Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Αλληλεγγύη στην Ελευθερία των συμπολιτών μας άνω των 60 ετών: Πως μπορείς να βοηθήσεις

Με την ανακοίνωση της ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΚΥΑ για το πρόστιμο των 100€ σε όσους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, που θα τεθεί υπό πολλές νομικές εξελίξεις από τους δικηγόρους με τους οποίους οποίους συνεργαζόμαστε ως ομάδες World Freedom Alliance Greece, Έλληνες Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία και Greek Medical Freedom Alliance, δίνουμε αρχικά στη δημοσιότητα μια γραπτή αναφορά για τα προσωπικά δεδομένα με ερωτήματα προς τις Εισαγγελίες όλης της χώρας που όλοι μπορούμε να καταθέσουμε.



Ενθαρρύνουμε όλους του πολίτες της χώρας μας, ανεξαρτήτως ηλικίας και ανεξαρτήτως αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι, να καταθέσουν αυτή την αναφορά στην Εισαγγελία της περιοχής τους για την κατάφωρη παραβίαση των νόμων περί προσωπικών δεδομένων, αλλά και για την στέρηση της ελεύθερης επιλογής για οποιαδήποτε ιατρική πράξη.

Δεν αναμένουμε κάποια σπουδαία δικαστική εξέλιξη μόνο από αυτή την πράξη, αλλά το άμεσο αρχικό μπλοκάρισμα των Εισαγγελιών με χιλιάδες τέτοιες αναφορές σε όλες τις Εισαγγελίες της χώρας, έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσει ασφυκτική πίεση στην κυβέρνηση.

Δείξε την αλληλεγγύη σου στην ελευθερία των συμπολιτών μας άνω των 60 ετών, καταθέτοντας αυτή την αναφορά στην Εισαγγελία της περιοχής σου με παράβολο μόλις 3 ευρώ!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε παντού!

Για την Ελευθερία ΟΛΩΝ ΜΑΣ!


E.Y.E

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία


2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή αυτή η κίνηση και εύγε!Ωστόσο δεν κατεβαίνει η αναφορά καταγγελία.Τι μπορώ να κάνω??Θέλω να το εκτυπώσω για να το δώσω σε φίλους και συγγενείς.Ευχαριστώ καλή συνέχεια στο έργο σας.Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ότι βλέπω δεν υπάρχει πρόβλημα για το άνοιγμα της αναφοράς-καταγγελίας.

    Κλικ στο σύνδεσμο της ανάρτησης "ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΝΩ-ΤΩΝ-60-ΕΤΩΝ-ΠΡΟΣΤΙΜΟ"

    ή κλίκ στον σύνδεσμο της ανάρτησης "Download"

    ή άνοιξε αυτόν τον σύνδεσμο-λίνκ

    https://www.eyewideopen.org/wp-content/uploads/2022/02/ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΝΩ-ΤΩΝ-60-ΕΤΩΝ-ΠΡΟΣΤΙΜΟ.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »