Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΡΙΟ – ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΖΩΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΒΑΡΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ !! Δεν φοβάται ΓΕΝΙΚΑ τις διασωληνώσεις. Φοβάται ΑΥΤΕΣ τις διασωληνώσεις !!

 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Είναι πολύς καιρός που έχω γράψει για τα δύο αυτά νοσοκομεία. Το Πανεπιστημιακό του Ρίου και τον Άγιο Ανδρέα.

Ο Γιώργος Βαρασιάς εισάγεται στο Ρίο.

Η σύζυγος την ίδια ακριβώς περίοδο εισάγεται στον Άγιο Ανδρέα.

Και οι δύο με κορωνοϊό. Στο ίδιο σπίτι ζούσαν.

Στον έναν εφαρμόζεται το πρωτόκολλο του θανάτου. Πλήρης αφυδάτωση, ασιτία. Ψυχολογική βία.

Στην άλλη εφαρμόζεται πρωτόκολλο ζωής. Πλήρης ενυδάτωση, πολύ και καλό φαγητό, ψυχολογική υποστήριξη.

Το αποτέλεσμα;

Η σύζυγος στο σπίτι, ο σύζυγος στον τάφο. Ανακοπή, εγκεφαλική νέκρωση. Τα βρήκαμε στη νεκροτομή. Ήταν πλήρως αφυδατωμένος. Η εικόνα του ιατρικού φακέλου αδιάψευστος μάρτυρας του εγκλήματος, μαζί με τη νεκροτομή.

Τώρα διαβάστε αυτό το μήνυμα.

Και τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλημέρα ,

θα ‘θελα να σας μεταφέρω ότι συνάδελφός μου χθες εμβολιασμένος μου είπε ότι συγγενής του με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Του είπαν για διασωλήνωση.

Πήραν τους γιους του.

Αυτοί πήγαν στο Ρίο.

Έγινε χαμός.

Τον πήραν με ιδιωτικό ασθενοφόρο.

Τον πήγαν στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Θεονήστικο και χωρίς νερό.

Και εκεί τον έσωσαν τον άνθρωπο.

Τώρα είναι σπίτι του.

Όλα αυτά προ ημερών.

Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο“.

Αυτά.

Μετά ρωτάνε κάποιοι γιατί ο κόσμος φοβάται τις διασωληνώσεις.

Ο κόσμος δεν φοβάται τις διασωληνώσεις.

ΑΥΤΕΣ τις διασωληνώσεις φοβάται.

Και καλά κάνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »