Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Η πολιτικά ζωντανή-νεκρή του Λονδίνου!

Κατά αρχήν το ατομικό: Η νέα πρωθυπουργός της Αγγλίας, Λιζ Τρας… πάλιωσε πολύ γρήγορα. Μόλις πριν λίγο έκλεισε… μήνα στην Ντάουνινγκ Στρίτ, και οι κομματικοί «σύντροφοι της», σηκώθηκαν να την φάνε. Εκείνη, ως «περιφερόμενο πτώμα», κατά μια έκφραση λονδρέζικου ταμπλόιτ, πάσχει να κρατήσει το πόστο της για το οποίο έχυσε τόσο-μαζί και αντιρωσικό-ιδρώτα, τους προηγούμενους μήνες. Σύμφωνα με δυο δημοσκοπήσεις, στην πρώτη η δημοτικότητα της κινείται στο 10%, στη δεύτερη, στο… 9%!!! Μια εβδομάδα νωρίτερα ήταν κοντά στο 15%.

Στη συνέχεια το συλλογικό: Δεν αντικατοπτρίζει άραγε η Τρας, τη συμπυκνωμένη εικόνα μιας γερασμένης, ανήμπορης πλέον, απαίσιας ιμπεριαλιστικής «γριάς», ενός κράτους που επί τρεις και πλέον αιώνες «μεγαλούργησε» πίνοντας το αίμα ανθρώπων του μισού πλανήτη; Δεν είναι άραγε,(η Τρας), κάτι ως η… αυλαία ενός πολιτικού συστήματος που έφτασε στα όρια του και δεν έχει πλέον δυνατότητες αυτοανανέωσης του;

 Διότι τι σόι σεβασμός στη δημοκρατία είναι όταν μια πυρηνική δύναμη «εκλέγει» τον(την) ηγέτη της μέσα από μια μηδαμινή κομματική ψηφοφορία; Όταν η δημοτικότητα της Τρας, αμέσως μόλις εκλέχτηκε ήταν δεν ήταν κοντά στο 25% και σε ένα μήνα κατέρρευσε στο… 9%! Που πήγαν οι διακηρύξεις κάποιων ότι «στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», άρα τη λύση δίνουν οι εκλογές;

Και ενώ το «περιφερόμενο πτώμα» ζει ακόμα διότι με βάση τους κανονισμούς δεν έχει δικαίωμα η Βουλή να άρει την ψήφο εμπιστοσύνης που της έδωσε πριν περάσουν 100 μέρες(!), οι ιμπεριαλιστικές αγκυλώσεις του παρελθόντος καλά κρατούν. Ο βρισκόμενος υπό την προστασία του Λονδίνου, Ουκρανός «καλλιτέχνης-πρόεδρος», Ζελένσκι, παραπονέθηκε ότι οι ΗΠΑ βοηθάνε στο 70% των δυνατοτήτων τους όταν η Αγγλία βοηθάει στο 100%!

Έτσι, ως απάντηση προς εκείνους που ίσως τους ξένισε(και τους… ξίνισε) η έκφραση Πούτιν περί αγγλοσαξωνικού πλήγματος στους αγωγούς μεταφοράς γκαζιού στη θάλασσα της βαλτικής. Πλήγμα που στη Μόσχα χαρακτηρίζεται ως «πράξη διεθνούς τρομοκρατίας»!

Επίλογος: Δε νομίζετε ότι πριν το κρατικό ιμπεριαλιστικό «περιφερόμενο πτώμα» μπει στον τάφο του σκοπεύει, πράγματι, να πολεμήσει τη Ρωσία μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό; Παλιά μου τέχνη, κόσκινο…

https://www.google.com/imgres?imgurl=https://i.ytimg...

https://www.google.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »