Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΜΠΟΛΑ -2: ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ “ΑΤΤΙΚΟΝ” – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ “ΑΤΤΙΚΟΝ” !! ΔΕΙΤΕ ΤΑ EMAILS ΣΑΣ !! Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ !! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΘΑΨΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΜΠΟΛΑ !!

 041116-ebola

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Εστάλη προ λίγης ώρας:

 ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ

Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:gr.dioikhth@tzaneio.gr,dioikitis@attikonhospital.gr
Τετ, 16 Φεβ στις 9:07 μ.μ.

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ

Προς πάσης επιδόσεως 

ΑΠΟ:

Πέτρο Φραγκίσκο του Γεωργίου, κάτοικο Αίγινας. 

ΠΡΟΣ:

Ηλία Γουζουάση, διοικητή Τζανείου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά.

Σπυρίδωνα Αποστολόπουλο, διοικητή Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”.

Σπυρίδωνα Πουρνάρα, διευθυντή Εργαστηρίου Κλινικής Μικροβιολογίας Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”.

Η μητέρα μου Αναστασία Φραγκίσκου του Απόλλωνα απεβίωσε στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά την 13.2.2022.

Δεδομένου ότι λόγω του θετικού στον SARS-CoV-2 αποτελέσματος και στον μετά θάνατον μοριακό έλεγχο της μητέρας μου, πέραν του επίσης θετικού αποτελέσματος στον

μοριακό έλεγχό της όσο ήταν εν ζωή και νοσηλευόταν στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, πρόκειται να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο Έμπολα στη διαδικασία ταφής της.

Επειδή η τήρηση του πρωτοκόλλου αυτού είναι ακραία προσβλητική της μνήμης της μητέρας μου και στερεί από την οικογένειά της τη δυνατότητα ακόμα και να τη δει τελευταία φορά πριν την ταφή της, γεγονός που επιτείνει την οδύνη της για το θάνατό της, σας καλώ όπως άμεσαενόψει της κηδείας της, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, μου χορηγήσετε τα κάτωθι:

-Τα δείγματα των ως άνω δύο μοριακών τεστ.

-Τα στοιχεία των κατασκευαστών των τεστ που χρησιμοποιήθηκαν.

-Τις εσώκλειστες οδηγίες των τεστ.

-Την απεικόνιση της καμπύλης βαθμονόμησης.

-Τα σημεία βαθμονόμησης.

-Το αντίγραφο του πρωτοκόλλου για το σετάρισμα της μεθόδου του κατασκευαστή.

-Το αντίγραφο του πρωτοκόλλου βαθμονόμησης με το κιτ που χρησιμοποιήθηκε.

-Το αντίγραφο της καμπύλης βαθμονόμησης που εξήχθη κατά τη διενέργεια της βαθμονόμησης.

-Το αντίγραφο της καμπύλης που αποτυπώθηκε κατά την επεξεργασία του δείγματος.
Τέλος, σας καλώ όπως εγγράφως και αιτιολογημένα βεβαιώσετε ότι σε κάθε περίπτωση η σορός της μητέρας μου μεταδίδει τον ιό και ότι αν η ταφή της γίνει κανονικά, και όχι με το πρωτόκολλο Έμπολα, θα εκθέσει τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο.

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2022

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.