Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΙΤΑΛΙΑ! Συγκροτήθηκε θεσμικά «Επιστημονική Αντί-Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων»! Η απάντηση στους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο...

 Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι αλήθειες που εκφράζονται από την επιστημονική έρευνα
δεν είναι απόλυτες και οριστικές αλήθειες,
αλλά είναι...

ιστορικές προσεγγίσεις και η επιστήμη είναι
ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κίνημα κίνημα»
Αντόνιο Γκράμσι,* (1)

Σχετικό: 28 Οκτώβρη 2021, Λιμενεργάτες Τεργέστης: "Επιστημονική Αντί-Επιτροπή" απέναντι στους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο!

Οι Πλατείες κι η Επιστήμη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να
υπερασπιστούν την ελευθερία, την υγεία και τη δημοκρατία!

Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου, το ταξικό κίνημα...
οι ελεύθεροι που δεν ενσωματώθηκαν στο "Κόμμα 3η Δόση",
των πολυεθνικών Big Pharma & των κυβερνήσεων του υπερεθνικού κεφαλαίου...
Υποκλίνονται με εκτίμηση στους λιμενεργάτες της Τεργέστης...

Συνοπτικά:

«Ο στόχος είναι να επαναφέρουμε την επιστήμη στο επίκεντρο της συζήτησης, δίνοντας φωνή σε γιατρούς/επιστήμονες/επαγγελματίες που είναι απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων, που δεν τους δόθηκε ποτέ φωνή, έτσι ώστε να έχουμε μια σοβαρή και διαφανή συζήτηση-διάλογο.
Η ευαισθητοποίηση πρέπει να πραγματοποιείται ακούγοντας όλες τις απόψεις και όχι μόνο αυτές που ήδη παρέχονται άφθονα από τα μέσα ενημέρωσης.
Η Επιτροπή ζητά με δυνατή φωνή να ενεργοποιηθεί γρήγορα συζήτηση με τα θεσμικά όργανα.
- Πρέπει να προσπαθήσουμε να διακόψουμε το κοινωνικό κάταγμα που δημιουργείται όλο και περισσότερο και να επαναφέρουμε την Υγειονομική Περίθαλψη σε επίπεδο που προστατεύει τους πάντες. Μέχρι σήμερα, πολλοί εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας έχουν τεθεί σε αναστολή και αυτοί που πληρώνουν αυτή την απόφαση είναι οι πολίτες.
»

Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων -κανένα μέλος σε σύγκρουση συμφερόντων, δηλαδή χρηματοδοτούμενος από φαρμακοβιομηχανίες... ούτε γεύματα που πληρώνουν εταιρίες, όπως "νομίμως" πλέον συμβαίνει στην αποικία Ελλάδα (βλέπε: Βασιλακόπουλος (Conflict of interest)... «Οι "ειδικοί επιστήμονες"... θα πρέπει να φοράνε διακριτικό με τον σπόνσορα τους, για να γνωρίζουμε σε ποια φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma) ανήκει ο καθένας») και δεν ενοχλεί κανέναν, ούτε καν το ΚΚΕ, το αυτοαποκαλούμενο "κόμμα της εργατικής τάξης (βλέπε: Τι συμβαίνει στο ΚΚΕ; Εγώ θα σας κρέμαγα ανάποδα εάν το λέγατε στο παιδί μου! «Κάτι σάπιο υπάρχει στην Δανιμαρκία»), με πρόσφατο το τάισμα των ειδικών που ήθελαν κι έλεγχο των πελατών της ταβέρνας στην Καλαμπάκα-, με τη διευκρίνηση ότι "αυτή είναι μια αρχή αλλά είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες που πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση".

Καθηγητής Alberto Donzelli, Υγιεινή και Προληπτική Ιατρική και στην Επιστήμη των Τροφίμων, Πανεπιστήμιο του Μιλάνο, Ιδρυτής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος "Alineare Sanità e Salute" (Υγειονομική Ευθυγράμμιση και Υγεία).

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Paolo Bellavite, Αιματολόγος, καθηγητής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Βερόνας. Για τη δήλωσή του αναφορικά με τα "εμβόλια νέας τεχνολογίας" «Δεν έχουμε πολλές βεβαιότητες... είμαστε ακόμα σε φάση πειραματισμού», στον δημοσιογράφο Floris... ο πρύτανης -χωρίς ποτέ να δικαιολογήσει την απόφαση-, μετά από 33 χρόνια στην έδρα της Παθολογίας του αφαίρεσε κάθε αρμοδιότητα... κι εκδιώχθηκε από το Πανεπιστήμιο.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Marco Cosentino, καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Ινσούμπρια (Κόμο και Βαρέζε)

 Διάλεξη στην Ιταλική Γερουσία με θέμα "ποια είναι τα ασφαλή εμβόλια για τα παιδιά"

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Giovanni Vanni Frajese, Ενδοκρινολόγος, Πανεπιστήμιο Ρώμης.

Δόκτωρ Νομικής Paola Gentilini, Νομικός Σύμβουλος Συνδικάτου Λιμενεργατών Τεργέστης

Δόκτωρ Eugenio Serravalle, Παιδίατρος, Πρόεδρος ιδρύματος "Μελετών & Πληροφόρησης για την Υγεία (AsSIS)

Από σήμερα, λοιπόν στην Ιταλία, γιατροί, επιστήμονες και ερευνητές που δεν προσαρμόζονται στις "εμβολιαστικές θεωρίες" της κυβέρνησης του δοτού τραπεζίτη Ντράγκι (με συμμετοχή της αριστεράς, δεξιάς, ακροδεξιάς, κίνημα αγανακτισμένων 5 αστέρων) και των κυβερνητικών "ειδικών" της, με ασυλία κι ακαταδίωκτο, μπορούν και θεσμικά να παρέχουν διαφορετικά επιστημονικά δεδομένα και πληροφορίες, να μιλούν χωρίς να διακόπτονται ή να δυσφημίζονται και συκοφαντούνται. Αυτό δεν είναι ένα μικρό κατόρθωμα-επίτευγμα, λαμβάνοντας υπόψη τον απόλυτο συντονισμό κι υποταγή σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ και μάλιστα με χρηματοδότηση για να προπαγανδίζουν τις πολιτικές Big Pharma.
Απροσδόκητη και θετική εξέλιξη στην λαϊκή πάλη για την κατάργηση του επαίσχυντου και ναζιστικής έμπνευσης "πιστοποιητικού εμβολιασμένου", την υποχρέωση εμβολιασμού (σε ισχύ σήμερα μόνο για εργαζόμενους και φορείς δημόσιας και ιδιωτικής υγείας). Η πλατεία κι η Επιστήμη - αυτή με κεφαλαίο Ε, που δεν προσφέρεται για ψέματα, προσβολές κι εκβιασμούς- ενώνονται κι έχουμε άμεσα δύο δεδομένα: η πρώτη, η πλατεία αποκτά αξιοπιστία και η δεύτερη, η Επιστήμη έχει την ορατότητα και τη δύναμη, που η πολιτική και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, δεν της αρνήθηκαν απλώς αλλά έκαναν τα πάντα να φιμωθεί.
Έτσι ξεκινά μια Συμμαχία (προλεταριάτου-εργαζομένων-λαού κι Επιστημόνων) και είναι έργο μεγάλης σημασίας ενός εργατικού προλεταριακού Συνδικάτου, γιατί τώρα, θα μπορέσει επιτέλους να γίνει η αντιπαράθεση επί ίσοις όροις, αφού από σήμερα θα υπάρχει μια Ανεξάρτητη Ιατρική Επιστημονική Επιτροπή ικανή να αντιμετωπίσει τα γνωστά μέτρα διακρίσεων κυβέρνησης κι "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο (όλοι σε σύγκρουση συμφερόντων, μιας κι έχουν επίσημη "σχέση" με τις φαρμακοβιομηχανίες... χρηματοδότηση προγραμμάτων, οργανική σύνδεση... Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει, που λέει ο θυμόσοφος λαός...), από τις 5 Φλεβάρη 2020 με αντικείμενο την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Πολλοί νόμισαν στην Ευρώπη και κυρίως η "αριστερά της εποχής μας", η Νατοϊκή αριστερά, πως το εργατικό κίνημα έχει ποδηγετηθεί, πως μπορούν να το ελέγξουν να το θέσουν στις υπηρεσίες των τραπεζιτών.

Στην Ελλάδα ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα έχει τεθεί στις υπηρεσίες του "κυβερνητικού επιστημονισμού" κι όχι της Ιπποκράτειας Ιατρικής, συγκροτώντας το "Κόμμα 3η Δόση"... Όμως, τον τελευταίο λόγο έχουν οι λαοί κι η Εργατική τάξη!

 

Οι πόλεις όλης της Ιταλίας έλαβαν το μήνυμα... Χθες στην αιώνια πόλη: «Άνθρωποι σαν εμάς δεν τα παρατάνε ποτέ!»... «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας!»...«Ήρθαμε ελεύθεροι σ' αυτή τη γη και ελεύθεροι θα πάμε σπίτι!»

* (1)

«Οι αλήθειες που εκφράζονται από την επιστημονική έρευνα δεν είναι απόλυτες και οριστικές αλήθειες, αλλά είναι ιστορικές προσεγγίσεις και η επιστήμη είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κίνημα.
Στην πραγματικότητα, αν οι επιστημονικές αλήθειες ήταν οριστικές και οριστικά αποκτημένες σε απόλυτο και μετά-ιστορικό επίπεδο, η επιστήμη αυτή καθαυτή θα είχε πάψει να υπάρχει.
Συνεπώς, η επιστήμη είναι μια ιστορική κατηγορία, προσφέρει παραμέτρους για την ερμηνεία της πραγματικότητας που είναι παραλλαγές και θα ποικίλλουν ανάλογα με τη διακύμανση των ιστορικών εποχών.
Στην πραγματικότητα, ακόμη κι η επιστήμη είναι ένα εποικοδόμημα, μια ιδεολογία.
Η επιστήμη, επομένως, δεν έχει τη δική της απόλυτη εγκυρότητα, πέρα ​​από το χρόνο, αλλά στην ιστορία της αντιπροσωπεύει την παλινδρόμηση των σχέσεων πραγματικής εξουσίας στο εσωτερικό των τάξεων και τις σχέσεις παραγωγής.
»

Αντόνιο Γκράμσι, "Ιστορικός υλισμός και φιλοσοφία του Μπενεντέτο Κρότσε" (Il materialismo storico e la filosofia di Benedetto Croce), Einaudi, 1948.

Το προλεταριάτο στην Τεργέστη, οι αχθοφόροι, η εργατική τάξη απέδειξαν πως μπορούν ακόμη να μιλάνε στο όνομα του Αντόνιο Γκράμσι. Για τον "επιστημονισμό", για την «"επιστήμη" της άρχουσας τάξης που είναι η κυρίαρχη "επιστήμη"»... είναι ζητήματα που έχει περιγράψει με σαφήνεια ο μεγάλος κομμουνιστής διανοούμενος: Antonio Gramsci... ο εφιάλτης που τρομοκρατεί την υποταγμένη Νατοϊκή "αριστερά"!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ