Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από τους Ινδούς στον Μπιλ Γκέιτς για τα εμβόλια!

 Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Ινδίας αναφέρει ότι στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας κατατέθηκαν κατηγορίες για φόνο εναντίον δύο δισεκατομμυριούχων που είναι υπεύθυνοι για το εμβόλιο COVID-19 της AstraZeneca, Covishield, για τη δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα στον οποίο έγινε ένεση με το εμβόλιο.

Οι δύο κατηγορούμενοι που κατονομάζονται είναι ο Bill Gates, και ο Adar Poonawalla, ο διευθύνων σύμβουλος του Serum Institute of India (SII), που φέρεται να είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εμβολίων στον κόσμο. Σύμφωνα με εταιρικές πηγές ειδήσεων, η εταιρεία του Adar Poonawalla παράγει όχι μόνο το εμβόλιο COVID-19 Covishield, αλλά και πάνω από το 50% των παγκόσμιων εμβολίων που εγχέονται σε μωρά.

Οι ανώνυμοι κατηγορούμενοι είναι “άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ηγέτες που εμπλέκονται στη δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του εξαιτίας του εμβολιασμού”.

Ο θανών έκανε το εμβόλιο Covishield πιστεύοντας στην ψευδή αφήγηση ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές, αλλά και

λόγω της απαίτησης συμμόρφωσης που έθεσε ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων ότι μόνο διπλά εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν να ταξιδέψουν.

Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι η επιτροπή AEFI (Ανεπιθύμητο συμβάν μετά από ανοσοποίηση) της κυβέρνησης της Ινδίας παραδέχθηκε πρόσφατα ότι ο θάνατος της 33χρονης Dr. Snehal Lunawat, οφειλόταν σε παρενέργειες του εμβολίου Covishield.

Η επιτροπή AEFI (Adverse Event Following Immunisation) της κυβέρνησης της Ινδίας παραδέχθηκε πρόσφατα ότι ο θάνατος του Dr. Snehal Lunawat, οφειλόταν σε παρενέργειες του εμβολίου Covishield.

Η εν λόγω έκθεση αποκάλυψε το ψεύδος του ισχυρισμού του συνδικάτου εμβολίων ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή.

Το άρθρο συνεχίζει παραθέτοντας νομολογία στην Ινδία η οποία:

“καθιστά σαφές ότι πριν από τη χορήγηση ενός εμβολίου ή οποιασδήποτε θεραπείας σε ένα άτομο, θα πρέπει να ενημερώνεται για τις παρενέργειες του φαρμάκου και επίσης για τις διαθέσιμες εναλλακτικές θεραπείες.

Εάν κάποιο άτομο εμβολιάζεται αποσιωπώντας τα γεγονότα ή λέγοντας ένα ψέμα ότι τα εν λόγω εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, ισοδυναμεί με τη συγκατάθεση που ελήφθη υπό καθεστώς εξαπάτησης.

Στην Ινδία, ο εμβολιασμός υπό εξαπάτηση ή με βία/εξαναγκασμό ή με την επιβολή ορισμένων ασφυκτικών όρων, αποτελεί αστικό και ποινικό αδίκημα”.

Σύμφωνα με το άρθρο, αυτό καθιστά τον Bill Gates και τον Adar Poonawalla συνωμότες σε μαζική δολοφονία.

Ο Bill Gates και ο Adar Poonawalla, οι εταίροι στην κατασκευή του εμβολίου Covishield (AstraZeneca), κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους σε συνωμοσία.

Bill Gates and SII CEO Adar Poonawalla 2


Στην Ινδία, το πρόσωπο που επιτρέπει την ψευδή εμπορία του προϊόντος του θεωρείται επίσης ένοχο λόγω της πράξης διάπραξης και της παράλειψής του. Στο πλαίσιο αυτό, οι διατάξεις του άρθρου 120(Β), 34, 109 κ.λπ. του IPC προσελκύονται για να καταστήσουν τον Bill Gates και τον Adar Poonawalla ένοχους για μαζικές δολοφονίες, δηλαδή για τα άρθρα 302, 115 κ.λπ. του IPC.

Εάν καταδικαστούν, αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή.

Σύμφωνα με τη γνώμη του εμπειρογνώμονα, λαμβάνοντας υπόψη τα αποδεικτικά στοιχεία στερνής φύσης, ο Bill Gates και ο Adar Poonawalla θα λάβουν τη θανατική ποινή.

Αναφέρεται επίσης μια προηγούμενη υπόθεση κατά του Bill Gates για τη δολοφονία 8 κοριτσιών κατά τη διάρκεια δοκιμών εμβολίων για το εμβόλιο HPV Gardasil στην Ινδία.

Ο αναφέρων επικαλείται επίσης το ποινικό παρελθόν του Bill Gates για τη δολοφονία 8 κοριτσιών με μη εξουσιοδοτημένη δοκιμή εμβολίων HPV στην Ινδία και την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην υπόθεση Kalpana Mehta (2018) 7 SCC 1, η οποία αποτελεί ισχυρή απόδειξη κατά του Bill Gates και του συνδικάτου εμβολίων του.

Το πρόγραμμα εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας στην Ινδία που χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates αναφέρεται επίσης στις κατηγορίες.
Ο αναφέρων έχει επίσης αναφερθεί στις αποδείξεις για το σκοτεινό σχέδιο του Bill Gates στο πρόγραμμα πολιομυελίτιδας, το οποίο κατέστρεψε τη ζωή 4,5 λακ παιδιών στην Ινδία, καθώς υπέστησαν νέου τύπου παράλυση. Αυτό είναι επίσης μια πρόσθετη απόδειξη της διεστραμμένης και εγκληματικής νοοτροπίας του Bill Gates.

Το άρθρο αναφέρει ότι η εγγύηση θα απορριφθεί στον Bill Gates και ότι τα περιουσιακά του στοιχεία στην Ινδία θα κατασχεθούν σύντομα.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Μπιλ Γκέιτς να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση στην υπόθεση και όλες οι κινητές και ακίνητες περιουσίες του κατηγορουμένου θα κατασχεθούν σύντομα.

Οι πολίτες της Ινδίας έχουν πλέον προφανώς την εξουσία να προβούν σε συλλήψεις πολιτών τόσο του Bill Gates όσο και του Adar Poonawalla για να τους παραδώσουν στις αρχές.

Διάφορες κοινωνικές οργανώσεις και απλοί άνθρωποι αποφάσισαν να ασκήσουν το δικαίωμα του πολίτη να συλλάβει τους κατηγορούμενους, όπως προβλέπεται στο άρθρο 43 του Π.Κ. Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, κάθε πολίτης μπορεί να συλλάβει τον Bill Gates, τον Adar Poonawalla και άλλους κατηγορούμενους και να τους παραδώσει στην αστυνομία.

Ενώ είναι ενθαρρυντικό να διαβάζουμε ότι όντως απαγγέλλονται κατηγορίες για μαζική δολοφονία εναντίον δισεκατομμυριούχων παγκοσμιοποιητών για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας για τις ενέσεις COVID-19 που τροποποιούν τα γονίδια, το ερώτημα παραμένει αν η υπόθεση αυτή θα οδηγηθεί ποτέ σε δίκη.

Έχει η Ινδία τη δυνατότητα να διεξάγει μια μυστική στρατιωτική επιχείρηση για να αποσπάσει τον Μπιλ Γκέιτς από τις ΗΠΑ, για παράδειγμα, και να τον παραπέμψει σε δίκη στην Ινδία.

Πηγή: Conservative choice campaign

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »