Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΚΑΝΟΝΗ !! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΤΑΦΟΣ” ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ !! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ !!

Screenshot_4

Ναι, είναι ο τάφος της Παναγιού Κανόνη.

Αυτής της Παναγιού Κανόνη:

Σύμφωνα με τα ανωτέρω η θανούσα είχε εικόνα βαρύτατης λοίμωξης κατά την εισαγωγή της που επιδεινώθηκε την επόμενη ημέρα. Οι ιατροί όφειλαν την συνεχή επιτήρηση και παρακολούθηση της θανούσης με καθημερινές εργαστηριακές εξετάσεις γεγονός που θα απέτρεπε την βαρύτατη επιδείνωση της υγείας της και τον θάνατό της“.

Και σκεφτείτε ότι το παραπάνω πόρισμα του ιατροδικαστή Χαράλαμπου Κούτση ελάχιστη έως καμία σημασία έχει για τον τρόπο ταφής της. Με μία δήμαρχο ελεγχόμενη πλέον από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας μετά την αποτυχημένη απόπειρα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας για την αρχειοθέτηση της εναντίον της δικογραφίας για παράβαση καθήκοντος για την παράνομη άρνησή της να επιτρέψει την κανονική ταφή του δύο φορές θύματος της εγκληματικής οργάνωσης.

Ώστε μετά από οκτώ μήνες (!!!) από τον θάνατό της, έγινε η ταφή της με πρωτόκολλο Έμπολα !

Και δείτε τι έκαναν !

Η κηδεία είχε προγραμματιστεί για το

μεσημέρι της 7ης Οκτωβρίου, αλλά τους ειδοποίησαν να γίνει άρον – άρον στις 10 το πρωί. Μόλις που πρόλαβε την κηδεία ο γιος της Ιορδάνης! Το Ληξιαρχείο παρέδωσε στο γραφείο τελετών αυτό που βλέπετε:

 

Screenshot_5

 

Με το χέρι πάνω σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ το “Covid-19” !!

Ώστε η άρον – άρον κηδεία έγινε με την Παναγιού Κανόνη να θάβεται σε αυτόν τον τάφο, σε σφραγισμένο φέρετρο τυλιγμένο σε ζελατίνα, λόγω της …υπερμεταδοτικότητας της Παναγιού Κανόνη οκτώ μήνες μετά τη …δολοφονία της στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Φυσικά.

Μετά τα οκτώ …χρόνια παύουν να είναι μεταδοτικά τα πτώματα “Covid-19″…

 

 

Αλλά όταν πήγαν οι δικοί της να πάρουν αντίγραφο της πράξης, μαντέψτε!

Ναι…

 

Κανένας κόβιντ !

Το πιστοποιητικό που παραδόθηκε στο γραφείο είναι πολύ απλά …ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ !

Οπότε στη συμπληρωματική προκαταρκτική εξέταση που έχει διατάξει ο εισαγγελέας εφετών Ευβοίας, δεν θα έχουμε απλά και μόνο το “κλείδωμα” της ποινικής ευθύνης που διερευνάται και έγινε απόπειρα από την εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας να ταφεί μαζί με την Παναγιού Κανόνη (…), αλλά θα προστεθεί και νέο υπό ποινικό έλεγχο έγκλημα.

Τελειώνουν οι μέρες τους.

Και είναι σε πανικό.

Και ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »