Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Εδώ είμαστε. Στον σάπιο πυρήνα του μήλου, αντικρίζαντας τα σκουλήκια που ξεπροβάλλουν ενοχλημένα απ' το φως.

Periklis Bozinakis

Εδώ είμαστε. Στον σάπιο πυρήνα του μήλου, αντικρίζαντας τα σκουλήκια που ξεπροβάλλουν ενοχλημένα απ' το φως. 

Η ίδια ακριβώς δήλωση, διατυπωμένη από δύο διαφορετικούς ανθρώπους μπορεί να σημαίνει δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Αν αυτή τη θέση την είχε εκφράσει ο Άρης Σερβετάλης, πχ, θα σήμαινε κάτι άλλο. Θα είχε εντελώς άλλη βαρύτητα. 

Αυτό εννοούσε ο Κάφκα όταν έγραφε ότι "Η παρεξήγηση ενός πράγματος και η κατανόηση του ίδιου πράγματος δεν αποκλείουν η μία την άλλη." Αυτό εννοεί και η συντάκτρια της "χειρουργικά" απομυθοποιητικής δημοσίευσης που αναδημοσιεύω πάρα-κάτω. 

Εγώ να θυμήσω στους τσαρλατάνους που αναδείχθηκαν τις προηγουμενες δεκαετίες τρώγοντας από τα αποφάγια του Καθεστώτος, πώς καταγράφηκαν στην Ιστορία οι όμοιοί τους στο παρελθόν. 

Κυρία Καρύδη, άλλο Υποκριτική και άλλο Υποκρισία, και μάλιστα αισχρή. Ξέρετε τι πάθανε οι "καλλιτέχνες" που ανέχθηκαν και συνεργάστηκαν με το Τριτο Ράιχ, για παράδειγμα; 

Διαβάστε την ανάρτηση της Πένης Παπαιωάννου, είναι καίρια σαν μαχαιριά. Ανατέμνει την επικοινωνιακή σήψη σε βάθη που δεν φτάνει το φως.


Σμαράγδα Καρύδη.

Η ευαίσθητη ηθοποιός παίρνει θέση για τα βάσανα του 12χρονου κοριτσιού και δηλώνει τα εξής:
"Tι θα γίνει τώρα;;;; Θα ακούσουμε κι άλλους διαλόγους, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, φωτογραφίες και μηνύματα; Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ο διασυρμός ενός κακοποιημένου ΠΑΙΔΙΟΥ με το πρόσχημα του ρεπορτάζ;;;

Θα το συνεχίσετε για πολύ αυτό; Ή θα το αφήσετε να συμβαίνει; Θα πάρει κάποιος την ευθύνη να το σταματήσει;; Kι αν δε γίνει μήπως η ευθύνη πια είναι και σε μας;; Eμείς που παρακολουθούμε όλο αυτό, κουνάμε αγανακτισμένοι τα κεφάλια και μετά πάμε όλοι ανακουφισμένοι για ύπνο στα κρεβατάκια μας..."

Σμαράγδα μου ψυχοπονιάρα....αν κατάλαβα καλά αυτό που λες είναι "έλα παιδιά, αρκετά διασύραμε το καημένο το παιδί, ας αφήσουμε αυτή την υπόθεση στην άκρη πια να ξεχαστεί και ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο."

Σωστά; Aυτό δε λες;;;;

Eμείς μαζί σου...να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το παιδί, κι εμείς αυτό λέμε...Να ασχοληθούμε αποκλειστικά με τους 213 παιδεραστές. Οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και έτοιμοι να καταστρέψουν κι άλλα παιδιά.

Συμφωνείς; Όχι, δε συμφωνείς καλή μου. Γιατί αν συμφωνούσες δε θα ζητούσες να ξεχαστεί η υπόθεση χρησιμοποιώντας τη "συμπόνοια" ως προς το πρόσωπο του παιδιού. Δεν έβγαλες ΑΧΝΑ για τους 213.

Ακούγεται ότι ανάμεσα τους είναι και συνάδελφοί σου, "καλλιτέχνες", όπως επίσης και πολιτικοί, δικηγόροι, ιερείς...
Εμείς δεν ξέρουμε, θέλουμε να μάθουμε. Εσύ μάλλον δε θέλεις...(;;;)

Ο συνάδελφος σου ο Άρης, που πέσατε όλα τα κοράκια να τον φάτε, τι γνώμη να έχει άραγε για όλο αυτό; Θα έκανε ποτέ τέτοια δήλωση υποκρισίας;;;

Αλήθεια Σμαράγδα, ποιά ήταν η στάση σου για το βιασμό των πολιτών που σε στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια;;

Για πάμε να θυμηθούμε τις δηλώσεις σου...

"...όταν τρώγαμε έξω έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να φοράνε σωστά τις μάσκες τους και να μη με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το πιάτο..."

"Δε μπορώ να συζητήσω για τους ψεκασμένους που δεν έχουν πάρει χαμπάρι πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που ζούμε. Σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί τους. Δε μπορώ την ανοησία. Την ανοησία και την τοξικότητα."

Δεν έχεις ιδέα εμείς πόσο δε μπορούμε την ανοησία και την τοξικότητα.

Καλά θα κάνετε οι "καλλιτέχνες" να σεβαστείτε τον κόσμο που σας ανέβασε όπου σας ανέβασε και να μαζευτείτε από δω και μπρος γιατί θα σας πάρει η μπάλα όλους μαζί.

Αν δεν είστε ικανοί και άξιοι να συγκρουστείτε με το χουντικό καθεστώς που σας στήριξε, καθήστε τουλάχιστον στην άκρη και μην το προστατεύετε άλλο. Γιατί θα πέσει ό,τι και να κάνετε.

Και μη μας πουλάτε ανθρωπιά όταν διώχνατε τον κόσμο από τα θέατρα. Το αφήγημα έπεσε κι έχετε γίνει όλοι ρεζίλι.
Κρίμα πάντως ρε Σμαράγδα γιατί μου άρεσες όταν ήμουν πιο μικρή. Όσο όμορφη απέξω τόσο κούφια από μέσα κι εσύ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »