Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

ΚΥΡΙΕ ΓΑΚΗ, ΕΛΕΟΣ !!

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να δίνετε ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ και να σκορπάτε ενθουσιασμό με αυτές στους απελπισμένους Έλληνες !!

Σας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ από χθες !!

ΕΔΩ και ΕΔΩ !

Είναι ΨΕΥΔΕΣ ότι η απόφαση του ενός δικαστή στις Η.Π.Α. συνιστά ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ !!

Είναι ΨΕΥΔΕΣ ότι η απόφαση στις Η.Π.Α. συνιστά ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ “δεδικασμένο” !!

Είναι ΨΕΥΔΕΣ ότι οι παραδοχές της απόφασης στις Η.Π.Α. “αποτελούν δεδικασμένο και ισχύουν εν τω συνόλω τους και για τους Έλληνες Υγειονομικούς” !!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ;;

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κάνετε μόνο και μόνο για να “θριαμβολογήσετε” γράφοντας ότι “αποτελεί μεγάλη δικαίωση για τα όσα έλεγα (και συνεχίζω) από την αρχή της επιδημίας”.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;;

Είναι δυνατόν να δίνετε ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ στους ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ και ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ,

με ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ “μη αναστρέψιμα δεδικασμένα” που ΔΗΘΕΝ ισχύουν και για αυτούς ;;

Εγώ χθες σας τα είπα και

είχα απλά επιφυλαχθεί να μάθω αν η απόφαση αυτή εφεσιβάλλεται.

Δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ.

Ο Δήμος της Νέας Υόρκης άσκησε ήδη έφεση

ΕΛΕΟΣ !!

Υ.Γ.1 Για τον …παντογνώστη τύπο του χθεσινού live δεν νομίζω ότι πρέπει να γράψω κάτι. Ξέρετε, αυτόν που έγραψε ότι εγώ υπηρετώ κάτι χούντες και κάτι μορφώματα.

Τι λέτε;

Υ.Γ.2 Έχω αφήσει κάτι εκκρεμότητες με …τυράκια. Υπομονή. Προέχει η ολοκλήρωση της λίστας του τρόμου.

Με τα ονόματα των υγειονομικών που πέθαναν “ξαφνικά”.

Υπομονή.

Όπως και για τη λίστα των αποδεκτών του υλικού του τρόμου στην Ελλάδα. Την οποία θα ακολουθήσει αυτή των αποδεκτών σε όλο τον πλανήτη.

Δεν ξέρω ακόμα αν το live θα το κάνω σήμερα ή αύριο.

θα σας ειδοποιήσω εγκαίρως… 🙂

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »