν προβλέψει ακριβώς αυτή την υπόθεση…

Σε ένα διαφημιστικό βίντεο του WEF πέρυσι, ένα φάρμακο από μια ολλανδική χημική εταιρεία υποσχέθηκε να κάνει ακριβώς αυτό. Αυτό υποτίθεται ότι κάνει τις αγελάδες να παράγουν λιγότερες εκπομπές μεθανίου χάρη στην κατάποση πειραματικών φαρμάκων για την προώθηση της παγκόσμιας ανασυγκρότησης. Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει είναι να κάνει τη γεωργία να εξαρτάται οικονομικά από τις φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ οι καταναλωτές πρέπει να καταναλώνουν επιπρόσθετα τοξικά φάρμακα.

Από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, στη σκιά της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη σύνοδος κορυφής του WEF για τη «βιωσιμότητα». Εκτός από το μακροχρόνιο ζήτημα του κλίματος, συζητήθηκαν επίσης η αναμόρφωση του παγκόσμιου φορολογικού συστήματος και η δημιουργία νέων «νόμιμων» μεταναστευτικών οδών.

Σκοπός είναι να μην έχει κανείς δικά του οικόσιτα ζώα.

Στο τελικό στάδιο, φυσικά, δεν θα πρόκειται για αγρότες που παράγουν τρόφιμα «φιλικά προς το κλίμα». Οι παγκοσμιοποιητές, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, φλερτάρουν εδώ και καιρό με την ιδέα της εκ νέου εκπαίδευσης της ανθρωπότητας ώστε να τρώει τεχνητό κρέας από εργαστήριο που θα παράγει ο ίδιος.

Ότι οι μεγάλοι του WEF δεν νοιάζονται καθόλου για την οικολογία, φάνηκε την άνοιξη στο βρετανικό τμήμα της Βόρειας Ιρλανδίας. Εκεί ορίστηκε ότι μέχρι το 2050 θα έπρεπε να εκπέμπεται μηδενικός άνθρακας και 46 τοις εκατό λιγότερο μεθάνιο. Το ένα τέταρτο των εκπομπών προέρχεται από τη γεωργία.

Μια ανάλυση που παρήγγειλε η βιομηχανία διαπίστωσε εκείνη την εποχή ότι η συμμόρφωση ήταν δυνατή μόνο εάν καταστραφούν μεγάλα τμήματα του ζωικού κεφαλαίου. Έγινε λόγος για 700.000 πρόβατα και 500.000 βοοειδή που θα έπρεπε να θυσιαστούν για να επιτευχθεί ο στόχος. Η μαζική σφαγή κοτόπουλων θα ήταν ακόμη χειρότερη.

Οι σύμβουλοι της βρετανικής κυβέρνησης για το κλίμα βρήκαν επίσης την ευκαιρία και πρότειναν τη μείωση του αριθμού των κοτόπουλων κατά πέντε εκατομμύρια έως το 2035. Παρεμπιπτόντως, δεν έχει σημασία σε αυτούς τους υπολογισμούς εάν πρόκειται για βιολογικά βιώσιμη κτηνοτροφία ή για βιομηχανική μαζική παραγωγή – το δικαίωμα να έχει κότες στην ιδιοκτηρία του ο οποιοσδήποτε, θα απαγορευτεί, όπως και κάθε άλλο δικαίωμα ιδιοκτησίας.

Η βιομηχανία κρέατος της Βόρειας Ιρλανδίας δεν προμηθεύει μόνο τις δικές της αγορές και τις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά εξάγει επίσης στην Κίνα και τις ΗΠΑ. Η οικονομική παραγωγή της χώρας θα μπορούσε να συρρικνωθεί κατά τουλάχιστον 13 δισ. ευρώ.

Εισαγωγή του νεοφεουδαρχισμού

Η Μεγάλη Επαναφορά δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα νεοφεουδαρχικό σύστημα, στο οποίο οι αυτοαποκαλούμενοι ολιγάρχες καταρρέουν την οικονομία και ωστόσο διατηρούν τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, του συστήματος τροφίμων, του συστήματος υγείας και, φυσικά, τον έλεγχο ενός πολύ δυστυχισμένου πληθυσμού.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »