Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΧΑΜΟΣ στο Ευρωκοινοβούλιο με τα ΕΜΒΟΛΙΑ: Δημοσιεύστε επιτέλους την αλήθεια! ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ»

Ζητάνε στους πολίτες να το κάνουν ενώ δεν έχουν δημοσιευτεί ούτε τα στοιχειώδη!!! Δείτε τι συνέβη…

Οι βουλευτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης Francesca Donato και Cristian Terheș είναι από τους πιο γνωστούς αντιπάλους της τρέχουσας πολιτικής για τον κορωνοϊό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Την περασμένη Τετάρτη, και οι δύο, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του Στρασβούργου, καταδίκασαν την τρέχουσα προσέγγιση της ΕΕ στην κρίση του κορωνοϊού, η οποία βασίζεται κυρίως στους εμβολιασμούς.

Η Donato επεσήμανε, όπως ισχυρίζεται, τα σοβαρά περιστατικά, που φέρονται να έχουν προκληθεί μετά το εμβόλιο, κατηγορώντας τους αξιωματούχους της ΕΕ ότι παραβλέπουν την αρχή της προφύλαξης:

«Το ερώτημα που τίθεται σήμερα δεν είναι πώς να εμβολιαστεί ο κόσμος, αλλά γιατί πρέπει να το κάνουμε όλοι.

Αποκαλούμε τα εμβόλια πειραματικές γονιδιακές θεραπείες που χρησιμοποιούν mRNA ή DNA που δεν ανοσοποιούν, επειδή όσοι τα λαμβάνουν μολύνονται και

μπορούν να μολύνουν και μόνο εν μέρει μειώνουν την πιθανότητα σοβαρής πορείας της νόσου για μερικούς μήνες.

 Από την άλλη πλευρά, χιλιάδες ανεπιθύμητες ενέργειες, μερικές από τις οποίες είναι πολύ σοβαρές και οδηγούν σε αναπηρία, καθώς και θάνατοι μετά τον εμβολιασμό, καταγράφονται καθημερινά έχει ήδη αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις πως συνδέονται αιτιολογικά με το σκεύασμα. Έτσι υπονομεύεται η αρχή της προφύλαξης».

Από την πλευρά του ο Terheș είχε ήδη παρουσιάσει ορισμένες σελίδες της συνθήκης της ΕΕ για τα εμβόλια στο κοινό σε συνέντευξη Τύπου, οι οποίες είχαν «δημοσιοποιηθεί», για να καταγγείλει την έλλειψη διαφάνειας των αρχών. Μεγάλα μέρη των κειμένων ήταν μαυρισμένα στα χαρτιά, προκειμένου να μην φαίνεται τι γράφουν (ΕΔΩ).

Τώρα ο Terheș ήθελε να μάθει πότε αυτά τα συμβόλαια θα διατεθούν επιτέλους στο κοινό χωρίς μαυρισμένα σημεία, προκειμένου να γίνει ορατό τι γράφουν μέσα!

«Ποιος ευθύνεται εάν οι πολίτες εμφανίσουν παρενέργειες από αυτούς τους εμβολιασμούς, και όχι λιγότερο σημαντικό, πότε θα δημοσιεύσετε αυτές τις συμβάσεις ώστε οι Ευρωπαίοι να γνωρίζουν τι περιέχουν;», είπε.

Και οι δύο ευρωβουλευτές συμφωνούν επίσης ότι λαμβάνει χώρα περιορισμός των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών με την βοήθεια του πράσινου πιστοποιητικού, το οποίο καταγράφει εάν ένας πολίτης έχει εμβολιαστεί ή έχει μόλις αναρρώσει.

«Επιτρέπουμε μεγάλες διακρίσεις, περιορισμούς και βία εναντίον εκείνων που απορρίπτουν την προετοιμασία για ανοσολογικούς ή προσωπικούς ιατρικούς λόγους, κάτι που παραβιάζει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα», είπε η Donato.

Ο Terheş κατηγόρησε τους υπεύθυνους:

«Το πράσινο πιστοποιητικό εγκρίθηκε. Και ο Επίτροπος της ΕΕ [για τη Δικαιοσύνη και το Κράτος Δικαίου] Ντιντιέ Ρέιντερς είπε σε αυτό το Κοινοβούλιο ότι αυτός ο κανονισμός θα πρέπει να διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία. Και τώρα εμείς στην Ευρώπη βλέπουμε ότι οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να ασκήσουν τα βασικά, θεμελιώδη δικαιώματα, εάν δεν έχουν αυτό το πράσινο πιστοποιητικό.”

el.gr

το είδα

2 σχόλια:

  1. Εγγράφουν ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ για τον COVID..
    Έτσι τρομάζουν τα ΜΜΕ BIG TECH τον κόσμο..
    Μην εμπιστεύεστε τα Fake Media είναι ο πραγματικός Ιός!!!

    https://twitter.com/AlleyMan4/status/1464867676510171143?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1464867676510171143%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FAlleyMan42Fstatus2F1464867676510171143widget%3DTweet

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ......

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ The Lancet

    https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext#coronavirus-linkback-header

    COVID-19: Ο στιγματισμός των μη εμβολιασμένων δεν δικαιολογείται

    Στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι έχουν χρησιμοποιήσει τον όρο πανδημία των μη εμβολιασμένων, υποδηλώνοντας ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί δεν σχετίζονται με την επιδημιολογία του COVID-19. Η χρήση αυτής της φράσης από αξιωματούχους θα μπορούσε να ενθάρρυνε έναν επιστήμονα να ισχυριστεί ότι «οι μη εμβολιασμένοι απειλούν τους εμβολιασμένους για τον COVID-19». 1
    Αλλά αυτή η άποψη είναι πολύ απλή.
    Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι τα εμβολιασμένα άτομα συνεχίζουν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση. Στη Μασαχουσέτη των Η.Π.Α., εντοπίστηκαν συνολικά 469 νέα κρούσματα COVID-19 κατά τη διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων τον Ιούλιο του 2021 και 346 (74%) από αυτά τα κρούσματα ήταν σε άτομα που ήταν πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένα, 274 (79%) από τα οποία ήταν συμπτωματική. Οι τιμές κατωφλίου κύκλου ήταν εξίσου χαμηλές μεταξύ των ατόμων που ήταν πλήρως εμβολιασμένα (μέσος όρος 22,8) και των ατόμων που δεν ήταν εμβολιασμένα, δεν ήταν πλήρως εμβολιασμένα ή των οποίων η κατάσταση εμβολιασμού ήταν άγνωστη (μέση τιμή 21,5), υποδεικνύοντας υψηλό ιικό φορτίο ακόμη και μεταξύ των ατόμων που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. 2
    Στις ΗΠΑ, συνολικά 10.262 περιπτώσεις COVID-19 αναφέρθηκαν σε εμβολιασμένα άτομα έως τις 30 Απριλίου 2021, εκ των οποίων 2725 (26,6%) ήταν ασυμπτωματικοί, 995 (9,7%) νοσηλεύτηκαν και 160 (1 ·6%) πέθανε. 3
    Στη Γερμανία, το 55,4% των συμπτωματικών περιπτώσεων COVID-19 σε ασθενείς ηλικίας 60 ετών και άνω ήταν σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα, 4
    και αυτό το ποσοστό αυξάνεται κάθε εβδομάδα. Στο Münster της Γερμανίας, νέα κρούσματα COVID-19 εμφανίστηκαν σε τουλάχιστον 85 (22%) από τα 380 άτομα που ήταν πλήρως εμβολιασμένα ή που είχαν αναρρώσει από τον COVID-19 και πήγαιναν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. 5
    Τα άτομα που είναι εμβολιασμένα έχουν χαμηλότερο κίνδυνο σοβαρής νόσου, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό μέρος της πανδημίας. Είναι λοιπόν λάθος και επικίνδυνο να μιλάμε για πανδημία μη εμβολιασμένων. Ιστορικά, τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Γερμανία έχουν δημιουργήσει αρνητικές εμπειρίες στιγματίζοντας τμήματα του πληθυσμού για το χρώμα του δέρματος ή τη θρησκεία τους. Καλώ τα υψηλόβαθμα στελέχη και τους επιστήμονες να σταματήσουν τον ακατάλληλο στιγματισμό των μη εμβολιασμένων ανθρώπων, στους οποίους περιλαμβάνονται ασθενείς, συνάδελφοι και άλλοι συμπολίτες μας, και να καταβάλουν επιπλέον προσπάθεια για να φέρει σε επαφή την κοινωνία.

    .

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »