Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ένας νεκρός στο Παρίσι από το μένος του κοβιντο-δικτάτορα Μακρόν; Χάος και αίμα! ΒΙΝΤΕΟ

 

Νεκρός στο Παρίσι; Ο Μακρόν το βαμπίρ της κοβιντοκρατίας διψούσε για αίμα λίγο πριν την παταγώδη πτώση του. Ήταν εμφανές. Επί 7 ώρες οι δυνάμεις καταστολής έδερναν ανηλεώς και έριχναν δακρυγόνα. Είχαν κηρύξει ανθρωποκυνηγητό. 

Πολλοί διαδηλωτές κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ τραυματίστηκαν σοβαρά. Αλλά ένας δεχόταν από τους Γιατρούς του Δρόμου το φιλί της ζωής σε μια απέλπιδα προσπάθεια. Χούντα και χάος στο Παρίσι. Ο πρόεδρος του κόμματος Les Patriotes ο Florian Philippot μιλά για έναν νεκρό. Κι άλλοι λογαριασμοί που στη συνέχεια αυτολογοκρίθηκαν κάνουν λόγο για 1 νεκρό στα Ηλύσια Πεδία. Πολλοί άλλοι συνεχίζουν να το μεταδίδουν.

Στο μεταξύ η αστυνομία μιλά για ανακοπή. Ο τραυματίας δέχθηκε και μαλάξεις από τους γιατρούς καθώς ήταν στο έδαφος που έδωσαν μάχη με το χρόνο να του σώσουν τη ζωή. Με τόσα δακρυγόνα με τόση ένταση και

ανθρωποκυνηγητό και ανακοπή να ήταν προκλητέα από τις αποπνικτικές συνθήκες καταπίεσης καταστολής. Το θύμα μετά από ώρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο. Παραμένει άδηλη η τύχη του. Ο πολιτικός αρχηγός που καταγγέλει το επεισόδιο δηλώνει την έντονη ανησυχία του. Αναρωτιέται αν είναι νεκρός.

Image

Σοβαροί τραυματισμοί ..”δολοφόνε” φωνάζει το πλήθος καθώς ο πολίτης ήταν σοβαρά τραυματισμένος και πεσμένος στο έδαφος .

Η αστυνομική Διεύθυνση κάνει λόγο για 97 συλλήψεις. Σύμφωνα με εισαγγελία στις 6 π.μ 81 άτομα ήταν σε προσωρινή κράτηση μεταξύ αυτών κι ο Jérôme Rodrigues, πρωταγωνιστική φιγούρα των “gilets jaunes” που έχασε το μάτι του κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων των Κίτρινων Γιλέκων

Aucune description de photo disponible.

Ένας αστυνομικός κραδαίνει το πιστόλι του στο πρόσωπο ενός πολίτη που μετέχει στο κονβόι της ελευθερίας στο Παρίσι..

dimpenews.com  



 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.