Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Η Ρυθμιστική Αρχή Ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαιώνει ότι ο αριθμός των θανάτων λόγω των εμβολίων Covid-19 σε 10 μήνες είναι 330% υψηλότερος από τον αριθμό των θανάτων που οφείλονται σε όλα τα άλλα εμβόλια μαζί τα τελευταία 20 χρόνια

Η Ρυθμιστική Αρχή Ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου απάντησε σε αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας που ζητούσε να γνωρίζει πόσοι θάνατοι σημειώθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια λόγω όλων των εμβολίων και η απάντησή της αποκάλυψε ότι υπήρξαν πάνω από τέσσερις φορές περισσότεροι θάνατοι σε μόλις δέκα μήνες λόγω των ενέσεων Covid-19.

Το αίτημα υποβλήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) στις 6 Αυγούστου 2021, όπου ο κ. Anderson έθεσε στο MHRA τις ακόλουθες ερωτήσεις –
1.Πόσοι θάνατοι υπήρξαν από όλα τα εμβόλια Covid-19;

2.Υπάρχουν άλλα συστήματα παρακολούθησης συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης αναφοράς, όπως το σύστημα Κίτρινης Κάρτας;

3.Είναι ακόμη σε δοκιμές τα εμβόλια Covid-19;

4.Πόσοι θάνατοι υπήρξαν τα τελευταία 20 χρόνια από προηγούμενα εμβόλια χωρίς εμβόλια Covid-19;

5.Τι συμβαίνει εάν υπάρχει νέο εμβόλιο ή νέο φάρμακο; Σε ποια διαδικασία και παρακολούθηση περνούν;

8.Ποιο σημείο αποκοπής θα πει το MHRA ότι ένα εμβόλιο ή ένα φάρμακο δεν είναι ασφαλές για τον άνθρωπο;


Ωστόσο, επιβεβαίωσαν ότι χρησιμοποιούν άλλες επιδημιολογικές μελέτες, ανώνυμα ηλεκτρονικά αρχεία υγειονομικής περίθαλψης που βασίζονται σε GP και διεθνή εμπειρία για να παρακολουθούν προληπτικά την ασφάλεια παράλληλα με τις αυθόρμητες αναφορές που λαμβάνονται μέσω του συστήματος Κίτρινης Κάρτας.

Το MHRA επιβεβαίωσε επίσης ότι τα τρέχοντα εμβόλια Covid-19 που προσφέρονται στο Ηνωμένο Βασίλειο υπόκεινται μόνο σε προσωρινή άδεια και ότι αυτές οι άδειες δεν συνιστούν άδεια κυκλοφορίας.

Σε απάντηση στην ερώτηση που τέθηκε σχετικά με τον αριθμό των θανάτων που οφείλονται σε όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία είκοσι χρόνια, το MHRA έδωσε τη συνήθη ρομποτική απάντηση σχετικά με το πόσο σπουδαία είναι τα εμβόλια Covid-19 και πώς είναι η ''μοναδική πιο αποτελεσματική θεραπεία για την πρόληψη σοβαρών ασθένεια λόγω Covid-19'', αλλά αυτό που δεν έκαναν είναι ότι ''δεν κατέχουν αυτές τις πληροφορίες''.

Αντίθετα , αποκάλυψαν ότι είχαν λάβει συνολικά 404 αναφερόμενες ανεπιθύμητες παρενέργειες σε όλα τα διαθέσιμα εμβόλια (εξαιρουμένων των ενέσεων Covid-19) που σχετίζονται με θανατηφόρο έκβαση μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2001 και της 25ης Αυγούστου 2021 – χρονικό διάστημα 20 ετών και 8 μήνες.


Αλλά πόσο είναι αυτό σε σχέση με τον αριθμό των αναφερόμενων ανεπιθύμητων παρενεργειών σε όλα τα προσωρινά εγκεκριμένα εμβόλια Covid-19 που σχετίζονται με θανατηφόρο αποτέλεσμα; 

Λοιπόν, από τότε που κυκλοφόρησε η ένεση της Pfizer τον Δεκέμβριο του 2020, έχουν αναφερθεί 577 θάνατοι , που σημαίνει ότι σε μόλις 10 μήνες, αυτό το ''εμβόλιο'' από μόνο του υπερτερεί των θανάτων που οφείλονται από όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 20 χρόνια.


Ωστόσο, η έγχυση ιικού φορέα AstraZeneca τα πήγε πολύ χειρότερα με 1.112 θανάτους να έχουν αναφερθεί στο MHRA από τον Ιανουάριο του 2020, σχεδόν τρεις φορές περισσότεροι από αυτούς που έχουν αναφερθεί λόγω όλων των άλλων εμβολίων τα τελευταία 20 χρόνια.

Έχουν επίσης αναφερθεί 18 θάνατοι λόγω του εμβόλιου Moderna από τότε που χορηγήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2021 και 32 θάνατοι όπου η μάρκα του εμβολίου Covid-19 δεν προσδιορίστηκε στην αναφορά.

Ως εκ τούτου, έως τις 28 Οκτωβρίου 2021 έχουν αναφερθεί συνολικά 1.739 θάνατοι στο MHRA ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα τα διαθέσιμα εμβόλια Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο από την αρχή του έτους.

Αυτό σημαίνει ότι έχουν σημειωθεί πάνω από τέσσερις φορές περισσότεροι θάνατοι σε μόλις 10 μήνες λόγω των εμβολίων Covid-19 από ό,τι σε κάθε άλλο διαθέσιμο εμβόλιο από το έτος 2001, και τώρα χορηγούν αυτήν την πειραματική θεραπεία σε παιδιά που βρίσκονται στο μηδέν κίνδυνο ακόμη και σοβαρής ασθένειας λόγω του υποτιθέμενου ιού Covid-19.

πηγή

https://dailyexpose.uk/2021/11/08/covid-vaccine-deaths-330-percent-higher-than-deaths-due-to-all-vaccines/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ