Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Νοσοκόμα στην Σλοβενία κάνει ισχυρισμούς «ΒΟΜΒΑ» για τα εμβόλια

 

ΧΑΜΟΣ από την (βρετανική) Daily Telegraph! «ΝΟΣΟΚΟΜΑ, που παραιτήθηκε, κάνει αδιανόητες καταγγελίες για τα εμβόλια...»


Σάλος με επικεφαλής νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Σλοβενίας, η οποία φέρεται να έχει πετάξει ισχυρισμούς ΣΟΚ για το εμβόλιο! 

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, η Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου, Ljubljana Clinical Center, πήγε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και έβγαλε μπουκάλια με εμβόλια.

Έδειξε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους τους κωδικούς στα μπουκάλια, το καθένα με τον τελικό αριθμό 1, 2 ή 3 στον κωδικό, και στην συνέχεια, σύμφωνα με δημοσίευμα της DAILY TELEGRAPH, εξήγησε την σημασία αυτών των αριθμών:



Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο.
Το νούμερο 2 είναι το κλασικό «εμβόλιο» mRNA
Ο αριθμός 3 είναι κάτι άλλο. Διατείνεται πως περιέχει το γονίδιο onco, που συνδέεται με τον αδενοϊό που συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου ωστόσο οι κρατικοί επιστήμονες επιμένουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή!
Ελεγκτές ειδήσεων κρίνουν όσα λέει ως HOAX, καθώς το συγκεκριμένο φέρεται να ελέγχει όλες τις δόσεις που παίρνει! Εδώ παρατίθενται απλά δημοσιογραφικά!

Δείτε το απόσπασμα:

 https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/chamos-stin-slovenia-nosokoma-vgike-st/

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ της  Daily Telegraph

Μια κρίση έπληξε τη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, τη Σλοβενία, με μια νοσοκόμα πληροφοριοδότη να λέει στο κοινό ότι πολιτικοί και άλλοι υψηλόβαθμοι πολίτες λαμβάνουν φυσιολογικό ορό αντί για το πειραματικό φάρμακο mRNA.

Σε ένα βίντεο στο Facebook, το οποίο έχει διαγραφεί από το YouTube, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η επικεφαλής νοσοκόμα του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στη Λιουμπλιάνα, το οποίο φροντίζει να λαμβάνει και να διαχειρίζεται τα μπουκάλια τρύπημα για πολιτικούς, παραιτήθηκε και έδωσε συνέντευξη Τύπου για το σκάνδαλο.



Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης έδειξε κωδικούς στα μπουκάλια όπου το καθένα περιέχει 1, 2 ή 3 ψηφία, και στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία αυτών των αριθμών.

Σημείωση: Η Daily Telegraph καταλαβαίνει από τις πηγές μας στη Σλοβενία ​​ότι το αρχικό βίντεο έχει πλέον αφαιρεθεί από το Facebook.

Το νούμερο 1 είναι το εικονικό φάρμακο, ο φυσιολογικός ορός. Ο αριθμός 2 είναι ένα mRNA. Ο αριθμός 3 είναι ένα στικ mRNA που περιέχει το γονίδιο onco, που συνδέεται με τον αδενοϊό που συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου. Είπε ότι όσοι λάβουν το μπουκάλι νούμερο 3 θα αναπτύξουν καρκίνο των μαλακών μορίων μέσα σε δύο χρόνια από τη λήψη του τρύπημα.



Λέει ότι είδε προσωπικά το τρύπημα όλων των πολιτικών και των μεγιστάνων και όλων όσοι έλαβαν το νούμερο 1 μπουκάλι, υποστηρίζοντας ότι έλαβαν το αλατούχο διάλυμα, ένα εικονικό φάρμακο. Αυτό εξηγεί γιατί το ίδιο άτομο κάνει το τρύπημα σε πολιτικούς όταν βγάζουν φωτογραφίες για τα μέσα ενημέρωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »