Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Κουίζ: ποιος από τους δυο είναι αληθινός Καλλιτέχνης;

Periklis Bozinakis,

Ο Roger Waters των Pink Floyd μπαίνει στη μαύρη λίστα του Ναζιστικού Ουκρανικού Καθεστώτος και στοχοποιείται ως εχθρός της Νέας Τάξης.

Επειδή είπε απλώς την αλήθεια, χαρακτηρίζοντας τη μαριονέτα Μπάιντεν "εγκληματία πολέμου" και τους μαζικούς δολοφόνους του ΝΑΤΟ ως μόνους υπεύθυνους για την αντίδραση της Ρωσίας. Λίγο καιρό πριν είχε προτρέψει δημοσίως τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ "να πάει να γαμηθεί."

Εδώ, ένας άλλος... "τραγουδοποιός", ο Σαββόπουλος, ο Εθνικός Χαφιές της αποικίας, κάνει αυτό που βλέπετε στην εμετική φωτογραφία.

Κουίζ: ποιος από τους δυο είναι αληθινός Καλλιτέχνης;

Να σημειώσω ότι η φωτό είναι από τη συγκέντρωση παρασίτων και ρουφιάνων, πριν λίγο καιρό, στην δεξίωση για την Επέτειο... Αποκατάστασης της... "Δημοκρατίας". Ο τίτλος του συγκεκριμένου πανηγυριού αποτελεί από μόνος του ένα λογικό τέρας. 

Ποια λέξη και ποιον όρο που διαστρεβλώνεται και ντροπιάζεται να πρωτοσχολιάσεις; 

Να σημειώσω επίσης ότι ο Σαββόπουλος (τυπικό δείγμα της σήψης του Καθεστωτικού "καλλιτεχνικού κόσμου" της αποικίας) φοράει την ταϊστρα στη μούρη για να δείξει πόσο πιστό κατοικίδιο είναι, τη στιγμή που κανένα από τα αφεντικά και τους νταβατζήδες του δεν φοράει πλέον μάσκα, εδώ και μήνες! 

Μάλλον θεωρεί αναπόφευκτο, ως χαφιές, να έχει καλυμμένη τη μουσούδα του. Ο Πορτοσάλτε του "έντεχνου". 

Η απόλυτη εξάρτηση και η σαπίλα των καλλιτεχνών, των ανθρώπων των γραμμάτων και των ακαδημαϊκών είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από το ίδια το Καθεστώς απ΄το οποίο ταΐζονται για να το βουλώνουν και να δίνουν κώλο. Είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τον όλεθρο της ίδιας τους της πατρίδας.

Προσωπικά ντρέπομαι βαθειά που έχω το παραμικρό κοινό μαζί τους, έστω και βιολογικά. Ως ιδιότητα, ας μην το συζητάμε καν. 

Και για να προλάβω τις ενστάσεις του τύπου "εντάξει, ήταν σημαντικός δημιουργός" να σημειώσω ότι ΟΥΤΕ αυτό δεν ισχύει. 

Ο τύπος αυτός ουδέποτε υπήρξε ταλαντούχος. Ένας αισχρός αντιγραφέας ήταν, εξώφθαλμος κλέφτης. Ένας κοινός απατεώνας. 

Μια παραίνεση στον κύριο Σαββόπουλο: αφού θέλει ντε και καλά να καλύπτει τη φάτσα του ας γυρίσει ανάποδα μια σακούλα σκουπιδιών και ας την φορέσει. Να ταιριάζει το αμπαλάζ με το περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »