Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Οι πρώτες 91+ σελίδες εγγράφων από τον φάκελο του εμβολίου COVID-19 της Pfizer

 Ο FDA παρουσιάζει τις πρώτες 91+ σελίδες εγγράφων από τον φάκελο του εμβολίου COVID-19 της Pfizer

Στα επόμενα 54 χρόνια και 11 μήνες θα δοθούν στην δημοσιότητα και οι επόμενες...

Δύο μήνες και μία ημέρα μετά την υποβολή μήνυσης και σχεδόν 3 μήνες μετά την αδειοδότηση του εμβολίου Covid-19 της Pfizer, ο FDA έδωσε στη δημοσιότητα τον πρώτο γύρο εγγράφων που εξέτασε πριν από την αδειοδότηση αυτού του προϊόντος.  

Η παραγωγή αποτελούνταν από 91 σελίδες pdf, ένα αρχείο xpt και ένα αρχείο txt. 

Μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ.

Αν και εναπόκειται στους επιστήμονες να τα αναλύσουν κατάλληλα, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μια παρατήρηση.  

Ένα από τα έγγραφα που παρήχθησαν είναι μια

σωρευτική ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την έγκριση του [εμβολίου] που ελήφθησαν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, δηλαδή μόλις 2 ½ μήνες μετά την έγκριση επείγουσας χρήσης (EUA) του εμβολίου.  

Το έγγραφο αυτό αντικατοπτρίζει τα ανεπιθύμητα συμβάντα μετά τον εμβολιασμό που έχουν ολοκληρώσει τον "κύκλο ροής εργασιών" της Pfizer, τόσο εντός όσο και εκτός των ΗΠΑ, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Αν και είναι θέμα των επιστημόνων να το αναλύσουν σωστά, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μια παρατήρηση.  

Ένα από τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν είναι μια σωρευτική ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων παρενενεργειών μετά την έγκριση [του εμβολίου] που ελήφθησαν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, δηλαδή μόλις 2 ½ μήνες μετά την έγκριση επείγουσας χρήσης (EUA) του εμβολίου.  

Το έγγραφο αυτό αντικατοπτρίζει τα ανεπιθύμητα συμβάντα μετά τον εμβολιασμό που έχουν ολοκληρώσει τον "κύκλο ροής εργασιών" της Pfizer, τόσο εντός όσο και εκτός των ΗΠΑ, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Η Pfizer εξηγεί, στη σελίδα 6, ότι 

"Λόγω του μεγάλου αριθμού αυθόρμητων αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που έλαβε για το προϊόν, η [Pfizer] έχει δώσει προτεραιότητα στην επεξεργασία σοβαρών περιπτώσεων..." 

και ότι η Pfizer "έχει επίσης λάβει [sic] πολλαπλές ενέργειες για να βοηθήσει στην ανακούφιση της μεγάλης αύξησης των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών", συμπεριλαμβανομένης της "αύξησης του αριθμού των συναδέλφων που εισάγουν δεδομένα και επεξεργάζονται περιπτώσεις" και "έχει προσλάβει περίπου [REDACTED] επιπλέον υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης (FTEs)". 

Όσον αφορά τον όγκο των αναφορών, κατά τους 2 ½ μήνες μετά την EUA, η Pfizer έλαβε συνολικά 42.086 αναφορές που περιείχαν 158.893 "συμβάντα".  

Οι περισσότερες από αυτές τις αναφορές προέρχονταν από τις ΗΠΑ και αφορούσαν δυσανάλογα γυναίκες (29.914 έναντι 9.182 που υποβλήθηκαν από άνδρες) και άτομα ηλικίας μεταξύ 31 και 50 ετών (13.886 έναντι 21.325 για όλες τις άλλες ηλικιακές ομάδες μαζί, με άλλες 6.876 των οποίων η ηλικία ήταν άγνωστη).  

Επίσης, 25.957 από τα συμβάντα ταξινομήθηκαν ως "διαταραχές του νευρικού συστήματος"

Γυναίκες μεταξύ 30 και 51 ετών. 

Διαταραχές του νευρικού συστήματος. 

Αυτό ακούγεται οικείο.  

Για την ακρίβεια, αυτό ακούγεται παρόμοιο με τις ανησυχίες που εκφράζουν ορισμένες από τις γυναίκες που καταθέτουν ή περιγράφονται στα παρακάτω βίντεο.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού η Pfizer εξηγεί στον FDA:

"Τα ευρήματα αυτών των αναλύσεων ανίχνευσης σήματος συνάδουν με το γνωστό προφίλ ασφάλειας του εμβολίου".  

Αν λοιπόν γνώριζαν ότι θα προέκυπταν αυτά τα ζητήματα, τότε γιατί δεν φαίνεται να είχαν αρκετό προσωπικό για να επεξεργαστούν αυτόν τον αναμενόμενο όγκο αναφορών;  

Το μεγάλο συμπέρασμα της Pfizer προς τον FDA: 

"Τα δεδομένα δεν αποκαλύπτουν νέες ανησυχίες για την ασφάλεια ή κινδύνους που να απαιτούν αλλαγές στην ετικέτα και υποστηρίζουν ένα ευνοϊκό προφίλ οφέλους-κινδύνου του εμβολίου BNT162b2". 

Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ.  

Απλά ρωτήστε όλες αυτές τις γυναίκες.

Η Brianne Dressen τραυματίστηκε μετά τη συμμετοχή της στην κλινική δοκιμή του εμβολίου Covid της AstraZeneca.

Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Ron Johnson πραγματοποίησε συζήτηση σε πάνελ στην Ουάσινγκτον με γιατρούς και ιατρικούς ερευνητές που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς από το εμβόλιο COVID-19, καθώς και με ασθενείς που αντιμετώπισαν ανεπιθύμητες ενέργειες λόγω του εμβολίου COVID-19.

BRIANNE DRESSEN ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΡΟΣ 2

Κατάθεση της Kellai Rodriguez

Η Kellai Rodriguez, μητέρα, υποστηρίζεται στο περπάτημα μετά τον εμβολιασμό.

Κατάθεση της Suzanna Newell

Η Suzanna Newell, τριαθλήτρια, διαγνώστηκε με αυτοάνοσο νόσημα και υποστηρίζεται στο περπάτημα μετά τον εμβολιασμό.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ AARON SIRI

Σχόλιο

Ο Siri ισχυρίζεται ότι οι τραυματισμένοι γιατροί απολύθηκαν από το σύστημα. 

Τους είπαν οι συνάδσελφοι τους ότι "δεν σας πιστεύουμε, όλα αυτά είναι στο μυαλό σας".

Τι πιστεύει ο Siri ότι θα του συνέβαινε αν προσπαθούσε να αποκαλύψει τη διαφθορά στα δικαστήρια που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός;

Το νομικό σύστημα στην Αμερική είναι εξίσου διεφθαρμένο, αν όχι περισσότερο, από το ιατρικό σύστημα και το γνωρίζει εξίσου καλά με τον καλύτερο δικηγόρο του κόσμου, ο οποίος δεν έχει τίποτα καλό να πει γι' αυτό το σύστημα ...

https://dr-les-sachs.eu/

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

πηγή

https://aaronsiri.substack.com/p/fda-produces-the-first-91-pages-of


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »